martes, 15 de abril de 2014

Editorial : MANERES DE PENSAR


Dissabte nit, sopar dels espeòlecs, més de dos-centes persones sopant en el trinquet ... i ningún regidor, siquiera per a passar a saludar . L'Ajuntament ha col.laborat .

Platja de Tavernes, falla La Marina, restaurants ple de gent, el partit popular en plé en un d'ells , verbena posterior, la regidora de turisme excussa la seua assiténcia per malaltía ... i ningún regidor més , almneys de forma oficial u oficiosa.  La verbena la pagava l'Ajuntament . 

Diumenge vesprada, crema de la falla, la dita regidora excussa assistència per altre acte en el cap i cassal, altres ho desconeguem, alguns regidors populars en l'acte , almenys un del govern a títol particular i amb la seua parella , no sé si algún més, almneys no en vegerem ... i poc més  .

Pensem que des del govern deuría regular-se la pressencia d'algun repressentant en aquells actes públics als que son invitats , en son huit i pensem que ja és difícil que no hi hasguen lliures algun/s d'ells per a que el màxin orgue de repressentació de tots acompanye a qui els invite com a tals repressentants , i no sòls, com observem, en certs actes, i així pretenem propossar-ho si algún dia algun dels nostres ahí està .

Però bé, es el nostre modest pareixer . 

12 comentarios:

  1. L'alcalde no va anar als actes de la platja per por a la reprimenda per l'ocorregut la nit de cap d'any.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja

      Quina animalà de resposta! No t'has calfat molt el cap!
      Reprimenda, ai mare, reprimenda!!!

      Eliminar
  2. No entenc la redacció, els regidors populars estaven en l'acte i el del govern a títol particular?
    Si estaven a l'acte, perquè els del pp ho feien en calitat de regidors i el del govern a títol particular?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tal volta la redacció no vaja segut acertada respecte al que voliem dir, i qué es que tots estaven a titol particular perque l, oposició no repressenta legalment al govern salvo delegació concreta de la alcaldía , mentres que qualsevol regidor de govern per se sí pot estar representant-lo pero pot estar en un acte com a tal o no . Et fique un exemple : En els actes recents en la Casa de la Cultura els regidors sempre tenen reservada la primera fila de cadires . Doncs be, en uns alli han estat perque s, entenia que com a tal estaven i en un concret i com a tal van ser invitats a fer-ho varen declinar i es sentaren entre el public com uno mes doncs assenyalaren que ells alli assistien com a un ciudata mes interessat en el tema i no com a representants municipals .
      No se si m, explique pero la referencia feta a particular no tenía ninguna intenció , de fet no done noms, mes que destacar el fet de que oficialment no vaig observar a ningú de la corporació representant-la oficialment que es el que en este article opine tal volta deuria solventar-se , perque i ara si hi ha intenció, es noten massa certes pressencies i certes absencies en certs actes i ho dic també per l, oposicio , a la que curiossament també li se veu molt o poc segons llocs i actes.
      Per cert, se m, ha oblidat dir que la tercera en discordia també estava .

      Eliminar
  3. Si la presencia de polítics fora mes natural, ningú els tiraria de menys. Aixo si, sempre es interessant que algu del govern es passe pels actes amb certa infraestructura, nomes per vore si tot va be i si cal algo. Es el que faria qualsevol empresari o encarregat o qualsevol directiu o president d'una associació. Sembla que nomes interesa la foto i quan ells ho consideren.
    La desintonia de Bloc amb Aceplat sembla evident i consolidada, encara que no es prou motiu per no tindre una mínima relació fluida. De Carme, si un dia està indisposada i a l'endemà ja està bona crec que és perque es sent agraviada amb l'Ajuntament pel cas de nit de cap d'any, almenys va avisar que no anava i donà un descàrrec.

    ResponderEliminar
  4. D'acord amb el que diu Robinjut. Els polítics deurien aparèixer quan fan falta, no quant a ells els fa falta.

    ResponderEliminar
  5. Es que... de vegades l'ansia per criticar vos pot, no podeu resistir-ho! De quina manera oficial s'havia de representar en un acte on no hi havia cap ordre ni control. On estaven els anfitrions de l'acte? Quina invitació s'havia fet i com s'havia organitzat?
    Robinjut, robinjut, sempres estàs igual. Enrique ha dit que hi havia un regidor del govern, vols dir que estaguent allí no va controlar la infraestructura? Tinc curiositat, de quin partit es l'únic regidor del govern que va acudir als actes de la platja? Pareix que depenent del partit que siga el regidor, l'absencia està justificada o no. Els que no van anar estan barallats amb Aceplat? Quines xorrades hi ha que llegir!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No, sempre estàs igual tú, defensant incondicionalment sempre el mateix bàndol faça el que es faça. llig bé, Enrique, sí, ha dit que "Dissabte nit, sopar dels espeòlecs, més de dos-centes persones sopant en el trinquet ... i ningún regidor, siquiera per a passar a saludar", també diu "Diumenge vesprada...alguns regidors populars en l'acte,almenys un del govern a TÍTOL PARTICULAR" i després opina que "destacar el fet de que oficialment no vaig observar a ningú de la corporació representant-la OFICIALMENT".
      En un cap de setmana tres actes amb recolzament municipal amb només una visita d'un regidor del govern que passava per curiositat, no a interesar-se per res. Jo crec que això no és interesar-se per les activitats. i no em sembla ni bé ni mal, simplement crec que després tampoc deurien apareixer altres vegades quan només ho fan per la foto. Uns i altres. Més arrimar el muscle, solucionar problemes i menys fotos i medalles.

      Eliminar
    2. Xe Robinjut, et fies massa del que diu Enrique, deuries primer contrastar la informació abans d'opinar. Enrique diu que la regidora de turisme es va excusar per no anar als actes de la platja però no ha esbrinat si algun regidor va excusar la seua absència a la concentració d'espeolòlegs, simplement diu que no va anar ningú i tu ja critiques, sense saber res més. Després fa una apreciació personal diguent que el regidor del govern va anar a títol particular i tu te'l creus al peu de la lletra. Resulta que el regidor que estava no representava a la corporació oficialment, es veu que ara els regidors han d'anar de figures o amb 2 o 3 guardaespatlles i 4 o 5 càmeres fent-li fotos i gravant-lo per a representar oficialment a la corporació.
      Anem a vore, si els regidors van "de manera oficial" critiqueu perquè digueu que van a figurar i fer-se la foto, si pel contrari del que espereu, no van a figurar i fer-se la foto quan acudixen als actes, digueu que van a títol particular i critiqueu que no vagen de manera "oficial" i si pel motiu que siga, no van, critiqueu perquè no van i segur que tenen algo en contra de l'organitzador de l'esdeveniment. O siga que siga com siga, mai esteu conformes.

      Eliminar
  6. Per coordinar la pressencia d'algun repressentant de govern que demanes ja estàn el cap de gabinet Alcaldia i el tècnic de protocol.

    ResponderEliminar
  7. Dels bons, com sempre.

    ResponderEliminar