lunes, 14 de abril de 2014

El Quadern denuncia : ESTA BASSA ÉS TAMBÉ DE CALATRAVA ?

I es que hem estat observant que, a més del abandonament total de la mateixa, varis del baldossins de gressite dels pilars que aguanten el pont de fusta del mig del passeig de l'avinguda principal de la platja, s'estàn soltant, altres estàn plens de moho i la resta més bruts que un pàl de galliner . Es a dir, una imatge lamentable de cara al turisme, d'abandonament . 

I ara cal fer-se la pregunta : Lo dels gressite és per mala ejecució, perquè no s'han mantés com deuría, perquè ... ? . Igual li toca després del clot ...

I en quant al estat de bassa monda i lironda i donat que es veu que no hi han diners o ganes d'acabar l'obra, doncs segons ens han informar falta executar la font que ahí estava prevista, sugerim omplir el recinte de terra i convetir-lo en un jardí en el que no fa falta siquiera si no volen plantar rés, els britànics deixen que creixca la vegetació autòctona i tenen uns jardins salvatges però no per això menys bonics que els de modèl que ací seguim francés de jardins artificiossos que costen un dineral de mantindre .   

I ja ficats sugerim el mateix per al erial que son els jardins laterals del passeig de la Avinguda de Marina . 

Este és sòls un dels pilars danyats, hi han més . 

32 comentarios:

  1. Jo sugerixc que arranquen els abres propets i no ni hauran mes fulles dins de la basa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El problema no son els fulls ni les rametes dins d, ella, algo inevitable , si no que al no estar acabada no es mes que una bassa amb poc trellat de ser doncs no sols no embellix si no que pel seu mal estat de conservació fa tot l, efecte contrari .

      Eliminar
    2. La Tavernes Lletja14 de abril de 2014, 8:58

      Acabada o per acabar, és més coenta que un all. Una mostra més de la Tavernes lletja junt a, per exemple, la "font" ("font" per dir-li alguna cosa) del carrer major, on està Bordados Val. Animeu-se i portem a terme un fil de comentaris (o una entrada de blog) sobre "La Tavernes lletja". Material n'hi ha per a donar i vendre.

      Eliminar
  2. Nota: Hi ha que ser justos i dir que el manteniment de l, obra en sí no es cossa d, ell .

    I ja ficats assenyalar que ahir a les tantes estava al front de la brigada de neteja en la crema de la falla de la platja

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I si no es cosa d'ell, perquè ho publiques?
      Indirectament se li està dient al Sr. Clar que no es preocupa de la seua faena, que no és eficaç, que no neteja...

      Eliminar
    2. Enric ha dit que AHIR, no SEMPRE.

      Eliminar
  3. L'ajutament diu que la platja està ben neta i que s'ha pintat el pont de la bassa de l'avinguda de la Marina.

    ResponderEliminar
  4. La bassa almenys en quant l'aigua si l'han netejat perquè dimecres era un femer, però el problema és que el gressite està saltant i plé de moho. Pel tant si han netejat al pareixer com diguem l'aigua però no les parets amb el que l'aspecte es pru deficient , i sí no s'arregla el que ja està saltat i s'elimina el moho salatarà la resta poc a poc, i vos ho dic des de l'experiència amb piscines que tinc per la meua faena .

    La solució és si no es va a executar el que resta de projecte, que segons ens han dit técnics municipals es una font, més val que o reparen i sanetjen, o ho convertisquen en jardí , pensem.

    ResponderEliminar
  5. Desde la Taula de Mobilitat que també ho és d' Espai públic ja hem donat la nostra oficial opinió, i que va en el sentit descrit, així com hem demanat que al erial de jardins que tenim al voltant del passeig li se done una solució en algun sentit , perquè també pressenen un aspecte lamentable .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I de les reunions de barri prenen nota però després no solucionen res!

      Eliminar
    2. Tota una legislatura prenent notes!
      Quan manava el Martil li deien "l'estudiante" perque tota proposta calia que l'estudiara.
      A Jordi com que de tot pren nota li diran "El escribano Zurdo", encara que no siga d'esquerres.

