miércoles, 9 de abril de 2014

Editorial : LA NOSTRA VISSIÓ DEL PLENO

Ens preguntava un correponsal ahir a l'eixida del Pleno quina era la noticia a destacar d'este pleno, referint-se que per a ell  ninguna digna d'eixir en la prensa , i li diguerem  "digues que Tavernes no li vol possar un carrer a Suàrez " i així segur que tindràs un titolar cridaner .


I es que llegint els comentaris en este blog que ahir estigureu fent sobre el Pleno, la veritat pareix que s'havera tractat eixe tema i poc més .

La veritat es que davant de plenos com este ixes pensant per a que voré vingut huí jo ací en vers d'estar en ma casa cómodament amb la meua familia , sopant i vegent la tele, llegint o qualsevol cossa més profitossa.

I es que ahir el gros del pleno  va estar més temps dedicat a temes que en poc o en rés afecten al nostre poble, almenys dirèctament, com este de Suàrez o el de la violència del 22 de Maig, mentres en tenim de ben grossos i de debò , com l'atur, voreres trencades, passos de cebra que no es veuen , etc, etc, etc...segur que en sabeu uns quants més .

I mentres altres temes per a nosaltres més importants , com pot ser per exemple i entre altres, qué fem amb la piscina coberta , que ens va a costar un pastò i quant millor ho assumim menys ens costarà ficar-la en marxa i viceversa perquè quant més temps passa i com hem denunciat reiteràdament , més es va deteriorant i més costarà en conseqüència ficar-la en marxa, passen sense pena ni glòria, sense el més mínim debat ni pressa de postures clares i fermes , tal volta perquè per a l'opossició i pel que tots sabem " mejor no menealla " que diuen els gallegs, i per al govern que no té una solució ni una previssió clara almenys fins al moment de que es va a fer amb ella, ens dona l'impressió de que tampoc sap que fer o que va a fer ,  millor deixar-ho ahí, a vore si ix una solució màgica .

I dics fins al moment perquè darrerament pareix ser que com ja es veuen el bou damunt , començen a admetre en públic, segurament per a que la ciudatanía vallera vaja assumint l'esglai quant parlem de xifres i més empenyament per a fer front a elles, i començen a dir que estàn estudiant el tema : Acàs no teníen ben clar que açò no va a tindre altra eixida que el rescat ? Llavors perquè no s'han menejat ja fa temps ? .

I qui diu la piscina diu el més important : On estàn el pressupostos muncipals per a 2014 ? Tant costen de consensuar ?  I si no s'arriva a un acord i donat que el govern els pot aprovar en Junta de Govern, perquè no ho fan ja ? .

Però bé, vorem d'assumir que la política té açò, que a voltes lluix més parlar de certes cosses etèrees que d'altres de més profit , i que s'aprofita, com es va fer en diverses mocions, per a arrear-se canya política uns a altres, i mentres tant sense servicis o amb estos però defectuossos, i sense compters que marquen el camía seguir .  

48 comentarios:

  1. Esta és la forma de fer política de sir Jordi Juan, que va dir que no era un jornaler de la política, però que cobra per a fer politiques estèrils com les del passat plenari o per penjar-se les medalles de Victor Borràs.
    A vore si demostren el que tenen que demostrar i busquen una solució a la piscina. I ara que tenim superàbit, que pinten ela passos de cebra i arreglen voreres.

    ResponderEliminar
  2. El Sr. Administrador diu que:
    "i per al govern que no té una solució ni una previssió clara almenys fins al moment de que es va a fer amb ella, ens dona l'impressió de que tampoc sap que fer o que va a fer , millor deixar-ho ahí, a vore si ix una solució màgica" .

