martes, 9 de septiembre de 2014

Article d'opinió : POC DEMÒCRATES

Com poguereu llegir ahir, UnitsxValència ha anunciat que trenca amb Demòcrates Valencians, per, entre altres, les actituts i males maneres dels dirigents actuals d'eixe partit, motiu mateix que em va portar fa un temps a deixar el  dit partit i començar una etapa nova des de l'autonomia que el dona una força local. 

No havía volgut entrar en polèmiques però ha arribat el moment de denunciar els motius que com vos dic em varen portar a això i que van ser, per una part,  les actituds gens demòcrates, prepotents, amb insults, menyspreus, intens de fer-nos callar i de qué no ho ferem, amb amenaces per part de dits dirigents als nostres afiliats locals i tot això pel mer fet de qué alguns afiliats de DV pretenguerem presentar una llista alternativa a l'oficial per a dirigir eixe partit.

I la volguerem pressentar-la a més de les actituts que ja és veien vindre i que és confirmaren davant la dita alternativa, per la deriva cap a un projecte diferent de la "Proposta per un Centre Democràtic Valencià" a la qué en vaig adherir quan decidí retornar a la política activa i més qué militar en DV, deriva que els porta cada dia més i més cap a la dreta no valencianista, refrendat amb els últims contactes que estàn fent i qué podeu vore en la seua web, sacrificant el projecte centriste i valencianista una vegada més per l'ambició de poder.

Des de la meua òptica local seguisc creguent en eixa proposta valencianista , i per això seguiré mà a mà amb els que entenc són els únics que mantenen el projecte valencianista , els fins fa poc companys de lluita en DV de UnitsxValència, partit en el qué ja vaig militar, de cara a unir forces i junts a altres molts més presentar una proposta forta, conjunta i real als de sempre i això de sempre, el que anem a seguir fent també des de "Demòcrates Units", organització a nivell autonómic amb els mateixos fins i en qué estic personalment i per tot el dit com a promotor junt a altres verdaders valencianistes, força de la que vos anirem informant però de la qué ja podeu saber pel facebook.

Saluts i pàtria valencians.      

Signat, Enric Estruch i Ferrando. 

6 comentarios:

  1. Enric Estruch i Ferrando9 de septiembre de 2014, 14:15

    Encara no ho publique pel seu tò despectiu, li conteste a eixe que diu qué si he estat en nose quants partits :

    Voré estat en més o menys, però i és el que importa, sempre seguint un mateix pensament, a excepció de la época de UPyD de la que je he dit per activa i passiva qué una mala época la té qualsevol, i qué és el pensament del valencianisme polític, però damunt evolucionant del regionalisme al nacionalisme i de dreta a esquerra. perquè la gent no dogmàtica amb la edat anem adquirint experiència i amb ella discernint per sí i no pel que li inculquen.

    Així milità en Unió Valenciana, la qual vaig abandonar com molts més qué estavem en l'esquerra d'esta opció i a més erem nacionalistes, liderats per Carles Choví i quant esta es va vendre al PP, passant a Opció Nacionalista Valenciana (sabíes que esta va estar a punt de signar un acord de coalició amb el partit Pepa Chesa ? ) el qual s'integrà en UnitsxValència i ésta en Demòcrates Valencians : Com pots vore, la mateixa línea però evolucionant.

    I ara quant DV s'allunya del pensament valencianista i nacionalista, fart de traicions i de traïdors he co-fundat amb gent de la meua màxima confiança el partit local Demòcrates-UnitsxTavernes, partit totalment autònom de qualsevol altre i qué per tant sòls obedirà els interessos de Tavernes.

    I també vaig a co-fundar este mateix dijous Demòcrates-Units, però de forma personal i amb gent de confiança perteneixents a unitsxvalencia i independents que confiaren en DV i que se'n han eixit d'este pel mateix que jo, i perquè crec en un projecte del qual anem a intentar ésta siga la marca autonómica, que arreplegarà l'espirit pel que vaig tornar a la política activa i qué es el projecte per un centre democràtic i valencià llançat per Carles Choví.

    Per tant sempre en una mateixa línea amb una xicoteta i temporal excepció, però sempre donat la cara i amb esta ben alta, i per tant no m'amague darrere ningún ànònim ni sinònim, no tinc perquè, tal volta altres si s'amagueu perquè si teniu que amagar ...

    ResponderEliminar
  2. Em sembla que en cada moment polític una persona ha de respondre, els moments són convulsos, mai s'anuncien els grans canvis estructurals en la societat, i trobem a persones responsables que expliquen on estan i inclús d'on venen i són miserablement atacats pels responsables màxims, i màxims responsables, dels canvis necessaris. Estarem més o menys d'acord amb Enric, però és clar en els motius que el porten a la política activa. A uns els beneficiarà, però de segur que quan posa el seu nom en tot pot perjudicar a poca gent. Només dir que.no som com l'or que agrada a tots. Però, no perdone la falta de respecte d'uns quants vergonyosos cap a la sinceritat D'Enric vers les seues idees i interessos polítics socials. Endavant, i poc respecte pels insults anònims. Com deia un gran polític valencià, sinó oblide no puc treballar, però perdonar a estos indocumentats mai. Endavant Enric. No et pares en brosses de riu. Cauen quan ve riuada.
    El

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Molt be el que diu ara JT, clar que on mes cal que predique eixe missatge de repecte i conciliacio es a dintre propia casa.

      I a Gekko que es el que li "gusta"?
      El que diu EE?
      El que diu JT?
      El centre valencianiste no deu captar massa l'atencio del Bloc,ja estan fent feina per ocupar el lloc de nacionalisme de dretes tant a nivell local com de Pais,pero com Enrique pot ser frontissa al govern,per si de cas envien al bomber de torn per apagar possibles focs passats.
      Tot politicament correcte.

      Eliminar
    2. M'agrada el que diuen els dos.

      Eliminar
  3. Hola.
    Cal tindre molt coratge i pilotes, per a fer el que fas Enric i és defendre a ultrança els principis i ideologia Valenciana i que t'han portat a treballar molt en benefici dels valencians.
    Mantindre les teues idees encara havent de canviar de partit, etc, diu molt en el teu favor i tindre la gallardia d'explicar-ho t'honra.
    Sé de que parle, perquè estic en la teua mateixa situació, pel que tens els meus aplaudiments i espere sàpia la gent entendre't.
    Una salutació.
    Pasqual Martí

    ResponderEliminar