martes, 8 de abril de 2014

15 ª SESSIÓ TAULA MOBILITAT, ESPAI PÚBLIC I TRÀNSIT


Demà dimecers a les 7 de la vesprada i en el Braç Treballador es celetbrarà una nova sessió de dita Taula, en la que estractaràn varies propostes arreplegades pels seus membres sobre aspectes dels  que en ella es tracta , de diverses fonts .

7 comentarios:

  1. Acabareu absns del partit de la Champions?

    ResponderEliminar
  2. Faran efectiva alguna mesura abans de final de legislatura?
    Jo ja se que las cosas de palacio van despacio, pero portem tres anys i de forment mi un gra. Servirà tot d'algo? Per de prompte els que van estan entretesos i Enric fent normatives.

    ResponderEliminar
  3. I tant entretessos , dimecres eixiren dotze propostes concretes de la Taula a l, ajuntament i el PMS ja esta a punt per a passar pel pleno i a parir de ahi ja passa a ser norma vinculant per a qualsevol govern pressent o futur . I el dilluns es constituix la de comerç i turisme .

    ResponderEliminar
  4. Bo, pues si tanta feina haveu fet i tant s'haveu entretingut, enhorabona per les dues coses.
    Lo de que les propostes de les taules JA ESTAN A PUNT DE, ja ho hem sentit unes quantes vegades. Encara falten plenaris en minoria, consignacións econòmiques i no se sap si alguna que altra comissió.
    El que les decisions de la taula siguen vinculants permetem que ho dubte, per moltes bones intencions que es vegen als politics i que ho siga per a governs futurs de signe contrari mes encara.
    No passa res, ara amb la de turisme es continueu divertint.
    Espere engolir-me una a una totes les meues paraules, per be del poble i demostrar que la participació ciutadana potser eficaç en una administració. Temps al temps.

    ResponderEliminar
  5. Si tant "ens divertim" perquè no vens tu també i així gaudixes també de la festa ? A no, igual es que no vius ací .... Ara bé, voldría saber si certa regidora a la que tant estimes, com tots sabem pels teus comenatria eh, no ho dic en segones , també està d'acord amb el que dius, perquè era membre de la Taula i va insisitr en poder seguir anant a ella encara fora no adscrita ...

    ResponderEliminar
  6. Tant de bo puguera anar a una taula que no estiguera polititzada, sense la regidora que dius estime tant, ni sense altres regidors que han estat (no se si sols amb veu com assessors o tambe amb vot), ni sense regidors del PP que per casualitat et trobes al carrer, entres a la taula i monopolitza les reunions. Com veus, per a no ser del poble i no anar Karina, estic prou ben enterat.
    Per mi cap politic ni representant de cap partit (no et quedaria lloc tampoc a tu, Enric) i els politics, si han d'estar per assessorar als membres, per aixo ja tenim molt millor preparats els tècnics municipals, que cobren per les hores que fan i que siguen els qui dirigís quien les reunions, sabran prou mes ells que els politics, i si cal algú mes per temes legals, l'Ajuntament tambe te un secretari i no pocs advocats.
    No se perque t'ofen tant lo de "divertir-se" quan sempre he defés la feina que desinteresadament pugueu haver fet a esta o altres taules, el que sempre he dit (i per ara el temps hem dona la raó) es qüestionar l'efectivitat real, els resultats palpables.
    Y això no m'ho pots rebatre tu ni ningú, ni la regidora en que t'encabotes tant que estime.

    ResponderEliminar
  7. Jo no m'encabote, son els teus comentaris defenentt-la, crec eres l'únic que ho fa o almenys habitualment . I que conste que com a persona Karina hem cau més que bé i com a regidora quant ha estat en el govern no he tingut queixa d'ella, al revés tot faciltats . Ara bé , altra cossa és el que pense de la moció de censura .

    I pots vindre tranquil si vols, perquè no estem gens ni miqueta polittizats, no ve ja ningún regidor perquè no volen, poder poden segons els estatuts però sense dret a vot, iquant veníen se'n passaven de discrets doncs MAI han intentat influir ni MAI han volgut votar , siquiera opinar moltes de les vegades , sòls escoltar , i ahí tens a Karina , rés sospitosa de afí al govern, plena de vida per a confirmar-ho .

    En quant al PP sòls han vingut dues vegades , la primera i al començar Inma i fa dos sessions Salva Sansaloni i amb la mateiuxa tònica : Escoltar .

    Per tant deixa d'enmerdar sobre el que no coneixes, perquè no tot està politizat i jo allí estic i
    estaré en nom propi i aixó que ho podría fer com a partit .

    ResponderEliminar