viernes, 11 de abril de 2014

Info-DEMÒCRATES DE LA SAFOR-VALLDIGNA : CONSTITUÏDA LA GESTORA DE TAVERNES

Ahir dijous  es va constituir la Gestora del partit polític Demòcrates Valencians a Tavernes de La Valldigna. Amb esta nova gestora, el projecte demòcrata seguix amb el procés de consolidació del centrisme valencià en la Safor–Valldigna, després de la gestora formalitzada la passada setmana en Gandia .


 La nova executiva local va quedar conformada pels càrrecs següents:


Secretaria Local i Portaveu : Vicenta Cortés

Secretari d'Organització i Comunicació : Enric Estruch

Secretaria d'Administració i Finances : Lourdes Valero 

Secretari de Idees i Programa : Carmen Sala

Secretaria d'Actes : Rosa Ibàñez 

Secretari d'Implantació: Bernardo Boscà 

Amb la creació d'esta Gestora, que ha agrupat gent diversa provinents dels grups polítics independents de la Vall o al voltant d'opcions independents valleres en les darreres locals, amb gent amb àmplia experiència en la vida política local de la ciutat, naix una opció per a treballar pels veïns de Tavernes i canviar la política de sempre en mans dels de sempre.

Demòcrates Valencians – Tavernes s'incorpora d'esta manera al moviment de regeneració social i política, començat fa un any, i seguix amb un camí de presentacions que, en breu, se succeiran per tota la comarca. Així, la implantació demòcrata continuarà amb la gestora d'Oliva en uns pocs dies, i amb la incorporació d'altres independents d'altres poblacions saforenques.

D'esta manera, i en pocs mesos, la presència de demòcrates s'ha enfortit i ampliat, cosa que demostra que la societat valenciana necessita uns referents que realment treballen i vetlen per les seues necessitats. Des del centrisme, la regeneració i la proximitat, Demòcrates Valencians ja ha posat en marxa eixa opció que s'escampa de nord a sud per tota la Comunitat Valenciana.

El Secretari d'Organització, Sandre Llopis de Pau, amb
membres de la nova gestora vallera .

22 comentarios:

  1. Pel poblé es comenta q el PP està acollonat amb este nou partit. Tots els vots de la dreta es partiran i aniran a parar DV, una opció conservadora valencianista, però sense imputats ni corruptes. Aneu espai que el PP vos te vigilats.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Espai també als qui ataquen a Ebrique Estruch, la majoria dels quals son afins al blog del Pardal. I tots sabem a qui defen eixa gent.

      Eliminar
    2. Si, a Ebrique se'l disputen el Pepe i el Crompomis,je,je.

      Eliminar
  2. Molta sort Enrique. Sempre és bo vore gent nova en política.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Nova?
      L'unic nou a la foto es el xiquet que es veu que no te cap càrrec.

      Eliminar
    2. Si vegerem la teua crec que massa nova en política tampoc sería ... No crec, ho sè. ara si vols seguix per ahí i vorem on acabem .

      Eliminar
    3. Aigua.
      Mai he estat en politica.
      No muntes una agència de detectius, Enric.

      Eliminar
    4. Segur ? Vosaltres que cregueu comentaristes habituals del blog ?

      Eliminar
    5. Enric no es l'unic que juga a Sherlock Holmes i no aplega ni a Colombo,ja,ja,je,je,ji,ji.

      Eliminar
  3. No sols el PP , els socialistes tambe ho tenen que estar perque conec a Carmen i a Enrique i de conservadors res de res , dels altres no puc opinar doncs no els conec . E inclus Compromis perque tots sabem que te un millar de vots de gent no nacionalista de gent que vota a la persona i hui vota a este i demá altre i es gent per tant no ideolotgizada i que tambe els pot votar perque llevant de Enrique els demes no son persones ideolotgizades i este no es ningú conservador , ell mateix es definix i jo com el conec i si que soc de dretes ho afirme perque esta un rato llarc a la meua esquerra , socialdemócrata admirador dels sistemes del nord europeu .
    Aixi que pense que este grup i els que de segur aniran unintse perque sé que els de la platja , i ahi ja hi ha un, van per la mateixa linea en pensament i acció i entre els dos independients haveren tret un regidor anant junts i aixo que ni del PP se sabía tot el que ara sabem , ni había fet la clavada de la moción , ni els socialistes estaven desapareguts com estan i no ho dic jo a soles , tambe ho diuen molts de ells .
    Aixi que preocupaets tots, pel que Enrique i demes , aneu encuidadet que aneu a ser la diana de tots i el del mig sempre se emporta bofetades dels dos costats .
    Anims i endavant amic .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Amb lo de socialdemòcrata dels baltics te n'has passat un rato llarg, mes de la diferencia que dius d'Enric al teu conservadorisme. Mes be, deu ser un socialdemòcrata com Felipe González, al que quan li van rascar una mica es va vore per on anava el seu progressisme i la seua esquerra.
      Enric deu ser com el partit que va abandonar fa poc, com diu la tia Rosa, ni d'esquerres ni de dretes.

