viernes, 11 de abril de 2014

Article-Editorial : EMPREN QUE ALGO QUEDA ...

El nostre veí, Pepe Pastor, director del campus
universitari de Gandia, pressentant l'acte .
Huí anem a fer un mix entre article i editorial al voltant del emprenedurisme, i és que ahir estiguerem en el foro sobre la matèria celebrat en el campus de Gandia de la UPV . 

En este foro, es va pressentar en persona cassos d' emprenedors, el primer com a exemple d'emprenedor que va fracassar però va tornar a alçar de nou el vol i huí té una de les empresses més boiants en comunicació, i el segon com a exitós emprenedor que ara es dedica a apoiar económicament aquells projectes que li pareixen amb futur , Pablo Gimeno, conegut per haver participat com a possible inversor en el programa de RTVE " Tu Oportunidad", en la que gent amb idees de nous negocis pressentaven el seu projecte davant quatre possilbes inversors que decidíen si invertir o no en ell .

Pablo Gimeno durant la seua
interesant intervenció
A continuació, altre grup d' emprenedors pressentaren davant tot el públic assistent i durant un sòl minut la seua idea , i es va acabar amb una taula redona entre un empresari gandienc consolidat en el mon de l'informàtica, altre començant en el viver d'empresses de l'universitat , i un tercer que viu en Estats Units i ha venut recénment la seua empresa de telecomunicacions per 30.000.000 de dòlars . 
Per la vesprada es varen fer tres tallers on es mostraren camps on s'estàn creant empresses noves, com per exemple la mobilitat sostenible on participarem .

I fins ací l'article i ara l'editorial : En tot este programa de foment d'empleo està participant el nostre ajuntament . Així, fa dos setmanes es va fer algo similar però a molta menys escala en la Casa de La Cultura, on, com vos informarem, el mateix vicedirector del campus de Gandia que ahir dirigí el foro , més un emprenedor dels que ara mateix estàn arrancant amb l'ajuda de la UPV , es donaren una xarrada sobre emprenedurisme de lo més pràctica i realista , i l'Ajuntament de Tavernes és un colaborador actiu de l'universitat en este camp .

I tot açò amb l'ànim de que la gent es concièncie de que hi han eixides al atur autoemplenat-se , i mitjans per a facilitar-ho com son els vivers d'empresses i l'assesorament en estos i de la mateixa universitat .

Tal volta el problema siga que l'informació de que açò existix arrive adecuàdament al ciudatà : Fa dos setmanes i en el poble erem una vintena els assitents, i en el viver d'empresses ja no es sòls un l'emprenedor que allí està . 

Esperem que l'espiral d'informació i d'ajudes seguisquen creixent i amb ells les possiblitats de futur de molta gent : Almenys des de Quadern i amb articles-editorial com este així ho pretenem i per això seguirem participant i informant de tot allò que pugam a tal fi .

Emprenedors esperant i durant l'expossició
del seus projectes


1 comentario:

  1. Encara hi ha nomes un sol emprenedor al viver d'empreses valler?
    Un regidor,un tècnic,un empresari i 50.000€?
    No ha tingut massa èxit Llacer,no?

    ResponderEliminar