miércoles, 2 de abril de 2014

Info-DEMÒCRATES DE LA SAFOR-VALLDIGNA : Seguim creixent

Ahir dimarts, a les 11.00 del matí, es va constituir la Gestora del partit polític Demòcrates Valencians a Gandia. D'esta manera, el projecte demòcrata ha iniciat el procés de consolidació del centrisme valencià en la Safor–Valldigna. La nova executiva local va quedar conformada pels càrrecs següents:

Sandre de Pau, Secretari d'Organització, junt a
varis membres de la nova gestora de Gandia . 
President: Pedro Fernàndez

Vicepresident: Ángel Arias

Secretari local i portaveu: Manuel Soler

Secretari d'Organització i de Comunicació: Mario Tortosa

Secretari d'Implantació: Leo Pérez

Secretària de Polítiques de Gènere: Corinne Pappalardo

Amb la creació d'esta Gestora, que ha agrupat gent diversa, amb experiència política prèvia o procedent de la societat civil, naix una opció per a treballar pels veïns de Gandia i canviar la política de sempre en mans dels de sempre.

Demòcrates Valencians – Gandia s'incorpora d'esta manera al moviment de regeneració social i política, començat fa un any, i enceta un camí de presentacions que, en breu, se succeiran per tota la comarca. Així, en breus dies es constituirà la gestora de Tavernes, que comptarà amb persones provinents dels grups polítics independents de la Vall, com Vicenta Cortés o Rosa Ibañez (de Gent de Tavernes) o Bernardo Boscà , també al voltant dopcions independents valleres en les darreres locals .  A més, la implantació demòcrata continuarà amb la gestora d'Oliva i amb la incorporació d'altres independents d'altres poblacions saforenques.

D'esta manera, i en pocs mesos, la presència de demòcrates s'ha enfortit i ampliat, cosa que demostra que la societat valenciana necessita uns referents que realment treballen i vetlen per les seues necessitats. Des del centrisme, la regeneració i la proximitat, Demòcrates Valencians ja ha posat en marxa eixa opció que s'escampa de nord a sud per tota la Comunitat Valenciana.



16 comentarios:

  1. Els tres del mig podrien formar part del partit i badat.

    ResponderEliminar
  2. Tinc ganes de vore la foto de DV de Tavernes.
    Amb els noms que vas soltant amb contagotes es veu un bon grup.

    ResponderEliminar
  3. Derecha, derecha, pura y dura. Desencantados del PP y otras formaciones de derecha, al menos los de Gandia, y aquí ya veremos pero más de la mismo me temo. Los de la izquierda estarán contentos. Por fin el voto dividido en la derecha. Adiós mayorías del PP.

    ResponderEliminar
  4. I els del mig d'esquerres, que fem?

    ResponderEliminar
  5. Enric Estruch, DV Tavernes2 de abril de 2014, 12:16

    karl, jo , un dels referents a nivell local, soc nacionalista i socialdemòcrata , i Vicen Cortés, l'altre referent , massa de dretes tampoc es que siga però no es nacionalista, sí valencianista .

    Demòcrates es un partit valencianista però no nacionalista encara un dels parttis que el formen, units x Valencia, al igual que en Compromís, sí ho és però no es al contrari el majoritari .

    I qué volem dir valencianista ? Que tenim clar que l'ambit de actuació nostre té que ser la nostra comunitat i no anem a pactar amb partits nacionals més que a per governs concrets i si s'havenixen a les nostres demandes : Financiació justa, deute històric , regeneració ... es adir, no som ni serem la sucursal de ningú mai .

    I a nivell local estem nacionalistes i valencianistes , dominant els segons , persones com Vicen , independents fins ara i que fins les darreres locals mai havíen estat en política activa però que pensen que hi ha un espai entre els de sempre i lo de sempre que el cobrix el nostre partit i per això han deixat l'independencia i s'han unit a nosaltres , i perquè a més els consells locals tenen total independència per a fer en els seus pobles el que creguen convenient . Tin en compte que un dels nostres coordinadors generals es el líder de Ciutadans de pego i altre el de Demòcrates x Alacant, abdós partits independents i localistes .

