viernes, 18 de abril de 2014

Concert de la SIUM : ESPECTACULAR

Se que en perd la passió de pare i de persona vinculada familiarment a la nostra societat musical des de sempre, però es que cada vegada que escolte als jovens i als més menuts podem dir que tenim una "cantera" que va a fer que si el passat ha segut gloriós, el futur va a ser si cap millor amb tota seguretat .

Ahir en una primera part, els més menuts, dirigits èr Quico Torres, ens oferiren un repertori que demostrà que, com es diu acadèmicament, "progressen adecuàdament" i son una sòlida basse del futur de la societat,  i en la segón els jovens, alguns d'edat i altres d'espirit i vocació,dirigits per Josep Lluís Palomares Peñalba,  ens oferiren també un repertori molt variat i en el que destacà l'obra "El Quijote", amb un narració paralel.la a la música a càrrec de Antonio Fons , i la selecció de temes del grup suec ABBA en que tancaren el concert .

I a més de tot açò l'associació local A.CU.DE. va recaptar una bona suma gràcies a la voluntat dels assistents : Música i acció social juntes, que més podem demanar ... 

Paqui Torres, pressidenta de A.CU.DE. va agraïr
als pressents la seua col.laboració amb l'associació
i va explicar els seus objectius . 

Pura Grau va fer de pressentadora 

Dos moments de l'actuació dels més menuts 
                                     

I després la banda jove amb narrador incluit 
                                                        

8 comentarios:

  1. En el concert vam vore els regidors de Compromís recolzant l'acte i pagant l'euro d'ajuda. No vam vore cap regidor de l'oposició.
    On estava Manolo i sus bois?

    ResponderEliminar
  2. En Missa. Estaven resant i demanant perdó per les mentires que ens diuen continuament i per enganyar al poble en el programa electoral: Con el PP no habra parados, no subiremos impuestos, no subiremos el IVA, no recortaremos prestaciones...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En el programa electoral han enganyat també altres que prometien l'estació en Borderia. Per això JJ ahir va fer penitencia i va anar (amb mala gana) a la processó.

      Eliminar
  3. Quant s'acosten eleccions aniran a tots els concerts. Com sabien que el punt de conflicte son les associacions de caritat i l'empresariat de la platja als seus actes no falten. Amb els del govern, juguen com al ratolí i el gat. Jocs de xiquets.

    ResponderEliminar
  4. Cal dir boys no bois.
    Només de Compromis?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I qui eres tu per a prohibir-me a mi que catalanitze l'anglicisme "boys" en bois? Estava escrivint en anglés o en català de València? .
      Ara la catalanització era de l'anglés, no confondre en "bois" (francés) perquè igual algú es pensa que volia dir Manolo i sus troncos (per fusta) o Manolo i els seus boscos.

      Ara veges si t'agrada més Manolo i els seus xicots.

      Que ací el que més i manco també sap idiomes.

      Eliminar
  5. Ja van canviant de tema i polititzant un acte solidari. UN GRAN CONCERT.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Però com quedem: estava Manolo o no estava? O estava fent penitència pels seus pecats en el Via Crucis?

      Eliminar