sábado, 26 de abril de 2014

SÍ, TAMBÉ SOM DEVOTS DE SANT VICENT


I siga o no festiu, ho celebrarem , com sempre, amb un bon paellot i la bona companyía dels amics , pel que fins el dimarts docns salvo noticies que entengam d'interés informatiu per a La Valldigna, , no actualitzarem el blog salvo els comentaris i conforme pugam  .

Que gaudiu d'este llarc cap de setmana .

7 comentarios:

  1. Tu que pots fer festa.
    Altres tenim que treballar i no podem portar als xiquets, que tenen festa escolar, a cap lloc.

    ResponderEliminar
  2. Una de les poques ventatjes de ser autònom, encara que hi han altres dels amics que son treballadors i les seues empreses també fan festa o treballem migdia, son xicotets comerciants que obriràn així mateix migdia o son funcionaris de l'ensenyament , de tot tenim en la nostra quadrilla .
    La qüestió és que s'empmeyen o no en que siga festa oficial, la gent seguix les tradicions i tracta de celebrar cadascú confome pot una festa que des de sempre s'ha celebrat a Tavernes .

    ResponderEliminar
  3. Qui ha llevat la festa de Sant Vicent i per què?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Qui, ja ho saps.
      Perque, ho saben quasi tots, per donar un dia mes de festa al niu de vots que representen les falles. Encara que el total de vallers > total fallers. :-\

      Eliminar
    2. Pitjor, per donar festiu en les desbrafades festes del poble.

      Eliminar
    3. Algú s'ha empenyat en fer boicot a la platja en dies Claus: Cap d'any, San Vicent, ... Després aniran a demanar-li el vot als comerciants. Al blau de la mar els enviaría jo.

      Eliminar