    Tot apunta a indicar que el Sr.Administrador no estava escoltant el que es va dir en la Casa de la Cultura o no estava atenent en el plenari passat quan es parlava de la piscina.
    S'ha dit i redit que fins l'empresa no renuncie a la concessió o s'acabe el procés concursal l'Ajuntament no pot res per una simple raó: la piscina NO ES de l'Ajuntament.
    Que no hi ha cap previsió? Això no s'ho creu ni el menys tonto del poble: rescatar-la concessió quan l'empresa renuncie, com ha fet amb l'aparcament, i tot seguit renunciar a fer més obres i més inversions com en l'aparcament. I després acabar les obres, si hi ha diners, i preparar una oferta de concessió que no voldrá ningú com en el passeig. Es de genero tonto no saber, i menys la gent que es mou en el món de la politica, que eixa es la previsió: pagar, pagar i pagar dels impostos dels vallers com a cosa immediata. I s'ha dit un milio de vegades i es va tornar a repetir en el pleno.

    Ara, sincerament, jo si fóra el govern el que faria es posar en marxa la proposta feta pel partit DV respecte la piscina i que podem llegir en molts articles en estes mateixes pàgines. Em sembla una bona solució i la més màgica de totes. I s'han acabat els problemes amb la piscina.

    ResponderEliminar
  3. El senyor admimistrador diu que l, ajuntament podría haver resolt el contracte per incumpliment de plaços ja fa temps, eixe temps en que hi havien perque les circunstancies economiques no eren les de ara en que ningú va a voler ja no quedarse la concessio, siquiera explotar-la, hi havien com diguem empreses interessades en estudiar el assumir la concessio pero que ningu les va fer el mimim cas i la concesionaria els va demanar un grapat de diners de traspas amb el que feien el negoci de la seua vida, el que es va fer saber al govern i ningu va alçar un dit .
    I no , no ho dic de oida, ho dic de primera tinta i per aixo dic i ben alt que no s, ha tingut ningun interés en solventar el tema per altre cami que no siga el voreles vindre i quant el bou ja ens bufe el cul ja vorem com ho fem per a que la cornada siga el mes lleu possible com ara diu JJ .
    Qué es perque sabien que els venia el parking ? Segurament pero tenint aleshores possibles interessats em subsumir la concessio pero no al preu que la concesionaria volia de traspas i fer el negoci pare a carrec dels lloms del vallers no, era l, ajuntament qui podía rescatar i readjudicar o almenys pressionar a la concesionaria per a que traspassara a un preu just amenazant-la judiciament i a ningu li va naixer meretjar un dit.
    I no, no es que l, administrador no senta o siga lel i no entenga el que sent, es que li enmalicia el que la piscina podría estar en marxa perque no sabem si havera collat pero el que es clar que si no s, intenta per gracia divinsa no arriven les cosses .
    Llavors SI es pot i es podris haver fet res, tsl volta ara ja es tard i no ens quede mes remei que esperar a que ens vegam legalment impelits a assumir-la , sols esperem que l, estat cada vegada mes i mes ruinos no ens coste a mes del que no tenim un poc prou mes .
    S, entera o no l, administrador ? Que fácil es desqualificar ..,

    ResponderEliminar
  4. Lo que no hi ha es voluntat politica de obrirla
    Els actuals governants no volen ni ara ni avans la piscina,tots els obstaculs que han possat incluits judicis que van pedre eu demostren
    Estic segur que en el PP ja estariem nadant

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si si, d'esqueneta i fent la granota!!
      Sort que expliquem les coses i qui VOL pot enterar-se...

      Eliminar
    2. Amb quins diners l'haurieu rescatat la concessió? Amb els 4'5 milions negatius de tresoreria? Amb els 3'5 milions de deute a proveïdors? Amb els 1'7 milions de l'aparcament?
      Quantes bovades!

      Eliminar
    3. Esta vist que intentar raonar el Sr. Estruch, el Sr. Administrador o amb el cap per ara visible de DV és com jugar a frontó contra la paret: perdre el temps. Això sí s’amaga darrere el nom que vol i contesta el que vol, segons l’interessa. Anem a pams:

      1.El senyor admimistrador diu que l, ajuntament podría haver resolt el contracte per incumpliment de plaços ja fa temps.

