sábado, 5 de abril de 2014

NOTA DEL EDITOR


Este cap de setmana estaré fora gaudint de dos monestirs i una cava, i sobre tot de bons amics companys de l'Escola d'Adults Bolomor, pel que no sé si podré o voldré actualitzar el blog . Si no, el dilluns més, que passeu un bon cap de setmana .

9 comentarios:

  1. Enrique, ara quan tornes del "retiro espiritual", mira si pots fer una editorial sobre la DUPLICACIÓ de la LINIA D'ALTA TENSIÓ que s'ha fet.

    Aprofite per recordar-lia al sr. Juan les paraules del seu NO PROGRAMA electoral:

    "Promourem la retirada total de les torres d'alta tensió que travessen el terme amb l'exigència del soterrament de la linia"

    No sols no la soterren, a més la dupliquen amb la qual cosa passarà el doble de potencia i tindrem el doble d'emissions electromagnètiques

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que va Jordi Juan i duplica la linia por sus c...?? Que rementiros eres! Es que doneu pena ja eh! Sempre inventant i difamant mentires...

      Eliminar
  2. Llig bé, soterren i dupliquen és 3a persona del plural i Jordi Juan és 3a persona del singular.
    Qui no soterren i dupliquen son els propietaris de la xarxa elèctrica.
    El que si li critique al sr. Juan és no haver fet res per evitar la duplicació de potència. Ni tan sols ho ha informat a l'assemblea veinal. Ens ho hem trobat i prou.
    Una altra promesa incomplida més sr. Juan.

    ResponderEliminar
  3. Red Eléctrica Española executa treballs en les torres d’alta tensió entre la Valldigna i Gandia. L’objectiu: duplicar la línia actual. Realment el projecte no és nou. El PROJECTE ES DE LA PASSADA LEGISLATURA i s'executa ara. Ja va ser informat i es va aprovar en la passada legislatura AMB GOVERN DEL PP.

    El BOP nº 211 del dia, 6 de setembre 2010 , anunciava el tràmit d’informació pública d'un nou projecte per a la línea d’alta tensió entre Castelló de la Ribera i Gandia, és a dir, la línea elèctrica que creua la Valldigna de oest a est i que ha omplit el paisatge de Tavernes amb altes torres metàl•liques. Un increment de potencia, de 132 KV a 220 KV per a la qual cosa es deia s’invertirà un poc més de 14 milions d’euros.

    PERQUE EL GOVERN DEL PP NO ES VA OPOSAR? ¿Qué va dir el PP al respecte d’eixa nova ampliació en els anys 2009 i 2010? ¿Quina va ser la seua postura del govern municipal del PP de Manolo Vidal en el moment que calia al•legar o demostrar disconformitat? Callar i callar. “Si l’alta tensió passa per la Valldigna jo dimitiré”

    Cal recordar que PP de Tavernes va ser l’únic partit local que va firmar el conveni d’execució de la línia aèria pel nostre terme i va ser l’únic que es va mostrar a favor de la línia.

    I no és la primera duplicació que hem tingut. També en la passada legislatura la línia a duplicar va ser la d’Alzira i, després de travessar el Cambro, arribava a la nova subestació de Tavernes.

    Més informació:

    http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2010/09/iberdrola-augmentara-220-kv-la-linia.html
    http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2009/08/iberdrola-duplica-les-linies-dalta.html

    Ara manipular i mentir als ciutadans, sou uns campions senyors del PP!

    ResponderEliminar
  4. Es necessita ser molt cinic per a dir: l que si li critique al sr. Juan és no haver fet res per evitar la duplicació de potència. Ni tan sols ho ha informat a l'assemblea veinal. Ens ho hem trobat i prou.

    No ens ho hem trobat. Això tocava fer-ho la passada legislatura quan es va exposar i es podia al·legar. però el PP ni va dir res ni va al·legar ni es va oposar.
    Vergonya, cavallers, vergonya!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si el PP ho va fer fatal i tot el que tu vullgues. Però, qué te que vore amb promoure la retirada i exigir el seu soterrament? Tu mateix ho dius, el projecte de l'alta tensió és de la passada legislatura, per tant JJ quan va posar el que va posar al programa electora, era conscient del que prometia, o no? No han promogut res ni exigit res.
      El tema de la repotenciació ha tingut lloc esta legislatura. Esta no venia contemplada al projecte inicial. Com que la xarxa pasa de 132 a 220, passa a ser una xarxa de transport i no de distribució. Per tant Iberdrola ha de cedir-la a Red Electrica, empresa que té el monopoli del transport d'energia.
      Per tant quina gestió a fet Jordi Juan davant aquesta modificació del projecte inicial? Ha exigit alguna cosa?
      Enrique informans pel bé de tots, ja que tant els del PP com els del Bloc intenten manipular els fets!

      Eliminar
  5. Entonces, com es que s'esta doblant la linia i eixa web de la transparència i de la informació no ha parlat sobre el tena?
    Enrique, tu tampoc has escrit res. És per que no t'has enterat o perque es un tema de menys importancia?
    Per cert, la modificació del projecte per a la repotenciació ha tingut lloc en esta legislatura i ningu a dit res. Ni JJ ha manifestat que ell no pot fer res (i és veritat), però almenys sigues valent i informa. A vore si va a ser veritat i les assemblees informatives son mitings pagats pel poble.

    ResponderEliminar
  6. Mira que quan interessa, trauen a la llum l'herència rebuda. Per que del doblament de la linia d'alta tensió no s'ha dit res? Sr. Juan pose autobuses per anar a on siga necessari per a que no ens dupliquen la potencia de la linia.
    Hi ha que promoure i exigir que es soterren, tal i com va prometre al seu contracte electoral. No és momento d'amagar-se i no fer res del que es va dir.

    ResponderEliminar
  7. No em puc creure que l'alcalde haja consentit que dupliquen la alta tensió perquè el seu programa dia que anava a llevar les torres i soterrar els cables.

    ResponderEliminar