viernes, 18 de abril de 2014

Editorial : SÍ, SOM DEVOTS

De la festa siga del caire que siga, i per tant a partir de huí Divendres Sant i fins els dimarts, ens prenem uns dies de "relaxing mona de pascua " per les terres valencianes , pel que no traurem les diaries editorials ni vinyetes d'humor, sòls el que pugam rebre de tercers o el que pugam vore en la premsa i que cregam és d'interés, i actualitzarem de llarc en llarc els vostres comentaris, si és que hi han . 

Pel tant, fins el dimarts i que passseu unes bones pasqües .




30 comentarios:

  1. Si, si.
    Molts dels que s'asomen per aci son DE-VOTS.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Fins i tot l'lacalde. Mal paperot va fer ahir a la processó.
      I en Xeraco el Bloc està en contra i multà a l'alcalde quan anà a una. És pot ser més hipòcrita.

      Eliminar
  2. Que un alcalde va ser multat per anar a una processó? Com si havera aparcat malament? Qui va multar a qui i en raó de que?
    Jo no m'ho crec, crec que aixo s'ens esta anant de mare, encara que els partits progressistes perden tota la raó de modernització i postures d'esquerres amb estos paperots. Crec que la majoria de gent que s'acosta a molts dels actes religiosos (i no sols els politics) ho fan amb ànims de relacions socials, no religioses. Es com anar a la falla o a practicar un esport, perque del missatge cristià no s'en recorden molt mes enllà d'eixos pocs dies. Els politics tampoc ho fan millor, creuen que s'ha d'estar per demostrar al poble no se que, pero ells creuen que si val la pena. A vore si no els ixen be els comptes i el que guanyen per la dreta ho perden per la esquerra! Abans, cap regidor ni l'alcalde d'EU van anar cap acte religiós, i la majoria del PSOE ni el Bloc tampoc, i van governar Tavernes i no passava res. Ara, i amb prou gent jove, sembla que en comptes d'avant anem enrere i alguns volen demostrar el que no son. Es com la presencia d'empresaris o politics al futbol o a la Falla i estar al costat de les mases per quedar be, encara que el contingut dels actes no els interese gens. I apart d'aixo, la burla que significa per als que si creuen o tenen afició. El dia que veja a eixos personatges en un partit dels cadets o passant el cabàs a l'arreplegà, me'ls creuré. Mentres tant, feliç falsedat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Va pasar a Xeraco. L'alcalde per entonces del PP Avelino va ser multat per anar a la processó com alcalde i no com a títol personal.
      I em pregunte jo si JJ va anar a títol personal o com a alcalde! El seu company de partit francesc Serralta de Xeraco li hauria d'explicar que eixos no son els principis de Compromís!

      Ací teniu els 2 enllaços del diari LEVANTE, la multa i la moció que van aprobar per a prohibir als edils anar als actes religiosos:

      http://www.levante-emv.com/comarcas/2011/10/08/xeraco-prohibe-ediles-presidir-actos-religiosos-alcalde-acatara/846382.html

      http://www.levante-emv.com/comarcas/2012/09/29/bloc-psoe-xeraco-le-quitan-dias-sueldo-alcalde-presidir-procesiones/940573.html

      Eliminar
    2. Si Serralta del Bloc Nacionaliste diu

      "hoy en día "se exhiba mucha hipocresía", en referencia a cargos públicos "que casi nunca van a misa y aprovechan las procesiones o las fiestas para lucir el traje".

      I Jordi Juan que pensa del seu company de partit? El passat divendres JJ va lluir traje i va anar en calitat d'alcalde.

      Sr. Francesc, desde Bloc Compromís, propose voste una sanció a Jordi Juan. Recorde les seues paraules de que l'administració i per tant el seu alcalde i regidors han de ser ACONFESIONALS.

      Altra demostració de la hipocresía del Bloc!!

      Multarà Bloc compromís a l'alcalde de Tavernes???

      Eliminar
    3. Si es que encara buscaràn una excusa absurda per a explicar el perquè ho apliquen a Xeraco i no a Tavernes! Si es que tindràn la poca vergonya de fer-ho! Es vergonyós la hipocresía que hi ha en este partit!! Vergonya cavallers!!