      Resoldre el contracte vol dir indemnitzar a l’empresa, i si l’empresa va a judici i demana danys i perjudicis, com haguera fet, pagar-li més. ¿Ens pot explicar als lectors de QdeR amb quins diners es resolia el contracte, donada la situació econòmica de principis de legislatura

      2.I no , no ho dic de oida, ho dic de primera tinta i per aixo dic i ben alt que no s, ha tingut ningun interés en solventar el tema per altre cami que no siga el voreles vindre i quant el bou ja ens bufe el cul ja vorem com ho fem per a que la cornada siga el mes lleu possible com ara diu JJ .

      Eixa primera tinta segur que, segons el que diu després, poca idea o poc esta dins del tema de la piscina. De fet sempre nomena una primera tinta, pero mai ha dit cap novetat ni res que no sabera tots quisqui.
      Sembla mentira que diga això de la falta d’interés quan sap es el contrar (la bona tinta no l'informa bé) després de la fallida l’empresa va entrar en concurs de creditors i no es pot fer res, com han dit en mil ocasions tant l’alcalde com el regidor d’Hisenda fins que no acabe el procés. I el procés encara no ha acabat. A partir de l’estiu com es va dir en el ple passat vorem que passa quan l’empresa no tinga diners.

      3.readjudicar o almenys pressionar a la concesionaria per a que traspassara a un preu just amenazant-la judiciament i a ningu li va naixer meretjar un dit.

      Pressionar a la concessionària, com? Diga com i vorem si ens agafem el vosté diu amb serietat o ens riguem un rato. Li recorde que l’assumpte piscina depen des de fa dos anys d’un jutjat.

      4. li enmalicia el que la piscina podría estar en marxa perque no sabem si havera collat pero el que es clar que si no s, intenta per gracia divinsa no arriven les cosses .

      Estaria amb marxa pagant 3’5 milions de diferencia entre els 4’8 milions que hi ha ara d’obra menys 1’3 aportat per l’Ajuntament. Diga’ns d’on pensava o pensa traure eixos 3’5 milions de diferencia a mes del que caldra per acabar-la i posar-la en marxa i li recorde que damunt, els 2’4 milions que hi havia pendents de l’aparcament i l’Ajuntament en “quiebra tècnica”.

      5. no ens quede mes remei que esperar a que ens vegam legalment impelits a assumir-la

      Això està clar des que va passar a mans d’un jutge. No ha descobert les Amèriques. Sembla mentira que després les voltes que les coses s’han explicat encara no s’haja entés que l’Ajuntament te a vore amb la piscina el mateix que qualsevol empresa que haja posat una rajola: no res, fins que l’empresa renuncie.

      6. S’ entera o no l, administrador ? Que fácil es desqualificar ..
      Doncs no s’entera, o no demostra que s’entera perquè donat que en la cosa important es com traure els diners per rescatar la concessió (3’5 milions si no s’aproven els modificats), reparar i acabar l’estropejat (sobre mig milio més) no diu res ni opina.

      I lamentablement torna al de sempre: no crec siga desqualificar demanar la postura politica i les solucions de DV. No responga per tant com a Administrador. Que responga DV.

      I com ens té habituats en les coses de "QdeR", ací l’unic que “se n’ix de rositas” és el culpable de tot, el qeu ha fet tota l’empastrà, tots els desgavells i el que han posat en este lio i abans en el d’aparcament: el PP. No es diu ni “mu” ni una simple menció, tot el contrari tota la culpa la te l’alcalde i el govern actual.

      Repetisc la pregunta a algun responsable de DV si ens llig:
      Com pensa posar DV la piscina en marxa? Quin cost creu que tindrà a l’Ajuntament rescatar la concessió i acabar-la? D’on pensa traure els diners quan no es poden fer prestecs?

      Eliminar
    4. Des de luego nadar amb el PP si que nadem: amb sous de fam, amb la retallada de pensions, amb la retallada d'ajudes als parats, amb la retallada a depenents, amb la retallada de llibertats democràtiques, amb la retallada en educació i sanitat...

