miércoles, 16 de abril de 2014

Editorial : PERÒ, COM ESTÀ REALMENT EL POBLE ?

I es que estem sorpressos de la resposta que ha tingut un article que en principi no era per a nosaltres un notició, sòls constatar un fet puntual com era el mal estat d'un a bassa en la platja .

Així que ja ficats " en arena " huí tornem a que sigau vosaltres, estimats lectors, els que ens ajudeu a fer Quadern, i vos preguntem : 

Com cregueu que està el poble , i evidénment quant diguem poble ens referim també a la platja,  en quant a neteja ? Perquè ? Ens podrieu dir alguns exemples concrets ? .

I en quant al manteniment del espai públic, es adir, rastrells, voreres, asfaltats, jardins , parcs , passos de peatons  ... ? Ens podrieu assenyalar també exemples concrets i objectius ? .  

I el mateix en quant al mobiliari urbà , o altres aspectes que cregau convenients destacar . I si ens podeu fer arrivar fotografíes ja sería ... prometem com sempre màxima discreció , ho podeu fer al nostre correu electrònic i les publicarem . 

I en resum, quin es l'estat general del poble ? .

I ja, ja sabem que alguns aneu, com sempre que no li ballem la corda al govern, a acussar-nos d'anar sempre contra éste, que si tal, que si qual ... però si tot està bé no sé que teniu que temir , no tingau por, ningú denunciarà rés de rés .

Ale, a vore que si es de veres que entre tots fem Quadern, i si calleu entendrem que tot està correcte, del que ens alegraríem .

19 comentarios:

  1. El poble, la platja, els camins, el clot, sant llorenç, la torre, sendes, pasos de vianants, senyalització, columpios, banquets, jardins,... estàn abandonats, el govern local ho sap i per això va fer aprobar una modificació de crédit en un pleno extraordinari que va fer aprofitant que el PP tenia un regidor menys.

    ResponderEliminar
  2. La neteja a la platja deixa molt que desitjar. Casos concrets. No es van netejar els ibornals i quan va ploure un poquet aigua al coll.
    Els pasos de zebra, tampoc estan en condicions. Tenim una gran quantitat de pasos per repintar. Sols han pintat els que queden prop dels centres educatius i altres més transitats, però queden molts més per pintar.

    ResponderEliminar
  3. I ja, ja sabem que alguns aneu, com sempre que no li ballem la corda al govern, a acussar-nos d'anar sempre contra éste, que si tal, que si qual .


    Justificatio non petita, acusatio manifesta.

    Tu mateix!

    ResponderEliminar
  4. Mas madera! O més carronya per als voltors!
    Endavant, amics, no s'esteu de fer un tast!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Vegueu, com era d'esperar en quant els toques la fibra ... a desqualificar que algo queda, seguiu, seguiu , que mentres tant altres seguirem opinant lliurement i no sòls al sò que alguns voldrieu .

      Eliminar
  5. En 3 anys no han plantat ni una planteta ni un arbre i mira que li fa falta algo de verd al "jardi" de la avenida de la platja i mira que han mort palmeres per culpa del "picudo" però l'ajuntament no ha invertit res en verd en els 3 anys que porten.

    ResponderEliminar
  6. Jo propose també els temes seguents:
    1- Que vos pareix el pagament de l'aparcament que ha tingut que fer per precepte legal el govern municipal? I que penseu de les conseqüencies d'eixe pagament, com per exemple no poder fer la segona fase de l'escoleta nova o no poder ampliar el cementeri?

    2. Que vos pareix la rebaixa del IBI en un 15% enguany sobre la previsió del que haviem de pagar?

    3. Quina es la vostra opinio del resultat de la política economica d'este govern, amb un Ajuntament que van agafar que estava en "quiebra" economica?

    4. Quina es la vostra opinió de l'estat de les instal·lacions esportives, que algunes estaven deplorables, com pistes noves de futbet sense llum i sense tanques, o la del rugbi sense desaigues per a aigua de pluja, o fins i tot sense poder-se dutxar perque la bomba no anava be? ¿ O que em podeu dir del condicionament de les pistes i cistelles de basquet a la normativa?

