sábado, 26 de abril de 2014

Premis estel : HOMENTAGE A JOSEP MONLEÓN

Ahir gaudirem d'un acte al que anarem per saber més d'una persona de la que habíem sentit parlar i tot bó, però del que desconeixíem realment la seua grandesa professional e intelectual, i ahir en un acte organitzat per Esquerra Unida i amb motiu dels premis estel que este partit organitza este ja el quart any i en els que premia a vallers ilustres, ens assebantarem i de debò de la persona i del intelectual , del que podríem ressumir com una persona de consens i un gran desconegut per a aquells que no estem al dia en els assumptes culturals més especialitzats, i al que seguirem en endavant amb interés i del que intentarem promoure la seua figura, molt gran en tots els sentits pel que poguerem escoltar .

Enhorabona a Esquerra Unida per esta inciativa .

Guardò que s'entrega als homenatjats
El ponents junt a Angela Monleón , filla del homenatjat que no ha pogut estar
en l'acte pel seu delicat estat de salut física però que no mental , que seguix a tope,
i Eduardo Bononad ,  pressentador i moderador del acte .

Baix una imatge dels assistents .


9 comentarios:

  1. Curiositats. A la Cotorra apareix la notícia d'aquest acte. Es sorprenent!! Algú ha presionat a la cotorra per a que esta ho publique? I altra cosa sorprenent és que hi ha un comentari de crítica cap al moderador i presentador.
    Que està passant?

    ResponderEliminar
  2. Que esta passant?
    Que volen tots els vots de l'esquerre, ja no tenen tan clar que el deficit del PP l'arrepleguen ells,per aixo li tenen tanta malicsia a Enric.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ahí le has dao!! Están intentant anular al PSOE i ara volen carregar-se a Esquerra Unida perquè al PP no poden llevar-li tants vots com pensàven i resulta més fácil créixer usurpant-li vots a EU. La táctica será presentar-se Iniciativa i Bloc baix el paraigües de Compromís. Ara que dintre de compromís, entre Bloc i Iniciativa, la cosa no està per a tirar cohets.
      El Bloc a Tavernes, està arrivant a un carreró sense eixida, per les seues polítiques sectaries i totalitaristes. Per això están molt, però que molt nerviosos.

      Eliminar
    2. Pel que es comenta Càndido encapçalarà la llista d'Iniciativa.

      Eliminar
    3. Jajajajaja cuidao!! I tot per un article de la cotorra... Lo que la gent es capaç de dir...
      A mi de tu ja no em sorpren res, amic que sempre ARRIBES tard i mal... Ja ens coneguem massa, i el unic que esta nervios eres tu i el teu PP corrupte, tan nervios que tens la necessitat de difamar i inventar. Com sempre. Conta-li historietes per a no dormir a Karina, ves!

      Eliminar
    4. Jajajaja (risa fluixa i nerviosa)!!! Ja riurem la nit de les pròximes eleccions quan Compromís es quede fora del govern, perqué ningú voldrà pactar amb ell. Esteu fent enemics a totes bandes. Els vostres socis de govern ja no vos poden ni vore. A mesura que baja acabant la legislatura tindreu menys palmeros del PSOE i d'EU fent palmes als plenaris.
      Esteu a un carreró sense eixida. Esteu caiguent en picat a Tavernes i si voleu comprobar-ho feu l'enquesta a vore el que diu. Dels votants indecisos dubte vullguen repetir votant al Bloc`(i això son més de 1.000 vots).
      Damunt vos ix de baix les pedres un blog local en el que no es censura ni la crítica al govern ni tampoc a l'oposició. Si això li sumes que el seu administrador va de la mà de DV, que dia rere dia vos dona canya, i s'està fent un lloc més gran que el que es podía esperar, tot apunta a que este partit va a ser clau.
      I ara una til.la i a dormir, que demà hi ha un pleno (un més i damunt sense contingut) i has d'estar amb les palmes a tope per a que l'alcalde se'n vinga amunt!

      Eliminar
    5. Jajajajaja!!!! (risa partint-me el cul del poc trellat) Ja pots omplir de comentaris el blog d'Enric ja... On vols que vaja? Al pleno? No vaig mai gràcies, no necessite fer palmes a ningú... Altres necessiten inventar quan no tenen arguments. Portes fent-ho molt de temps! No estàs cansat? Que tens o tenies comissió? Ui ui ui quanta cosa... Un carrero sense eixida, caiguent en picat, enric que ens dona canya, els enemics... T'ha faltat dir que a la seu del bloc li botaran foc!! L'apocalipsis de Compromis!!! Que passa? No veus la tele? Xe xe, agafa forces per a eleccions! Posa la màquina de difamar en marxa i no t'oblides de dir que som uns separatistes terroristes i que volem donar els diners als catalans!!! Au

      Eliminar
    6. Que bò lo de les palmes a tope. La veritat que em dona llàstima la gent que fa de palmero (siga del bando que siga). És la gent que més rentat pot tindre el cervell. Damunt els passen llista a cada plenari o acte public. Els tracten com a objectes.

      Eliminar
    7. Pues els palmeros son 9 de cada deu politics i simpatitzants de la secta (ui, perdó partit) que siga.

      Eliminar