      Si ja nadem amb la miséria que ens esta deixant les politiques del PP. ¿per a què volem nadar mes?

      Eliminar
    5. Estruch, administrador del blog que es qui ha escrit l, editorial .9 de abril de 2014, 14:10

      Primer . No m, amague darrer ningun nom, conteste amb nom de a qui li de dirigix el comentari .
      Segon , la bona tinta soc jo perque per la meua professio vaig ficar amb contacte a possibles interessats amb un membre del govern local.
      Tercer, aleshores la empressa no havia entrat en concurs.
      Quarta , com seguia interessada, anava a dir interessada en obrir-la pero realmenten traspasar-la i guanyar uns bons diners i ahi esta ple de vida un benifaironer per a donar fe i que va estar amb tractes amb uns gallegs, i també esta ahi ple de vida un regidor que amb este i amb mi va estar reunit en un despax del ajuntament, pel que una amenaça de resoldre el tema judicialment alguna poreta els havera fet. Desde luego ninguna arrivar om han arrivat i mentres tant si la puc vendre mel de romer
      Quarta, hi havent darrere qui ficava els cacaus, no la barbaritat de traspas que li demanava la concessionaria si no el que ara es parla com a justipreu, almenys s, havera pogut estudiar pero no es vegeren ganes : Acas no hi han formules com ara s, ha fet per a pagar el parking formules de prestec a un plaç concret si previament t, has assegurat la recuperacio dels diners mitjansant altra concessio ?
      Quinta, si tot el que dic no es cert perque he estat tres vegades vissitant el recinte, inclus abans de la visita oficial incluit algun que altre familiar i simpatizant, amb quin permis i qui en va obrir ? .

      Pero be, com ja començes tractant de desqualificar millor deixem-ho estar perque el vostre fanatisme si que fa que parlar amb vosaltres es com un trinquet .

      Eliminar
    6. I qui s'amaga darrere del nom de Cotorra de la Vall??
      Silenci, veritat?
      Abans de parlar..... apliqueu-se el conte!!

      Eliminar
    7. Tú síguele, Estruch9 de abril de 2014, 15:12

      Assumeix, Estruch, que --de nou-- t'han pegat un bon "zasca!" en tota la boca. Amb tot luxe de detalls. Tu, com sempre, escampant desinformacions i la mania persecutòria que veu desqualificacions --en efecte o en temptativa-- on només hi ha comentaris contraris fonaments.

      Eliminar
    8. Com un trinquet no Enric, com un frontó et referiràs, on la pilota sempre i sempre rebota cap a tu. Als del Bloc no els agrada el trinquet, perque sino alguna pilota els encalaries a la seua galeria, i amb ells sempre rebota. Com un frontó.

      Eliminar
    9. Els del Bloc, per ara, l'únic que han demostrat es que INTOLERANTS son un rato! I van de sabuts, quan no tenen ni p..... idea!

      Eliminar
    10. Enrique, pensé que l'anònim de les13:29, per la forma de redactar és un PARE, que vol defendre a un fill de forma desesperada.
      No se si et queda clar de que no hi ha Plan B. es diu que no es pot fer res! Clar que es pot fer, és pot Planificar.
      Enrique, enterat de quina piscina ha tancat les portes. Es de una ciutat situada a uns 16 Km de Tavernes, en dirección oest.

      Eliminar
  5. P.D. danys i perjuis una empresa que ha incomplit completament el contracte, doncs no ha acabat el complexe ni en plaç ni en forma ? No sería al reves, que fora ella la que els pagara pels danys i perjuis causats al poble de Tavernes ? .