      Eliminar
  6. I el gressite i el projecte i tot el ferro de l'Avinguda i el desastre de projecte de jardi, també és de Nyau, de Jordi, o de Carme Canet, regidora d'urbanisme i de platja?
    Si no em falla la memoria quant estos xicots pujaren al poder es trobaren amb una projecte fer, aprovat i autoritat per Manolo Vidal i el PP, i i damunt amb les obres paralitzades per la suspensio de pagos de l'empresa de la Generalitat, autoria de tot al costat del PP del poble.
    Ara es parla de Calatrava i no es es parla de l'autoria i execució del projecte. Si l'empresa va fer suspensio de pagos ¿la garantia de les obres qui la cubrix?
    Que parle el PP, que parle i que diga la seua opinió del desastre de projecte d'Avinguda i sense col·lector que han fet. I jo no crec que un simple moho faça caure els taulellets si la cola en que als han apegat es bona.
    Ara el d

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En ningún cas diguem nosaltres aixó. El que diguem és que una cossa no lleva l'altra i hi ha que mantindre el que hi ha fet, ens agrade o no, mentres no ho canviem . I si estàn saltant troçsc t''assegure per experiència que no es un fet puntual . Sòls demanem una solució en algún sentit .

      Eliminar
    2. Tot lo que vullgues Enrique pero sempre el deixes l'origen de les coses quan afecta o l'autoria es del PP i carregues amb els d'ara amb les obres, quan nomes son els sufridors de les coses mal fetes (aparcament, piscina, pistes del 12....)
      ¿per què serà, això Enrique que mai no mires arrere, al fondo i origen dels mals de les coses?

      Eliminar
    3. Com si la havera fet Franco, la questio i no tractes de desviar el tema es que el que hi ha hi ha i s, ha de mantindre t, agrade o no i mentres no ho pugues canviar o amillorar i eixa bassa no ha tingut el manteniment adecuat, la vaja fet mal o be pepito, jordiet o el sun sun corda .
      I les meues simpatíes pel pp les busques en l, article sobre Esteban González Pons. El que passa es que no sabeu mes que tractar de identificar-me amb el PP per aixi dir que som el mateix i aixi no vos llevem vots, i mes des de que conegueu als membres de la gestora i el que vos queda xq tb en tenim dels vostres , desencantats de sectarisme de aquells que tenen que defendre al lider faca el que faca i com ho faca .
      Aixi q tila a litres q alguns noms dels q aniran apareguent no ossareu a dir q son ni de centre xq la seua trajectoria els avala en l, esquerra i ... millor no seguisc donant pistes, aixi mes emocio i nervis ....

      Eliminar
    4. Til·la a litres es el que esteu prenent tots els dies alguns que es pensau que amb este govern i despres de coneixer entre juny i octubre com estava l'economia municipal, ens anavem al pou.
      Després de vore que este govern, amb un 35% menys d'ingressos que el PP, i amb totes les traves que li estan posant els desgavells heretats en economia, la cosa va avant, el poble no s'ha aturat i poc a poc anem eixint de la crisi.
      Tenim uns ingressos pressupostas de 15 milions front als 21 milions que tenia el PP, 6 milions menys a l'any o siga 1.000 milions de pessetes, i està clar, obres no se n'han fet, pero una cosa esta clara: no tindra que vindre Hisenda com a Gandia a intervenir-nos l'Ajuntament i poc a poc anem traen el cap.

      Això no interessa ni dir-ho, mai es diu, ni es fan articles ni editoriasl ni d'això, ni de rebaixes d'IBI, ni del ridicul d'alguns que feren arreplegades de firmes quan ells no son ningú i damunt ja estava solucionat l'abaixada de l'IBI .
      Com no es pot rebatre ni discutir que este Ajuntament està practicament salvat - si no ens ofeguem en la piscina - ens veneu la burra amb tonteries com si cauen les tesel·letes de la font de l'Avinguda o si els lumens de l'Avinguda no hi ha prou amb 800 i ne caldrien 1.000 mentre es deixeu en el tinter perquè no interessa que este Ajuntament no ha tirat cap cap traballador al carrer, cobren al dia i hora, cosa que abans no passava com cobren els proveidors.

      Eliminar
    5. Els treballadors de l'Ajuntament abans tambe cobravem al dia, amb mes dies d'assumptes propis, amb una assegurança que alguns hem perdut i molta lluita per nostra part perque ara s'apunteu el tanto de que no haveu fet fora ningú al carrer, quant es el primer amb que vàreu pretendre fer por per negociar amb avantatge.
      Sobre els proveïdors, caldria afegireu que quan parleu de terminis parleu sobre la mitjana o el mes normal, pero continuen havent prou casos que tarden prou mesos en cobrar i altres que cobren molt mes prompte, segons qui sigues, com abans. Encara que quasi cap administració s'acostà al límit legal per pagar a proveïdors (1 mes), fer-ho en termini de 2-3-4 mesos ho estan fent tots els Ajuntaments que s'han adherit al Pla estatal de viabilitat perque no els intervingueren, pero lo del tracte de favor no s'ha millorat gens ni mica.
      Així, que de medalles, les justetes. Espereu a que us les posen els ciutadans en eleccions. Enguany encara no toca.