    Però bé, crec que tots els que seguiu este blog ja sabeu quina es la meua línea, compartida com es normal per als que ara s'incorporen, a qui li agrade que ens compre i a qui no que almenys siga lo suficenment tolerant per a deixar-nos fer i jutjar-nos pels fets i no prèviament .

    I podeu seguir al partit en el facebook i en la web, a més de en l'etiqueta Demòcrates Valencians d'este blog . ahí teniu qui som i que pensem : Un partit de centre valencianista i regenerador , que a nivell local pretenem ser una alternativa que fique trellat , modere i faça de moll entre els dos blocs polítics actuals per a rebaixar la tensió i la crispació existent, i perquè pensem que ahí enmig hi ha un espai cada dia més gran, la ràpida, sorpressos estem en un any el que estem conseguint, així ho demostra i va quedar demostrat quant les dos llistes independents i aixó que el tema no estava ni de lluny ni de mal ni de crisptat com ara, tragueren 286 vods cada una i de haver anat junts haveren aconseguit el regidor 14 dels 17 .

    I en quant a Gandía, i com no tenim rés que amagar perquè de rés ens avergonyim, dir-te que Pedro, el pressident, ve el GIVAL, gent que farta de la mafia pepera se'n anà del PP . Angel, el vice, es totalment independent i Leo , Mario i Víctor venen d' Unió Valenciana i com jo, pensem que les guerres s'han acabat , la llengua es el que diga la AVL , la bandera i nom els que marca l'estatut , i a treballar que els valencians tenim problemes i ben grans de que ocupar-nos i tot el que vullga retraure vells fantasmes es per mer interés polític, com està fent ara el PP amb la AVL .

    De dretes, de centre , d'esquerres ? jutjeu-nos pels fets, no a priori per favor, es l'íunic que vos demanem . sòls afegir que ahir mateix vaig estar departitn amb regidors nacionalistes i del PP perquè amistat tinc en tots costats i això es el meu ideal polític , el consens, el adversari però mai l'enemic .

    Gràcies per la teua atenció i la teua col.laboració activa en este blog, i darrerament comprensió si t'he censurat, per sé que entendràs perquè , quant vinga el moment ja direm tots, pense que tú també saps moltes cosses al respecte .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per la part tolerant amb que invita Enric a acompanyar-lo, ja es vorà en quant el seu partit entre en acció, talvegada ja pugam comprovar-ho en precampanya, només per la part en que tinga que defensar-se. Jo no ho dubte, així que en algo es millorarà. Altra opció més.
      En lo de vendre el partit de multiideològic, sí, bé, és el que fan molts, darrerament el PP i PSOE s'han passat al centre i Compromís, a banda de ser un conglomerat de partits ja havia perdut el seu tò reivindicatiu amb el Bloc, sobretot per la esquerre, la qual paradoxalment està donat-li el plus de rèdit a nivell de País.
      Així, que res nou en DV, com diu Enric, la majoria venen de dretes (UV,Ciutadans Pego,GIVAL) que encara que no s'hagen quedat al PP (perque no han vollgut o no han pogut) continuen amb una ideologia semblant (res es canvia de hui per demà). També cal dir que de DV a Tavernes no ho sabrem, però el seu alma mater, Enric, des del canvi de govern i repensar-se d'entrar en política, s'havia moderat lleugerament cap el progressisme-nacionalisme, almenys sembla entendre'ls i tolerar-los, quedaria vore una vegada aplegat el moment executiu per on sonaria la flauta. Ens conformariem en que es millorara el tarannà tolerant a la política local, si es dona el cas.
      Així, que per ara, jo com alguns altres del mig, pel que llisc per ací, seguirem en la ideologia que diuen defensar els partits que ara estan al govern local, però sense poder-nos encara decantar, doncs els progressistes al poder encara no han abandonat totalment eixa manera de fer manipuladora i poc participativa, han fet prou figaetes, i per l'altra, este centre de DV, com el de Suàrez, tampoc no va amb nosaltres.
      Aguardarem expectants.