    ResponderEliminar
  6. La miseria es la que deixaren el Psoe i companyia
    En lo referent al poble,pregunteu als funcionaris del ajuntament i vos diran lo"contents" que estan en el govern Bloc-Psoe
    El retalls son bons si es fa el Sr Juan,si es fa el PP no
    En cuant al deute munincipal qui la arregla es el govern central en el pla para els ajuntaments i lo que mos han cobrat de mes en el IBI
    Eixe deute es produeix perque despres dels governs d'esquerres en este poble no hi havia de res,es va cambiar el poble de dalt a baix ,es van fer obres,infraestructures,serveis hasta el Ajuntament el van tindre que fer nou perque estaba en ruines !!!
    Cuant uno es compra un piso te que pagar la hipoteca

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mare meua quantes mentires!
      Dis-me un retall que haja fet l'alcalde Jordi Juan. Un només.
      El deute municipal l'arregla el govern central en el Pla dels Ajuntament? Tu veus visions per un tubo o vius en el mon de Heedi i les gominoles! Quants diners ha donat el govern a Tavernes en eixe pla? 0 euros. 0 ajudes. REs de res.
      No ens vingues amb monsergues que ja eres prou majoreta per a saber que les mentires no colen tan facilment i el creixerà el nas per mentirosa.
      El recorde que els diners per a pagar proveïdors no ve del govern central sino d'un prestec amb Bankia i un altre amb el Banc de Sabadell firmats per l'alcalde per un valor els dos de mes de 3 milions. D'ajuda de l'Estat 0, zero euros.
      I tens tota la raó: vosaltres vau comprar el pis sense pensar que no el podieu pagar i ara els de darrere han de pagar la hipoteca.

      Eliminar
  7. Mes P.D. es que estic en el tfno i vaig llegint i rellegint sense poder prendre nota .
    Que no dic res dels culpables ? Acas no dic que el PP fuig de debatre i retraure el tema per a que no li coloretjen la cara ?
    I en quant als diners del rescat, si tant saps com es que no saps que les ampliacions voluntaries que ha fet la concesionaria no tenen perque ser abonades i per tant li se pagaría lo signat en la concesio ? O acas eres tu el que no vas sentir el que va dir jj en la assamblea ?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es veu que els discipuls de JJ no s'enteren!
      L'estrategia es prolongar el temps judicial per a no empomar la piscina fins a passades les pròximes eleccions. I després, qui governe que se la envaine. Tots els politics son iguals, els d'abans i també els d'ara!

      Eliminar
    2. Pues se l'empomaran els del Bloc. Mes clar aigua. Els del PP no es minjaran ni un torrat.

      Eliminar
  8. No t'enfades Enrique. No val la pena discutir amb un "anonim"

    ResponderEliminar
  9. No em faces bovo. Que saps massa bé que ho sé. No s'han d'abonar quan estiguen aprovades com a modificats d'obra. Ho va dir l'alcalde i es va dir en el ple. Fins que això no passa, a saber.... en cas d'anar a judici.

    L'alcalde, mes o menys va dir: "I que no vinga una auditoria externa i ens faça pagar dins de la valoració l'obra que s'ha fet com a modificació. Per això estem aprovant els modificats en previsió del que puga passar i que no li coste mes diners al poble"
    Ho va dir en la casa de la cultura, si o no? Esta gravat.

    I si no se li pagaria més alla de "lo signat en la concesio" ¿perquè eixes paraules de l'alcalde? No serà perquè no hi ha seguretat mentre no estiga atado y bien atado?
    Sembla mentira que un home de lleis no sàpiga que això de no tindrien que ser abonades al final ho determinaria un jutge perquè segur que l'empresa recurriria i voldria cobrar a banda padels, gimnassos i la cafeteria.
    I això d'incompliment del contracte ho diguem nosaltres ¿I un jutge? atendria les raons degudes per la crisi, etc?

    Si, crec que farem formules especials de préstecs (de 4 milions totals?) en forma de polisses que tardarem anys i anys a pagar-la i menstrestant no cal fer res mes que pagar interessos.
    Ves al banc i pregunta a vore que t'ho accepta polisses de 4 milions a tornar ves a saber quant.

    De totes maneres, jo faig les preguntes de dalt i les repetisc (no les copie de nou) a DV, que les responga DV com a partit.
    I que comence a fer propostes locals, que això està be, i fora del govern municipal per ara no en fa ningú. Sempre seran interessants ¿no?