      Eliminar
    4. He podido leer las dos noticias. El autor intelectual de la prohibición a los ediles de Jaraco para ir a actos religiosos es del Bloc. Parece ser que a 5 km de allí, es decir, en Tavernes, esos principios del Bloc ya no valen, porque el sr. alcalde (también del Bloc) se los ha pasado por los mismísimos.
      Me parece que el Bloc es un partido que se contradice mucho en sus principios. Es como decía Groucho Marx "Estos son mis principios, pero si no les gusta, tengo otros".
      Por lo que me comentan en Gandia i Xeraco, militantes del mismo partido que Jordi Juan, les está perjudicando que el alcalde de Tavernes les "contradiga" sus principios.

      Eliminar
  3. Com diuen al primer enllaç, d'acord amb tots, on uns diuen (Bloc, proposants de la moció) que es hipocresia que es faça us del càrrec per a lluir tratge (millor dit, com escriu un comentariste Xeraquer lluir representació del poder executiu amb harmonia junt el poder eclesiàstic i militar). Altre (PP) tambe diu amb raó que Bofi, alcalde socialiste votà a favor de la moció despres de dotze anys eixit com alcalde a la processó. Pero tambe el PP acaba d'arreglar-ho dient que el seu partit es contrari a usar la religió com a arma politica. Pero la usen.
    Jo en el tema este crec que falta decència cap la religió (us a conveniència de la majoria) i ètica politica. Que la esquerre recolze institucions que fan ostentació de poder tants anys despres del franquisme fa flac favor a la Constitució i el gran percentatge d'ateus, per no parlar del 90 % de catòlics "no practicants" que hi assisteixen.
    Despres, cada any, menys clients a les mises,catequesi,comunions i bodes religioses. En que quedem?

    ResponderEliminar
  4. Els qui callen otorguen! O millor dit, els cotorros otorguen!!

    ResponderEliminar
  5. L'alcalde no té VERGONYA! Molt de criticar a l'esglesia i després va a les processons. És un hipócrita i un FALS!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. És veritat, xe.
      Així i tot cada dia m'agrada més com alcalde. Perquè està demostrant que és alcalde de tots i de totes les tendències, i va igual a actes d'esquerres que de dretes, a religiosos com civils, a culturals com festius.
      I això en este poble no havia mai passat. Sempre es descriminava a la gent i actes que no foren del pensar del partit de l'alcalde començat pel PP.

      Un 10 Jordi Juan. I el meu vot segur, per posar racionalitat.

      Eliminar
  6. Enrique, ja tens per a fer una editorial per a demà sobre si l'alcalde deuria d'anar a la provesó o no. I si ho fa, si ha de ser com a alcalde o a títol individual (tal com exigix els seu company i l'alcalde de Xeraco Paco Serralta del Bloc) o no deuría d'anar, si no creu en la religió católica.
    És un debat, que podría ser interessant!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El que diu este anonim es fals.
      A Xeraco hi havia una decisió aprovada en plenari al respecte i l'alcalde del PP se la va botar i passar pel forro. Els del PP són aixina de guapos.
      A Tavernes no hi ha res.
      El PP i Karina no en tenen 9? Ara es mà de proposar-ho a Tavernes, el mateix que a Xeraco. No ho faran.

      Eliminar
  7. Jordi Juan anirà a les processons si els del "whatssap" així li ho aconsellen.
    Jordi Juan autoritzarà el bius al carrer si els del "whatssap" li ho demanen.
    Queda clar?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Clar. Està ben clar que no tens ni pajolera idea del que dius.

      Eliminar
  8. Jo el vaig vore a la provesó i no posava bona cara! Ningú li obliga a anar! Si no li agraden les provesons, que es quede en casa, ningú li obliga!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Este alcalde és algo falset! Posa a parir a l'esglesia, que si l'abort, que si allò... i ara a la processó. Com quedem JJ?

      Eliminar
    2. On ho ha dit això? Vull saber-hoooooo!!!!!! que no ho he trobat en cap lloc eixes manifestacions!