    5. Quina es la vostra opinio de propostes que es duen a cap com la Taula de Mobilitat, o tot el pla d'emprenedurisme en el poble?

    Quant acabes, en tindràs més.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Bona proposta, ja tinc editorial per a demà, gràcies .

      Eliminar
    2. A mi tambe m'agradaria que eixos temes es tractaren ací a quadern de reflexions. Pareix que nomes interessen els problemes i les coses roïns. També cal comentar els encerts i les feines ben fetes.

      Eliminar
    3. Nosaltres no hem propossats més que preguntes objectives, que poden tindre una resposta possitiva o negativa . De totes formes demà també estes i les de més avall .

      Eliminar
  7. Si però t'ho ha tingut que proposar un de la corda.
    Pareix que les propostes que puguen parlar bé del govern tarden molt en flotar dins dels cervells.

    Respecte a tot el que dius de si bruticia, falta de manteniment, etc. també hauries pogut posar un afegitonet: ¿Com creus que la situació de fallida economica que va deixar el PP en l'Ajuntament està influint en això? Com influeix en l'estat del poble els 3'5 milions que s'han pagat a proveidors de la passada legislatura, o els 1'7 milions del parking? Com afecta eixos 4'5 milions negatius de tresoreria en el manteniment del poble?

    Això havera sigut una cosa d'equanimitat en els que diuen estar al mig (per a mi esteu a la dreta, un poquet mes moderada per ara que no convé mostrar-se massa radicasl).
    Ara pense que això de posar eixoa afegitonets és demanar massa.
    I no voleu vore que per a creixer serà a costa del PP que de la gent que vota el Bloc no es menjareu una rosca, no arrapareu cap vot. I vosaltres llenya al Bloc i fent-li propaganda!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Nosaltres ací donem peu a que parleu TOTS , els que pogau estar a favor o els que pugau estar en contra, nosaltres sòls preguntem objectívament qué pensa la gent,sense indicar rés a favor ni en contra, sòls preguntem, i mentres els que parlen mal si han contestat, encara estem esperant a que parleu els que esteu a favor, que de moment sòls s'haveu dedicat a tractar de denostar , no crec siga casualitat, a l'administrador del blog, tal volta , millor quasi diríem segur, pel que tots sabem .

      Justificatio non petita, acusatio manifesta : Perquè en vers de contestar a les preguntes valorant possitivament es dediqueu a tirar balons fora, acás no teniu les cosses tan clares com els que valoren negatívament ? .

      Flac favor li esteu fent al govern quant en vers de contestar apoiant lo fet per ell es dediqueu a atacar al missatger .

      No obstant, demà tindreu les preguntes que fa el amic de les 8:18 com a editorial , a vore si ahí si aconseguim que ens conteu en vers d'atacar al missatger .

      Eliminar
    2. P.D: Vaig a afegir les teues també d'ara mateix.

      Eliminar
  8. al anonimo de las 8.18 se te ve el plumero no seras uno de estos que estan pendientes de las noticias y si sale algo negativo del gobierno local respondes con glorias y alabanzas y como siempre la culpa de todo la tiene el pp del diluvio universal, la primera guerra mundial, la segunda guerra mundial, si sale el sol, si llueve etc etc etc etc por lo menos podrias disimular un poco

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pero si te raó!!! De la primera i segunda guerra mundial no. Pero de la quiebra economica i de les obres ruinoses no hi ha altre culpable que el pp. I aixo vulgam o no deixa poc marge per a obres i manteniment nous!! A mes? No es el pp qui va votar en contra a eixes obres i millores en un pleno?? Perque?? Perque no voleu que es facen eixes obres i el poble avance?? Esta molt clar no??

