sábado, 20 de septiembre de 2014

MANIFESTACIÓ ANTIMALTRACTE ANIMAL

Davant una norantena de persones, Mario Estruch ha llegit un manifest en contra del maltracte animal, tant dels bous com del tir i arrastre, lo de la cagada del camell o la batuda de porcs seglars. També ha press la paraula una persona que vestía i s'ha identificat com de Compromís, el que ha quedat cridaner.

Esta vesprada en la plaça major . S'han escoltat constants
 crits de dimissió dirigits al Alcalde. 



Demanem disculpes públiques a la persona mentada i que no anem a renomenar per no redundar en l'errada i que per error incluirem entre els assistents. 

16 comentarios:

  1. Molt respetable la manifestació. Pero jo crec que l'opinio de la majoria del poble no va per eixos derroters.
    Jo, altra vegada ho dic, bous sí i quan mes millor.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tu creus de la majoria del poble igual que el PP creu que Catalunya no es farà independent. Pero no proposés un referèndum local.
      Bous quan mes? Que vols fer-ne tambe,per falles i pasqua? Aixo donaria la raó a l'associacio taurina del Bloc i no tindria gracia. Tres dies de bous son prou motius per montar una associacio,es veu.

      Eliminar
  2. 36 contades darrere les pancartes i cap del poble, fora Merche d'EU no he vist a ningú del poble. Un fracas total.
    Menuda fantasmada de concentració, i no manifestació com diu el titular (ja no sabem distingir una concentració d'una mani? A que poques vas...) i menuda fantasmada de consigna de dimissió de l'alcalde dita per gent que ni el vota, ni el va votar ni el votarà perque no son del poble.
    sobre les 40 persones de fora mereixen més atencio i immediata en quadern que els milers de vallers que han anat als bous estos dies o ahir al ball de disfresses i a qui no se'ls ha dedicat una línia.
    Premsa groga i res mes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els balls de disfresses o els bous no es noticia, es algo habitual tots els anys, pero esta manifestació/concentració o com vullgues dir.li no ho es i per aixo es noticia resenyable.
      Primer dius 36 i despres 40 forasters i ningú del public excepte Merche i ja te.n han dit dos : Com quedem, quants hi havien ???

      Eliminar
    2. Fracàs,fantasmada,premsa groga. Ja estan aci els democrates transparents i de participació ciutadana. Voleu que participem? Feu un referèndum, a lo millor et sorprendries. Que un vaja als bous no vol dir que li agraden (lleva la barra de beguda i voras) i que la majoria en falles vaja pixant pels cantons tampoc vol dir que la majoria del poble votarà eixes actituds. Una mica de respecte als 40,90 o els que foren del poble o forasters nomes pel missatge de trellat que pregonen cap els animals, siga en concentració o manifestació. Sempre divagant per desviar-se del tema.

      Eliminar
  3. Nota del administrador : hem eliminat referencies personals doncs s.estava embrutant el tema .

    ResponderEliminar
  4. Jo en vec a un en la samarreta de compromis. Estos tenen un cacau impresionant!!!!!

    ResponderEliminar
  5. Es sognificatiu que vonga una persona de Compromis a concentrarse contra l'alcalde Jotdi Juan del mateix psrtit.
    Es veu que alguns de compromis ni entenen ni els agrada com governa Jordi Juan

    ResponderEliminar
  6. Això és Compromis-BLOC Tavernes:
    Circ amb animals: No
    Tir i arrossegament: Si
    Batuda del porc senglar: Si
    Bous al carrer: Si
    Hipocresia: Si
    Populisme: Si
    #FestesSenseTortura

    ResponderEliminar
  7. El blog arrimat a l'alcalde t'arrea a base de be. No li agrada que li publiques res mal del xicon.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I m'arrea amb raò, es una errada qué pot afectar al mentat i no deuría haver-se produït, li li demane disculpes de nou i li les demanaré quant i on faça falta, perquè es a més una `persona molt estimada.

      Eliminar
  8. Enric, has eliminat referències personales, perqué no hi estava.

    ResponderEliminar
  9. Estos del Bloc s'ha barallat en tots, en EU, PSOE, PP, Esquerra Republicana,... Etc. I en Iniciativa no volen anar junts en la lista. I aspiren a l'alcaldia novament, quan s'han barallat en els que han elegit el 75% dels votants. No és feixisne, però s'assembla.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mala mentira!! Els gavinaires sempre enganyant, manipulant... No sabeu fer altra cosa i per aixo heu perdut tota la credibilitat... Quina vergonya i eatafa de fer politica. Primer, en EU no hi ha cap problema, soles en una transfuga q va enganyar al poble, el psoe soles te malicietes de protagonisme, el pp despues de 3 anys encara no sap que no son ni govern. I els 4 d'esquerra soles critiquen bous i procesons... Total, ja veus, nada nuevo bajo el sol!
      I lo de iniciativa jajajajaja deixa q em pixe de risa... piquen les europees o que?? Es nota q venen eleccions q tots van a pel mateix

      Eliminar
    2. Els 4 d'esquerra,diu, com una opció politica diferent sense partit.
      Molt simptomàtic que no considere a ningu del Bloc,PSOE ni EU com d'esquerres.

      Eliminar