miércoles, 2 de abril de 2014

Editorial : QUÍ NO L'ANOMENA SENYOR BORRÀS ?

Estem llegint el BIM municipal i ens crida l'atenció dos afirmacions en la nota dels socialistes en la contraportada .

Així, llegim " el que volem dir és que, a priori, la regidoría no és de les de fer-se fotos, organitzar actes , donar, subvencionar ... i, en canvi , és de la qual tots parlen de forma positiva " .

I també " que a ningú li extranye que tots parlen bé de l'economia de l'ajunatment , encara que no s'anomene el regidor responsable " .

I ens preguntem : 

Qui no l'anomena senyor Borràs ? A nosaltres no es referix , pensem, doncs ací s'ha destacat varies vegades la bona llavor d'este regidor en Hisenda, amb nom i cognoms, i recénment hem afegit Participació Ciudatana , perquè com tots els que ens seguiu sabeu solem aplicar la màxima romana de " lo que és del César al César " i reconeguem mérits i no sòls demèrits. 

Pel tant, perquè no parla clar, senyor Borràs, i diu qui no l'anomena ? És referix a persones, mitjans de comunicació ... Pensem que tots sabeu a qui és referix, però no estaría de més ens ho aclarira per no ficar la pota . 

I ja ficats, quí es eixe/os que es fan fotos, organitzen actes i demés ? 

Malpensant podríem vore en estes afirmacions que comença la pre-campanya electoral , no sabem bé si la europea o la local , tan sòls falta un anyet per a que acabe la legislatura municipal, i algú, hi ja era hora afegim, comença a reivindicar-se . O més malpensant, que algu s'està fartant de treballar i que les medalles siguen per a altre/s ... Ara bé, en abdós cassos que passa amb les altres dos regidores socialistes, perquè no seguixen la mateixa tàctica reivindicativa , ho faràn en endavant ? .

Pero bé, son tot supossicions , esperem que algu ens les aclare ...  

5 comentarios:

  1. Ningú anomena als socialistes. No interesa.

    ResponderEliminar
  2. No ho direu pel gabinet de premsa. Si es això es que esteu cegos i no sabeu comptar els del PSOE.
    Està clar i es demostrable que el regidor Borras és el més nomenat en notes de premsa, podeu vore les estadistisques i les notes publicades en la web municipal: el que mes ix i el que mes fotografies té publicades és Borras. Es poden vore en les notes publicades que el PSOE amb dos regidors te més protagonisme en les notes de premsa que els cinc de Compromís-Bloc. I eixe, com a mitjà oficial, és el que crec ha de servir de fidel de la balança i la balança s'inclina cara al PSOE. Comproveu-ho, com jo he fet.

    En els diaris comarcals, sempre està en el Levante-EMV eixint per boca del redactor de Gandia que es del poble i en articles d'opinió seus. En LP poc es veritat, com tot el que siga el govern. Allí el protagonisme només és para MV i KV.
    En la Cotorra, bloquera, també l'anomenen i prou voltes encara que no li donen protagonisme, cosa que és normal. Ací en Quaderns també igual que la Cotorra l'anomenen encara que tampoc té massa protagonisme cosa que també veig normal.
    O siga que no se a que ve això que diuen en el BIM.

    ResponderEliminar
  3. Ve al mateix que dius tu, que no te massa protagonisme.
    L'unic que passa es que tu ho veus normal, i per a ell(s) no s'ho mereixen.
    Per a La Cotorra, massa protagonisme i tot que te, i per al Bloc, no contestaran res del BIM, com si no ho haveren llegit.

    ResponderEliminar
  4. El Bloc s'haurà rist prou com ens hem rist tots els que seguim els blogs del poble i la premsa.
    Si tot això es el que ha de dir el PSOE en el BIM.... que malament estan!

    ResponderEliminar
  5. Quina manera més tonta de queixar-se. Primer perquè no és veritat i si creu que no l'anomenen prou que no ho diga al BIM perque fa quedar mal als seus socis i dona arguments a l'oposició.

    ResponderEliminar