      Eliminar
  9. Soc l'anònim de les 8:18. I no estic pendent de les noticies negatives del govern local perquè no hi ha noticies negatives. I les poques que hi ha, com les que posa Enrique en el 99'99%, cal atribuir-les a una veritat com un temple: es fa el que es pot amb els ingressos que hi ha i havent-hi de pagar el que deixareu els PPeros en deutes. I com digueu els castellans: no hay mas cera que la que arde. I ací el recorde les paraules de l'alcalde: "Estem treballant amb un pressupost de 15 milions d'ingressos quan en la passada legislatura era de més de 20". Si estos tingueren 5 milions a l'any per a gastar en el poble... I damunt de que tenen 5 milions de menys, ara abaixen l'IBI i deixen de cobrar més d'1 milió sobre el que estava previst, pero això es una altra història.

    Les úniques notes negatives d'este govern són les que s'inventeu gent com tu, els del ventilador i diari de Tavernes i les mentires de les notes de premsa del PP .

    ARa que estic voldria fer esment d'un fet que ningú diu o es deixa aixina un poc en l'aire: No vaig a negar-li al administrador el dret a posar les preguntes que vullga, com les vullga posar com tampoc vaig negar a ningú que conteste com vullga.

    Ara, encertat o equivocat, si que pense que tal com es posen les questions estan manipulades. No se si conscientment, però al final resulten manipulades.
    I no se me sulfure el Administrador, que ho explique: Sempre es diu i es questiona el resultat, el final de tot. Però si hi ha un final es perquè hi ha un procés, o siga es diu: això i allò no esta net, fa falta més neteja, pero en cap moment es diu: s'hagut de rebaixar mes de la quarta part el pressupost de neteja perquè no es podia aguantar amb la quiebra economica de l'Ajuntament.

    I aixina la pregunta seria: Primer dir el que hi havia: "Despres que l'Ajuntament haja rebaixat vmes de 250.000 euros per a poder sanejar la Hisenda" i despres la preguna "mireu que amb eixe pressupost retallat hi ha prou per a la neteja? Penseu que caldria fer un sacrifici i augmentar el pressupost? Estaria voste dispost a pagar 10 euros més a l'any d'impost de neteja i que es millorara?

    ¿Veritat que ja no es igual que el que proposa l'Administrador? Ni paregut. Pues això es que el que volia dir i pense que tinc molta raó en dir que si no s'expliquen les circumstancies de les quals venen cada cosa i actuacions, s'esta enganyant al personal. I amb una explicació dels fets en el temps, que no es tant no arriba encara a tres anys, es comprendria millor perquè les coses són com són.

    I sense voler entrar en altres coses, com a que som un poble de guarros i que no cuida, res. I nomes cal anar a vore els banquets del Passeig Colom pintats fa poc. A felles fan ser blanc de coets tirats per xiquets, o de polvora encesos damunt, i els pares al costat callant i encara de vegades ajudant. I no m'ho han contat que ho ho vist. I aixína, molts exemples.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Al dels coets tens tota la raó, pero no se com s'escapa d'una bona multa. Podries haver telefonat al cap de policia que entre jornal i extres deu de treballar mes hores que te el dia. Quantes multes per incivisme, soroll nocturn, cagades gossos, brutícia com la que tu dius s'han posat en 3anys? Jo t'ho dic, zero. I quantes a vehicles? Tambe t'ho dic, moltes, mes o menys les de sempre. Te o no te tambe la culpa el govern local en lo dels coets?

      Eliminar
  10. Les cagadetes i els tractes de favors no depenen de l'herencia econòmica de l'Ajuntament. Això es altra part de la herència del PP de la que el govern encara no ha millorat. Deficient gestió dels recursos humans, clientelisme, enxufisme i com a resultat de tot això, poca efectivitat en la gestió. Si cambres al 'encarregat principal d'una empresa publica per ser millor que el que hi havia es deuria d'haver vist resultats a pesar de rebaixar el contracte. Altre desficaci del Bloc es l'afany en el protagonisme dels seus i el menyspreu de la resta, inclosos socis, amb molta propaganda mediàtica (sense anomenar mai res propi negatiu o possitiu a causa d'altres) i poca transparència ni participació efectiva. I això ja s'ha demostrat aci amb fets massa vegades, pot no semblar-vos rellevant per a uns interessos de partit, pero si sou honrats tireu d'hemeroteca i recordeu els fets. I que conste que he dit fets, no apreciacions ni opinions.

    ResponderEliminar