viernes, 11 de abril de 2014

TAULES DE PARTICIPACIÓ CIUDATANA

TAULA DE MOBILITAT SOSTENIBLE

El passat dimecres i com vos informarem, es va reunir la Taula de Mobilitat Sostenible, Espai Públic i Trànsit, i ja va per la 16ª reunió . En ella es varen aprovar dotze propostes concretes per a remetre al ajuntament. A més, recordar que part del disseny de la coneguda com a Placeta del Tio Juliet es fruit d'esta Taula . 

Es a dir, la Taula ja ha acabat amb la llarga però precissa pel seu montant, part teòrica amb l'aprovament per part d'ella del Plà de Mobilitat Sostenible , el qual està ja informat favoràblement pels tècnics municiplas i a punt per a passar pel plenari i així tindre caire jurídicament suficient com a per ser norma a seguir per les actuacions pressents i futures de tots els governs municipals, siguen del caire que siguen .

I amb açò volem diar a tots aquells que d'alguna manera desdenyen la llavor de la Taula, que en vers de fer-ho s'acosten a ella i participen actívament en fer un Tavernes millor , més humà, més ciudatà , perquè la Taula no és sòls un lloc per a xarrar una estoneta i cap a cassa, sino un verdader ens assesor del govern local i que està propossant ja messures reals, pràctiques i concretes . Vos esperem . 

TAULA DE COMERC I TURISME 

El proper dilluns dia 14, a les 20,30 hores i en el salò de plens del ajuntament es constituirà esta nova taula de participació, que no sòls es pretén estiga compossada pels comerciants i persones relacionades amb el turisme, si no per tot aquell ciudatà que vullga perteneixer a ella, pel que pot acudir-hi qualsevol interessat . 

Així que ànims i el dit : DEIXEU DE SER MERS ESPECTADORS DE LA VOSTRA VIDA I PASSEU A SER PART ACTIVA DEL VOSTRE FUTUR , QUE ALTRES NO EL DECISDIQUEN PER VOSALTRES . 

No hay comentarios:

Publicar un comentario