      Aci hi ha gent que se les inventa...

      Aci l'unic que ha posat a parir a algu es l'Esglesia i a l'alcalde. Un martir este xicot i massa educat en no haver-li contestat al retor alli publicament com mereixia. Diferencia del d'abans.

      Eliminar
  9. Jordi Juan va anar a la provessó per cumplir penitencia, per haver deixa't sense beca de menjador als xiquets este estiu. Esperem que haja reflexionat i que este estiu eixos xiquets no patisquen fam. Esperem que després d'esta provessó, Jordi Juan veja el camí del nostre senyor i faça les coses millors. Esperes que el nostre señor, li done un talant dialogador als pròxims plenaris i que el poble de Tavernes tinga uns pressupostos aprovats per la majoria democrática del plenari i no amb nocturnitat en un quartet i d'esquena al poble!

    ResponderEliminar
  10. Lladres que entreu per almaaaansaaa!!!! No sou lladres de saqueeeeeig!!!!

    No seu agafeu com algo personal home, que ja han passat 3 anys...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jordi l'alcalde de Xeraco t'ha fet quedar mal. I això que sou del mateix partit.
      Com es nota que al Bloc no teniu principis. A Xeraco diuen blanc i a Tavernes diuen negre.

      Eliminar
    2. Que preocupat estàs i esteu pel bloc. Alguns es veu que no podeu ni dormir. Que vos han llevat la mamelleta?

      Eliminar
    3. Els han deixat en ridicul quan a formes de governar i han demostrat al poble que el PP no sap governar sino nomes balafiar.

      Eliminar
  11. El que més molesta al PP és precisament que JJ vaja a les processons, per que? Per que hi ha un muntó de gent i es veu qui és l'alcalde i sorpresa!! No és del PP!! I tardarà moltíssims anys en tornar a ser del PP. Que teniu ganes de fer polèmica amb Xeraco? Avant! Vos recorde que Xeraco està al costat i si aneu i pregunteu pel tema vos diran que al alcalde del PP només li faltava celebrar ell mateixa la misa. Tàctica del PP: monopolitzar-ho tot!!! Processons, mitjans de comunicació, actes culturals, associacions, etc etc. Si la gent sabera com intenten posar-se davant de tots el PP local en les processons com si foren xiquets i ratllant el ridícul més absurd. Jordi Juan ha d'anar per què és l'alcalde, ho tens clar Manolo Vidal? Això voldríeu que no anara, entonces què diríeu? No respecta els costums ni les tradicions dels poble!!! El PP si que no té trellat ni forrellat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Però Jordi Juan es creient? Veritat que no?
      Ha anat per fardar en la vara d'alcalde i per fer-se fotos. A vore si resulta que JJ guanya 4 vots per la dreta i en perd 200 per l'esquerra. La táctica no funcionarà, ja ho voràs.
      A la próxima legislatura no tindrem ni alcalde del PP ni tampoc del Bloc. El partit que siga clau de govern, es quedarà amb l'alcaldia (aplicant la mateixa praxis que ha fet el Bloc nacionaliste on ha sigut el 3r o 4t partit en el ranking de vots)

      Eliminar
    2. Tranquil. No tindras alcalde del Bloc, segur. El tindràs de Compromís per majoria absoluta.

      Eliminar
    3. El Bloc Compromís es el partit que més alcaldies ha donat al PSOE en tot el País Valencia, no d'ara, sino de sempre.
      No saps ni el que dius i parles.
      Sembla ser que no dirigiu que deixe de ser una simple comparsa 3r o 4r i vos comença a fotre que el ranquing puga ser 1r i 2n en molts llocs.

      Eliminar
    4. Una cosa es certa: no tindrem alcaldia ni del PP, ni d'Esquerra, ni de DV, ni d'UPyD si es presenta, perque excepte el PP no en trauran cap regidor.
      La resta ja vorem com ixen.

      Eliminar
  12. Ostres Enrique quantes bovades des de que feia uns dies que no entrava.
    Quanta ràbia acumulada dels del PP. Al final explotaran

    ResponderEliminar