    ResponderEliminar
  10. Jo no se si amb el PP nadariem d'esquenrta. El que si se, es que amb el sr Juan no nade ni d'esqueneta ni de panxeta, perque este xic no te ni idea de donar-li solucio als problemes.
    Menudo alcalde!!!
    Mes val que busque solucio a les coses o que s'envaja a casa, que pa fer el que fa, un palo de granera tambe sap fer-ho

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per això vosaltres tenieu un "cervellet" d'alcalde que a més de no sap ni fer una mocio de censura i ferel ridicul a nivell autonomic i estatal va deixar el poble mes sec que un torrat en diners..

      Un palo de granera no deixa en ridicul a un "cervellet" amb quatre carreres i no se que mes i que ha demostrat no saber ni on te la ma dreta, la seua millor, i ho dic en l'aspecte polític i de gestió municipal. (No vull s'entenga com insult).

      Eliminar
    2. Efectivament Enrique no val la pena ni fer cas a un anonim com el de les 14:36. Es que és tan malo que ni tan sols pensa en posar-se un pseudonim per no caure en allò que esta criticant!

      Simplement recordar als lectors, sobre la piscina, que l'obra es va adjudicar en el 2008 amb un termini de menys de 2 anys i per acabar a meitat 2010. No cal ara recordar , o si que cal? que cada mes teniem una nota oficial del PP: s'inaugura el mes que ve; no serà el pròxim; no mira el pròxim i com Manolo Vidal volia fer una visita del poble a la piscina en temps electoral i els tecnics, en tot el bon sentit, ho van impedir eximint-se de qualsevol responsabilitat en cas d'accident perquè allò no estava per a res.

      Era el PP que havia d'haver demanat l'exintició del contracte i temps en va tindre, no el govern municipal que a juny del 2011, es veu amb la novetat i la noticia que l'empresa anava a demanar el concurs.

      De tota manera i això t'ho puc assegurar i sino ho preguntes a les teues fons, l'extinció del contracte (que ja l'havia d'haver demanat el PP després d'un any sense acabar-la) NO EXIMEIX A L'AJUNTAMENT D' INDEMNITZAR A L'EMPRESA DEL PAGAMENT DE L'OBRA FETA. Això seria una cosa independent del que es decidira en concepte de danys i perjudicis a l'Ajuntament, que es deuria de restar sempre i quan el jutge, perque segur que la cosa acabava amb el jutjat, decidira que hi havia danys i perjudicis a l'Ajuntament pel retard i quins eren.

      O siga, que tu eres el govern que entra en juny del 2011 i mira que fas: el trobes en 2'4 milions a pagar ¡ja! de l'aparcament i no tens un euro en caixa, millor dit tenies -4'5 milions, i damunt vols que el govern municipal denunciara el contracte de la piscina que obligava a pagar ¿3, 3'5 milions.?
      I els informes dels tècnics, que deien? Que opinaven d'eixa operació serveis juridics, intervenció o al mateix secretari? Si no t'ho ha dit la teua primera tinta li ho preguntes.

      I una cosa sobre els modificats i a vore si ho tenim clar: hi ha unes millores d'obra que estaven contemplades en el ple de condicions com això: millores d'obra. Pero no parlem d'eixes obres: estem parlant de pistes de padel, tot el restaurant i tota l'esplanada que hi ha fora que no estaven contemplats en les millores del contractes i es obra afegida que caldria que pagar.

      I si vols parlem del restaurant de la piscina, d'un altre restauran ben prop de la Plaça Major i d'un baix a la zona del Vergeret. I aleshores es comprendrà el perquè d'unes obres no contemplades en cap lloc però que per visibles i massa evidents per a tot Tavernes, com l'esplanada externa del restaurant, haurien de tindre, com a mínim, el permis i el compromís de l'anterior govern. Quan va costar això? Nomes la terra que hi ha posada per alçar i fer l'esplanada te un cost superior a una pista de padel. (es compren terra, viatges, treballs compactació, etc). i això, com altres coses, no estava previst en el contracte ni en les millores que també puntuaren i foren l'excusa per donar l'obra a qui se li va donar. Supose que saps perquè, encara que no ho has dit mai, ni ho diràs, tan bon article que tindries però seria molestar massa al PP.