      Eliminar
  7. Tens tota la raó.
    Es una bassa amb poc trellat com tot lo que feia el PP: un carril bici de 200.000 euros que s'havera arrancat si el sector 6 s'havera urbanitzat i que no aprofita; unes pistes en el sector 12 de 200.000 euros més sense dutxes ni vestidors, palmeres i palmeres per valor de 1'4 milions que no aprofita per a res, un parc del Mollo fet sense trellat o una Avinguda sense colector.
    Dius be, obres sense trellat la majoria i mal fetes

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. De renegar del PP no es va a arreglar res ni a abaratir cap manteniment. Des del dia 1 de legislatura el responsable de TOT el que es fa o no es fa al poble es el govern local. Si la herència ha esta bona o roin, si els pressupostos quadren o les subvencions apleguen influirà i molt en el resultat final, pero la gent vam votar algo diferent per solucionar els vells i nous problemes. Quan arriben els mítings preelectorals ja en parlaran qui vullga i anirà a escoltar-los qui vullga. Jo crec que parlar de culpables no soluciona res, ni la propaganda i fotos posteriors tampoc. Ara, hem de tindre clar si el objectiu es la millora del poble o la millora del partit. A mi i a molts altres ens interesa nomes la primera i gens o poc la segona.

      Eliminar
    2. Ale pues, passa'ls la llista als que manen ara i que vagen fent. Almenys lo dels vestidors es baratet i factible.

      Eliminar
    3. Vorem si quant l, acaben podem canviar d, opinio, els técnics diuen que será una font tant xula ... de moment les granotes aci al pas que anem serán naturals...

      Eliminar
  8. El PP va fer un projecte fatal però ja fa 3 anys que el bipartit és responsable de tindre tot net i fer un bon manteniment.

    ResponderEliminar
  9. Com el PP de Valencia de les obres de Calatrava. Venga ya!
    Lo que està mal fet i amb dolents materials el manteniment no ho soluciona. No busques justificacions. Perque manteniment se'n fa. Apegues una peça i ne cauen tres. I aixina va. Com les Arts i les Ciencies a Valencia.

    ResponderEliminar
  10. El bipartit es va fer la foto rebent les obres de la Av de la Marina. Si no estaven ben fetes no hagueren hagut d'acceptar-les. Ara la responsabilitat del manteniment és del govern local.

    ResponderEliminar
  11. I que te que vore una cosa amb l'altra? A banda de que voldria em digueres on esta eixa foto perquè jo l'he buscat i no existix. Nomes hi ha una de visita de les obres despres de la paralització i prou, perque anaven a reprendres. I ara ja es bipartit, ja volen amagar les amistats perilloses, o siga a K.V, que també va anar.
    Quan tu compres un piso i el donen les claus no saps després els defectes que puguen eixir per un fallo en materials, si se t'asoltara un taulell de la cuina, o una clau de la llum fallara o el fallara una conexio de l'aixeta del water i gotejara.
    Jo em vaig fer la foto a cal notari fa dos anys i eixos problemes els he tingut al meu pis.

    ResponderEliminar
  12. Pero t'has arreglat l'aixeta del water o no? Qui te l'ha pagat?
    Si es greu, te l'hauràs arreglada, no?
    Si es molt greu (i molt car) aniràs a jui contra la constructora perque t'ho solucione ella.
    El cas es que tornant a la realitat, els ciutadans no podem anar a cap jui contra els politics dolents. I que les constructores vagen parlant mal entre elles no farà molt de bé al sector. Així en tenim de consideració cap la politica, pitjor encara que la real, per culpa dels propis "constructors" que no es deixen treballar.

    ResponderEliminar
  13. Jo espere preocupat la resposta de l'anonim de l'avaria del water. No se si ho haurà solucionat o si tindrà el pis ple d'aigua. Si pensa com els demés comentaristes de la seua corda que apareixen per aci, no deuria haver fet res. Queixar- se de la constructora que va treballar mal i prou. Tal vegada així ningú li done feina a eixa empresa i s'enfonse. Lo de menys es el pis ni el water...

    ResponderEliminar
  14. Els comentaris de Karl Mark com sempre sense aportar res i amb ganes de garbellar aigua.
    Sembla que ja estàs de vacances, oi?
    I vas a quedar-te amb les ganes de saber que va passar. Jo no sé si soc d'esta o de l'altra corda, si que se que tu no eres de la meua. I per tant no vaig a perdre el temps amb tu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Però con està el water? L'has arreglat o no?

      Eliminar
    2. Es veu que a algú li pica i es rasca. En la teua corda ja n'hi han molts damunt, de varios partits i si puja Karl Marx ja es trenca. Ací n'hi ha molts de vacances, alguns permanents.

      Eliminar