jueves, 10 de abril de 2014

Editorial : ELS NO ANOMENATS

Com sabeu este cap de setmana no hem estat en la població i per tant no hem podug acudir als diversos actes que s'han portat endavant tant en tota la Valldigna en sí amb motiu dels actes de la celebració dels actes del dia de La Valldigna, com en el propi Tavernes amb motiu de la II Fira de Biodivesitat .

Roïnassos, que som uns roïnassos ...
Doncs bé, en tal d'assabentar-me de tot el possible sobre dits fets, entre en els mitjans locals d''informació i que ens trobem ?  Varies cosses sobre lo de La Valldigna, i un articul sobre lo de la Biodiversitat. Fins açí tot normal, pensem, més dies i més actes de lo de La Valldigna es normal donen per a més informació que lo altre, reduït a sòls uns pocs actes en un cap de setmana .

Però el que si trobem a faltar es referència i imatges del acte de dissabte dins dels de la biodiversitat. el de la xarrada en l'ajuntament, quant sí hi han dels actes valldignencs , i a més de varis . 

I si trobem més a faltar si cap son imatges d'algun regidor en els actes , cossa extranya pensem : Qué no voràn estat, ens preguntem ? . Es extrany realment . 

Entre en el facebook i trobe, ahí si, un bon grapat d'imatges de la Regidora d'Agricultura en lo de la biodiversitat, i em crida l'atenció que amb una qualitat que demostra que son fetes per un particular , correctes però no professionals . I de  la mateixa regidora, així mateix com be sabeu de Turisme , en lo de La Valldigna, esta vegada també amb imatges "casseres". I a més en crida l'atenció que llevat de les de Turisme Simat i algunes de Paco Teodoro, estes sí amb una millor qualitat,  quasi professional, estàn compartides per ella mateix en dit facebook.

Parlant ahir amb ella li comentem que l'hem vist en dit mitjà i no amb altres, i em diu que les fotos vistes son fetes per ella mateixa o els seus acompanyants ( Hi han algunes de Paco Teodoro en els actes de La Valldigna ) , i efectívament compartides per ella en el face ...

I pensem : Serà veritat el que va dir en el BIM l'altre dia Borràs de que (sic) " " que a ningú li extranye que tots parlen bé de l'economia de l'ajuntament , encara que no s'anomene el regidor responsable ", i que el mateix s'aplica també a altres regidors ? O es que som uns malpensats  volem vore on no hi ha , i crear , com alguns ens acussen , guerra entre ells ? Son imatginacions i quimeres nostres ? Es perquè som tant roïns que volem ficar llenya entre ells ? Vosaltres qué penseu ? . 

Si son quimeres nostres prometem eixir en la propera processò i descalços , i si fa falta fustigant-nos, tot per males persones ... Però de les reiterades impressions que hem pogut intercanviar amb una persona de les que creguem també " no anomenades " i que de segur estarà en dita processò, ens pareix que ens quedarem, com sempre, mirant-la des de la barrera ...

3 comentarios:

  1. Si algun politic del Bloc s'havera arrimat a Simat la Cotorra havera publicat les fotos. Tan valldignencs com son, que tenien al president de la Mancomunitat fins fa poc. S'en va un sou de 600€ i ja no apareixen per enlloc.
    Que baratets son alguns!

    ResponderEliminar
  2. Jo tambe soc un mal pensat, pel fet de pensar que a la cotorra de la vall retallen fotos.

    ResponderEliminar
  3. Pels actes de la Valldigna només s'ha vist a Carmen però ella no te ni fotograf ni cap de premsa.

    ResponderEliminar