      Eliminar
  6. Karl, per favor, tu d'esquerres? De risa.
    Ara si em dius ressentit, per damunt de tot ressentit, ho acceptaré.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El que diu Enrique, cal jutjar pels fets i després ja vorem les dretes i esquerres. Cadascú amb la seua consciència. jo el que no vaig a fer és a opinar d'anònims, si tú saps més, sort teua!

      Eliminar
  7. Enrique endavant i sort. Però permitixme una reflexió. Quan escolte la paraula socialdemocràcia m'entra mal de panxa, temblors i sudors diversos. M'explique. Quan uno s'autodefinix conservador, esquerrà o liberal saps per on van els tirs més o menys. Quan senc que uno és socialdemócrta, de veres, que no sé per on va a pegar en diferents temes. El joc de l'ambiguetat està fent-li una mala passada a eixa corrent ideològica. en la meva opinió, i des del respecte, no és pot ser carn i peix. França és un exemple, Alemanya n'és una altre i d'Espanya, bueno ahí cap de tot.

    Un salut

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En això opine com Gekko, Enric. No cal penjar-se cap etiqueta (ni fer cas a les que et penjaran els demés) perque cadascú serà i el tindran en compte pel que farà, no pel que dirà.
      Ara, del que diu Gekko (sempre hi ha algún però) jo rebaixaria les definicions ideològiques a dos, esquerres i conservadors. Liberal=conservador que no va a missa.

      Eliminar
    2. Enric Estruch i Ferrando2 de abril de 2014, 21:23

      La veritat Karl i Gekko que axí és, des de que Blair va prostituir la socialdemocràcia, eixe referent que teníem amb els laboristes britànics i el SPD alemà s'ha diluit en una amalgama que ha fet que hui en dia no es sàpiga molt bé que ens referim quant parlem d'esta tendència política .

      Però bé, los viejos rockeros mai moren , diuen, i alguns seguim creguent i cada dia tenim més proves, que el neolliberalisme i els socialisme pur porten al desastre , i que les polítiques dels països escandinvas seguixen sent possibles si hi ha bona fé i ganes de crear una societat justa i solidaria , eixe estat social de dret que reça la nostra constitució .

      I entre conservadors i esquerres, jo tire cap als segons .

      Saluts amics .

      Eliminar
  8. Ostras, Enric girant cap el centre-esquerra. Adelantarà en això al Bloc?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enric Estruch, DV Tavernes3 de abril de 2014, 14:35

      Depén del que ells capgiren a la dreta ...

      Jo vaig prenent coneiximent, desintoxicant-me (ja fa temps) d' idées preconcebides i adoctrinatories, i vegent la llum , i aixó comporta, raro que soc peruqè sòls ser al revés amb l'edat, anar "progresant adecuàdament" ..

      Arrivarem a trovar-nosr en el camí ? Mentres s'ajuntes amb uns , altres i els de més cap allà, i no amb valencians i valencianistes, mal ho veig a nivell supralocal : A nivell local , primer les persones ....

      Eliminar
  9. P.D: Disculpeu les errates,estic escrivint a pressa i mal segut . gràcies ...

    ResponderEliminar
  10. Tens tot el dret del mon tu i els que van amb tu de presentar una llista electoral en les proximes eleccións,vaja aixo per davant,altra cosa es el gran favor que vas a ferli als partits del govern Bloc-Psoe pues els vots que arreplegeu seran vots de centre-dreta o siga del PP
    Sincerament no crec que siga lo millor el dispersar el vot majoritari i que este govern de pseudo esquerres que tenim continuen al mando
    Les ultimes eleccions el PP li van faltar poquets vots para traure majoria absoluta,que la gent pense molt be a qui li dona el seu vot si no vol vore als catalanistes altra vegada al ajuntament

    ResponderEliminar
  11. Pues si no et semblen be els de pseudoesquerres, caldrà una altra opció com la d'Enric de centre-esquerre que li lleve vots als que estan en el govern.

    ResponderEliminar