miércoles, 30 de abril de 2014

Info-DEMÒCRATES : DV CREIX PEL SUD





10250242_555162807934994_8087311987173955263_n
Gràcies a l´organització magnífica de l´acte per part de Gent de la Vila a la seua localitat es produí dissabte passat una reunió operativa entre membres de la Federació de Partits Independents de la CV i Demòcrates Valencians, representats per José Juan Raymundo (Xixona Independent) i Carmel Ortolà (Ciutadans de Pego).
La jornada va servir per a reprendre el contacte entre la coordinadora dels independents valencians i DV, amb la finalitat d´acordar una coalició electoral que permeta que els interessos del centrisme valencià i els objectius de regeneració dels qui estem farts del bipartidisme puguen estar convenientment representats en els pròxims comicis locals i autonòmics. Els assistents destacaren l´alt grau d´enteniment entre unes parts que comencen, cada vegada més, a actuar com un conjunt que fusiona independència local i unió a nivell autonòmic.
Prova de la magnitud de la reunió va ser la presència de militants i càrrecs públics vinguts des de Pego, Sanet i Els Negrals, El Verger, Teulada, Calp, Ibi, Benidorm, L´Alfàs del Pi, La Vila Joiosa, El Campello, Alacant, Xixona, Elx, Monòver, Carcaixent, Gandia i València-Ciutat.
En pròximes setmanes s´espera que estes reunions tinguen continuïtat per a enfortir les relacions entre DV i els companys de la Federació d´Independents de la CV.

Share Button

No hay comentarios:

Publicar un comentario