sábado, 26 de abril de 2014

RESUM SETMANAL

La nostra editorial sobre la pressència o no de càrrecs en actes públics, i el que va donar peu a esta que varen ser els comentaris a partir del article despedint-nos de tots vosalters fins el dimarts i amb motiu de les festes de pascua, han encapselat el blog esta setmana en entrades i comentaris, encara que pel mig però sòls en entrades s'ha colat la nostra denuncia sobre la política turística de la diputació .

Esta setmana que començarem el dimarts, serà un poc extranya doncs els dijous torna a ser festa, i el dilluns hi ha un pleno extraordinari mèrament burocràtic i al que no assistirem pel seu escàs interés informatiu .

Pel tant fns el dimarts, doncs com vos diguem en article a part, tambéé som devots de Sant Vicent i el celebrem com sempre hem fet, siga o no festa oficialment .  

Entradas

EntradaPáginas vistas
22/4/2014, 42 comentarios
203
128
18/4/2014, 30 comentarios
117
110
23/4/2014, 10 comentarios
89
69
22/4/2014, 1 comentario
63
24/4/2014, 2 comentarios
60
24/4/2014, 2 comentarios
54
18/4/2014, 8 comentarios
45


MÉS NOTICIES DE AHIR ( Homenatge a Josep Monleón i Taller facebook ) 
                                  EN ENTRADES ANTIGUES 

22 comentarios:

  1. Sobre l'homenatge a Josep Monleon, que pots dir-nos Enrique? Vas anar? Pots contar-ho?
    He estat llegint la cotorra i pareix que els comentaristes fan critica del presentador de l'acte, però estaria bé que ens contares com va estar l'acte, gent, representants del govern, ... Etc.

    ResponderEliminar
  2. Sí, vaig estar , ho pots vore en l'article següent i pressentador no hi havía en sí, Eduardo Bononad va fer de tal però com no es la seua faena no puc dir ni bé ni mal de la seua tasca, va fer lo que podía o sabía pel que no entenc lo de les crítiques que anomenes . A mi l'acte em va agradar molt perquè vaig aconsseguir el que volía i que era saber del homenejat i els ponents eren de molta categoría . Repressentants del ajuntament no en vaig vore ningún, alguns destacats memebres del Bloc dels d'abans però estic segur que al mateix titol que jo, per interés personal i cultural . En quant als assistents gent d' EU la majoría com era d'esperar .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo també vaig estar i va estar molt bé. No entenc la crític que fan els comentaristes del blog del pardal. Es veu que si no ho fan ells, tot està mal fet.

      Eliminar
    2. Enrique, la crítica l'he llegida a la cotorra. Tampoc ho entenc la veritat.

      Eliminar
    3. La cotorra fa un resum de l'acte, molt ben fet per cert, al igual que la resta d'articles sobre el 25 d'abril. Res tenen a vore els comentaris que la gent puga fer alli.

      Es veu que si ho fa la cotorra tot està mal fet. Fins i tot els resums. I es que les manies no les curen els metges.

      Eliminar
    4. Cert. I no entenc com l'administrador de la Cotorra dona llum verda a un comentari que intenta desprestigiar al mederador i presentador de l'acte. Si haguera sigut l'alcalde Jordi Joan qui haguera presentat i moderat l'acte, eixe comentari no s'haguera publicat.

      Eliminar
    5. Desprestigiar son altres coses que alguns fan per aci. Es estrany com els qui posaven a parir a bononad, ara ja es tan bon xic. Ooooooh el moderador...
      Igual digueu A que B. Ara entenc la moció de censura amb una transfuga. Segons bufe el vent... A o B!

      Eliminar
    6. No desvíes l'atenció. Per què a la cotorra es permet un comentari que critica al moderador de l'acte? Comentari injust perquè vaig estar a l'acte i em va pareixer que va estar bé. Dir A o B ´´es el que feu vosaltres. Si és l'alcalde Jordi Juan tot està ben fet. Quan es tracta de Borràs, Carmen Canet o en este cas Bononad, es dona llum verda a comentaris incerts i injusts!

      Eliminar
    7. Comentari de la Cotorra:

      "Esperem que a la pròxima el presentador es prepare millor el text. No es pot fer eixa presentació davant la gent que formava la taula."

      Qui desprestigia i per què? Ara resultarà que els cotorros son uns sants!