      Eliminar
    2. Quant el carro fa soroll ..

      Lo mal Karl es que com eres anònim (o no ... ) a tú no el podem identificar ( o sí ... ) i no podem dir de tú més que el que comentes, i d'això de Karl no sé el que tindràs però de Marx gens ni miqueta. Llavors no dones llisons de progressía que si saberem qui eres tu ( o si ho sabem ? ) , crec que diríem amb tota seguretat que de progresiste ... justetet justetet , hi ha qui diu que el coneix i sap de les teus anades per altres llocs no massa llunyants .

      I ja si toquem el canviar progressía per diners ... vols que seguisca i fiquem tots les cartes cap amunt , però amb noms i cognoms ? Tu voràs .

      Eliminar
    3. P.D: Tinc bons amics pels pobles dels costats , i ben relacionats amb els del pardal .

      Eliminar
    4. Gelat, gelat, posa les cartes com vullgues, que cas de diners i falta de progressisme no n'hi ha.
      No se perque t'ofens amb lo d'UPyD, no dius que eres de centre? Pues aixo, ni de dretes ni d'esquerres.
      I el que tu dius, que quan el carro sona... alguna veritat estaré dient.
      Ale, ves posant nom i cognoms. Almenys passem el rato...

      Eliminar
    5. No fa falta, tots ja sabem qui eres, es vox populi , X però no de Marx . El que com no tinc proves me callarè de moment,temps al temps .

      I a mi això no els que em molesta, definix-me com vullgues però ofens quant dius el que dius de si soc com el Felipe Gonzàlez, tal volta perquè igual tú si eres com ell i sí has canviat de xaqueta pel que tots sabem, i creus que tots som com tú . A mi no em fa falta la política per a viure , a tu no ho sé .

      Eliminar
    6. Congelat,congelat.
      Si que es ignorants la Vox Populi. Si vols proves certes, quan veges a X, publica-ho al blog i jo al moment escric aci per que veges que no soc qui tu penses. I si ho saberes, al qui no em molestaria gens es a mi, lo important es lo que dic, no qui soc.
      El que no entenc es que et moleste lo de comparar-te amb González, per a mi va fer mes en transició que Suarez, ni perque insinues que va cambiar de xaqueta, que jo sàpiga sempre ha estat al PSOE. Tampoc he dit de tu que sigues xaquetero, sols que ni d'esquerres ni de dretes, no es això el que diuen els de centre? Nomes he volgut dir això quant t'he comparat amb González o Diez. Jo m'havera ofés mes si m'haveren dit de Fraga o de Lizondo. O de Putin.
      No se com goses dir sobre com soc jo si no saps ni qui soc. A mi tampoc em cal la politica per viure. Ni els politics. A constructors i immobiliaris moltes vegades si els ha fet falta els politics.
      Ja ho tens mes clar o mes embolicat?

      Eliminar
  4. Estruch, DV Tavernes11 de abril de 2014, 9:43

    Gracies .

    ResponderEliminar
  5. DV serà la clau del govern en la propera legislatura.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tu ho has dit. Seràn decisius i això als que ostenten l'alcaldia no els senta masa bè i per ací es poden explicar els continus atacs dels cotorros que entren a desprestigiar este blog i a desqualificar al seu administrador.
      Pel que es veu s'han donat compte de que no van a traure majoria absoluta (no entenc com poden creure's tal barbaritat) i després de com s'han comportat amb el seu soci el PSOE, no compten en massa suport per repetir a l'alcaldia.
      Ja vorem com queda.

      Eliminar
    2. Mala trola!!! Els de compromís estan super contents amb Enrique, se sap que va a llevar vots al rencio PP. En les pròximes no en trauen ni tres.

      Eliminar
  6. Si demócrates agafa un bon candidat se'ls berena a tots en el pobleeee! Ni jordis ni ningu está a l'altura del que necessita tavernes. El Bloc no ha fet ni una obra ni res , no han demostrat res

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si EU agafa un bon líder, tambe majoria absoluta.
      O si l'agafa ERPV.
      Els partits menuts deuen estar a l'aguait per caçar algun bon candidat al vol.
      Ciència ficció.
      L'umbral d'eixos dos partits i de DV es el de traure 1 regidor.

      Eliminar