      I ja m'he estirat massa. Ara tots tenen dret a saber-ho i pensar cadascu el que li done la gana.

      Eliminar
    3. Ell esta de "director d'orquestra". No fa res i s'emporta 2.000 pavos ben calentets tots els mesos. I després diu que no és un jornaler de la política.

      Eliminar
    4. Pues esta vegada m'agradaria que Enric contestara, en nom d'ell, de DV o dels amics que puga tindre al PP. Ja serien dues vegades que es quedaria mut quan no interesa parlar d'algo, esta i la de la radio que va tindre amb Karl Marx.
      Va, Enric, donal's una lliçó de transparència i participació als del Bloc!

      Eliminar
    5. Estruch, en nom de quadern i dv10 de abril de 2014, 0:02

      De lo de la radio parlare quant el meu informant i jo ho considerem i correrá algun manso, i d, este tema dv refrenda tot el dit per mi com a editor, lo contrari seria d, esperpant : digau tot el que vullgau pero per experiencia personal dic que no hi ha hasgut voluntat per a buscar cap alternativa que no siga deixar passar el temps i a voreles vindre i la piscina cada dia mes en ruina : s, havera pogut fer altra cosa, no , no ho sabrem mai xq mai s, ha intentat . Mes clar ? Ale, vaig a publicar i dema mes, que ja son mes de les dotze i me, n vaig a dormir que dema me, n vaig tot el dia de curset al campus de Gandía i a les huit pressentem la gestora democrata en Tavernes .

      Eliminar
    6. No es un jornaler. Es el director de l'orquestra. I ben be que ens va.
      ¿2000 euros al mes? Eixa miseria li paguen a l'alcalde per alçar l'Ajuntament de la ruina?
      Si que estas mal pagat, xicot, quan Manolo en cobrava 3,500 per arruinar l'Ajuntament!!!
      Que poca justicia hi ha al món!
      al mes nide

      Eliminar
    7. Pues ves en cuidao i que siga informacio contrastada i veraç i no el fies de ningu sino tens papers i noms i apellidos que algu pot acabar en el jutjat.

      Eliminar
    8. P.D. i sí, si se tot el que dius se i si no ho dic es perque no tinc proves i al reves de tu jo si done la cara amb noms i cognoms i en pot caure una grossa si no puc provar el que afirme, i no com tu dius per no molestar al PP, que es el que politicament em beneficiaria, pero alguns encara tenim algo d, etica . El puc parlar de perque per a una cafetería de piscina hi han extractors que ni el luna park o el mediterrani tenen ... pero com no ho puc provar, callarem ...
      I sobre el a pagar en cas de rescat hi ha molt que discutir i sols un jutje tallara l, abadejo, queda al seu criteri subjectiu .

      Eliminar
  11. En feu gracia quan li tireu les culpes de tot al pp. Jordi ja sabia on es clavava, que ja va ser regidor la passada legislatura, per tant, havia de saber com estaven les coses. Ata porta 3 anys d'alcalde i encara va plorant, que si la culpa la tenen estod, que di els altred, que si no em deixen, que si papa els xiquets del cole hem pegue.... Ja esta be de tanta tonteria, i que agarre els bous per les banyes, afronte els problemes i li done solucions. I si no sap mes (perque quan u plora tant es perque o no sap mes o no sap per on pegar) que dimitisca, pero ja. Jordi dimissio!!!!!

    ResponderEliminar
  12. Jo al unic que veig ploriquejant es a tu. Un alcalde que tenim que explica les coses i es transparent!!! Ara raonar i dir com son les coses es ploriquejar... Ja veus!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. transparent no... està en totes les fotos!!

      Eliminar
  13. Jo no lo he vist mai plorar. Ara resulta que dir-vos que eres uns mal feiners, uns acabacases, uns balafiadors això es plorar? Si que tens poc trellat.