      En el vostre lloc aniria en cura amb el que comenteu per allí, cosa que al moderador se li'n baja la llengua i vos ploga més merda!

      Eliminar
    8. Es una amenaça? On vols que vaja?

      Eliminar
    9. Amenaça? No és cap amenaça. El moderador té informació molt "delicada". El que vullga fer amb ella es cosa seua.
      Ningú ha d'anar a cap lloc.

      Eliminar
    10. No és ninguna amenaça. El moderador té informació que vos pot fer molta pupeta si ix a la llum.

      Eliminar
    11. D'algun lloc vos té agarrat el moderador. Explica'm per què es publica a la cotorra este acte (premi estel d'EU) i no l'acte del PSOE de la republica.
      Explica'ns per què s'anuncia i es fa un article d'este acte d'EU presentat per E. Bononad i no és fa el mateix amb els actes del PSOE.
      Després del que et comente, hauràs de olantejar-te qui amenaça a qui.

      Eliminar
    12. Pero si sou vosaltres els mateixos que aneu alli, feu eixe comentari i dp veniu aci diguent q mala i que roin es la cotorra! Hi ha q ser mala bava... Si ja mos les sabem totes! A fer el ridicul nos vos guanya ningu!

      Eliminar
    13. Qui ha fet el comentari, potser siga del PP, però qui li dona llum verda per a que siga publicat, eixe ja et dic jo que del PP no és. Ara quan deixa que eixe comentari isca a la llum, serà perquè li convé.

      Eliminar
  3. Ahir vaig estar fent análisis de rebuts. I respecte a l'IBI puc dir que l'any passat vaig pagar 345 €. Aquest any pagaré 324 € (segons la información del primer rebut). Per tant, m'ha baixat un 6,09 %. Y ara anem a vore el que va anunciar l'alcalde i Victor Borràs:

    -JJ va anunciar una Baixada del 12,35 %
    - Victor Borràs va anunciar que seria del 16 %.
    - El Blog del Pardal va dir que del 14,2 %.

    I menys mal que l'alcalde és Doctor en matemàtiques, perquè sols s'ha equivocat en un 202,8 %. Si he dit l'alcalde, ja que és el qui delega les competencies i el que dona la cara i es penja les medalles.

    Qui m'explica el per què s'han pogut anar tant de la previssió? O és que ja están recaudant per a pagar la piscina coberta?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No és només el que t'estalvies, sinó també el que no et puja, encantat.

      Eliminar
    2. Que m'estas contant? Que he de donar gràcies que no l'han pujat?
      PD. Al BIM aneu a posar 6% o 12'5%?

      Eliminar
    3. Diran que 6% mes un altre 6 que no pujaran, total dotze. O poden dir que anaven a pujar un 8,10,12,14... Si al final es quedarà en una bicoca!

      Eliminar
  4. No estàs content de l'estalvi? Que ha fet el teu PP quan ha governat per abaixar la contribució? No res. Que han fet desde 2006 mes que apujar els nostres impostos? No res. Que han fet en eixos grans impostos per Tavernes? Obres inutils i deficitaries.
    Vols pagar mes? Vols mes impostos? A banda que crec que el que dius es mentira, pensa que lo important no es lo que t'estalvies, que també, sino lo que vas a deixar de pagar en 2014, 2015 i 2016. Perquè no poses eixes dades? Perquè no poses la quantitat inhumana que deuries de pagar sino s'havera corregit el IBI a cadastre i al pleno?
    La llengua, que no te os.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Com pots dir que es mentira el que dic, si ho he pagat de la meua butjaca? L'únic que dic és que es plenen la boca parlant als diaris de grans rebaixes i després resulta que l'estalvi ha sigut de 20 €.
      El que critique és que no es diga la veritat. Feia falta exagerar l'estalvi i dir 12 en compte de 6? Si amb esta previsió s'han equivocat pel doble, com puc fiar-me de tot el que ens conten?

      Eliminar
    2. Si al PP eren mentirosos, estos no es queden darrere. Un governant que diu ser transparent no pot enganyar-se de tant. Si es tant transparent com diu, que cride al Levante i declare que al final de 12'50% res de res, que ha sigut del 6%.
      Segur que el Levante li ho publica, per saber rectificar. Però com que l'alcalde no és transparent no ho farà.

      Eliminar