lunes, 14 de abril de 2014

Article d'opinió : NI TRIAET A POLS

VALENCIA-PLAZA :

González Pons salva el honor del PPCV entrando de 'dos' en la lista europea

Salva el honor ? Sí, del partit serà com diu este periódic, perqué enviar com a repressentació dels valencians a Europa a un dels culpables màxims de la ruína de la nostra terra , que voleu vos diga , ni triaet a pols ...

Wiquipedia :

En 2003 renuncia a su escaño en el Senado al ser nombrado conseller de Cultura, Educación y Deporte en el gobierno valenciano de Francisco Camps. En 2004 es nombrado Conseller de Relaciones Institucionales y Comunicación, cartera que compagina con la portavocía del Gobierno valenciano. En 2006 pasa a ocuparse de Territorio y Vivienda. En mayo de 2007 es elegido diputado en las Cortes Valencianas y pasa a ser portavoz del PP en la cámara, pero abandona su escaño para encabezar la lista del PP por la provincia de Valencia en las elecciones generales del 9 de marzo.

Signat, Enric Estruch i Ferrando, Demòcrates Valencians-Tavernes .

5 comentarios:

  1. Com més lluny millor.

    ResponderEliminar
  2. Senat, Europa.
    Això se li diu estar a primera linea de la politica. Un altre que acaba vivint i molt be de la politica. El que haja assolit i mèrits que haja fet este home no se quins seran, pero de segur que els estem patint.

    ResponderEliminar
  3. Gonzalez Pons és la insipidesa transformada en polític. Ni cap amunt ni cap avall. Molta prosa, molta frase de telediario, pauses predeterminades....Tot molt bonic. Boniquet per fora buit per dins. Altre ex-liberal acostumat al pesebre públic.

    ResponderEliminar
  4. Els que mos portaran la ruina son els partidillos com el del Sr Estruch que arreplegaran un grapaet de vots i facilitaran la faena al Bloc-Catalaniste que en poqueta representacio es faran els amos per la falta de personalitat politica del Psoe

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. a favor dels grans16 de abril de 2014, 12:22

      L'anònim de les 23:03 té tota la raó del món, Sr. Estruch no incite a votar altres alternatives quan està demostrat lo bé que porten el país els grans després de tants anys demostrant-ho i tots nadant en l'abundancia sobre tot els valencians que estem molt valorats i respetats.

      Eliminar