jueves, 24 de abril de 2014

Editorial : JA EIXIM DEL TUNEL ?

LA SAFOR-LAS PROVINCIAS

Y si aún no has tenido la suerte de visitar Cullera o si quieres repetir, este sábado el Tren de la Dipu visita la localidad. El tren sale desde la Estación de València Nord a las 9:30 y el billete se puede adquirir por 2’75€ en la propia estación. ¡¡Los viajeros de este tren se beneficiarán de una visita guiada gratuita por el centro histórico!! Para más información: http://goo.gl/pnmkVTGandia cierra la mejor Semana Santa de los últimos ocho años con un 92% de ocupación

El gobierno afirma que los datos se equiparan a los puentes previos a la crisis y vaticina un aumento del turismo en San Vicente y en verano 

La actividad crece un 30% en bares y cafeterías de la Vall en Semana Santa

Los locales de la playa perciben un incremento de la actividad por el buen tiempo y los alquileres han crecido cerca de un 20% 


Ahir denunciavem la política turística de la nostra estimada Diputació, promocionant, beneficiant i subvencionant amb diners de tots els turisme de les grans ciutats, aquelles que per sé tenen uns pressupostos més grans que els nostres i que poden destinar més grans partides a estos menesters . 

Per altre costat llegíem que Gandia ha anat vent en popa a tota vèla estes pasqües en quant a turisme, mentres que en Tavernes també hem notat una xicoteta millora en eixe camp .

És clar que el magnífic temps ha ajudat a tot açò, però caldrà preguntar-se , i açó és el que huí volem plantejar en esta editorial, si realment es veu un canvit real o ha segut algo mérament circunstancial , si estem eixint de la crisi o es sòls el reflexe ocassional d'un espill al que li ha pegat i de debò el sol . 

Qué penseu , estem eixint tots del tunel, sòls "els del trenet" de la dipu, uns sí i altres no ... ? O per contra encara no es veu siquiera una xicoteta llum al final d'este ? I, perquè ho penseu ? . 

Vosaltres direu .  

2 comentarios:

  1. La situació està millorant a tota Espanya però mentres Gandia s'aprofita i espera un augment del turisme en San Vicent en Tavernes hem llevat la festa i els negocis de la platja es voran perdjudicats

    ResponderEliminar
  2. Jo crec que tota la culpa del sant Vicent la té el Partit Popular per que no la posat com a festa general i en el poble mes culpa encara per que durant mols anys i desde Eugenio van fer festa el dia 18 com si fora una llei i ara ja s'ha quedat com una costum eixa festa.
    I la platja no crec que ningu de els negocis de la plaja estiguen perjudicats per que el proxim fi de setmana de forasters poca cosa ni haura i la gent del poble poc gasta i els que tinguen festa d'altrs pobles van a vindre igual.

    ResponderEliminar