    Agafar el bou per les banyes?
    Any 2011: Remanent de tresoreria - 4'5 milions; impagats a proveidors -3'5 milions, deutes als bancs 16 milions, Aparcament 2'4 milions
    Any 2014: REmanent de tresoreria +1'5 milions; impagats a proveidors 80.000 euros, deute al banc 15 milions: Aparcament pagat.

    Si això no es agafar els bous per les banyes, afrontar els problemes, i donar solucions... ¿Això que és? Ja ens ho diras tu.

    PD: Oblidava dir: rebaixa de l'IBI

    De totes maneres estic content: sempre es parla de Jordi i no es parla mai ni de Manolo ni de Victor Borras. Anem pel bon cami. A les pròximes majorira absoluta.
    Nomes es parla d'aquell que li tenem por, del millor. Com en els esports, la premsa i TV parla de Messi i de Ronaldo, no es parla ni de Guaita ni de Fede.
    Anem pel bon camí.

    ResponderEliminar
  14. A eixe que demana la dimissió de Jordi.
    T'has quedat curt: Jordi dimissió, Jordi dimissió, Jordi dimissió.

    Crec que tens tota la raó. Tu i un altre comentarista que va dir ací que cada dia que passava estava menys malament considerat en Compromís i volien desfer-se d'ell.
    I crec que eixe comentarista tenia tota la raó i ahir es va demostrar, perquè es necessita tindre molt mala bava per part de Compromís enviar-lo ahir a debatre en nom de Compromis a Levante-TV i contra alcaldes de tant de prestigi com el de Vilarreal, Aldaia o Godella.
    Molt mala bava la de Compromís, que ho va fer en tota la mala intenció de que es desprestigiara Jordi Juan davant de tot el mon ( i damunt ho repeteixen tres voltes, diumenge a les 12 l'última). I així tindre mes arguments per desfer-se d'ell!"
    Estos catalanistes de Compromis, mal valencians, son capaços de tot per desfer-se d'ell! Mira que enviar a Jordi Juan perquè s'estrelle en un debat davant de primeres figures del PSOE, PP i EU.
    Ahir veient per Levante-TV per internet a Jordi Juan vaig entendre que tenieu raó: Compromís vol desfer-se d'ell i el va enviar a que s'estrellara a un debat de televisió vist en mitja comunitat.

    Mireu, mireu com queda de malament amb tot el que diu i que hui se li estaran rient els de Compromis, i mes quan aconsegueixen els objectius de deixar-lo en mal lloc.

    https://www.youtube.com/watch?v=EbvMWbbsOvk

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això és ironia i burla al comenteriste peperil, no?

      Eliminar
    2. Pense que estava clar. Completa ironia.
      Ací dient que Jordi està de baixa i que el volen fer fora i hi ha un debat que es veu a la Zona Metropolitana de Valencia majorment per Levante-EMV i en compte de dur, per exemple a Jordi Sebastia, alcalde de Burjassat, i cap en les europees, porten a Jordi Juan, alcalde de Tavernes.
      Significatiu de quina és la valoració que té l'alcalde de Tavernes dins de Compromís, no creus? I que tira per terra totes les bovades d'alguns comentaristes sobre la valoració dins del seu partit.

      Eliminar
    3. En el seu partit no ho se la valoració del nostre alcalde, pero entre l'empresariat de Tavernes es veu que vol fer punts. No va i diu a LevanteTV que l'atur a Tavernes es deu sobretot al tancament de dos empreses importants, i una d'elles (FG) no va poder aguantar pels impagaments de la Generalitat Valenciana? Que la empresa i els seus missatgers pro-PP del poble vagen diguent-ho sembla fins i tot "normal", pero que ho diga un alcalde progressiste? Que li ho pregunten a qualsevol treballador de l'ERO o als sindicats, si havia algun deute de la Generalitat o no. Que no paguen les subvencions no vol dir que no paguen a les empreses "amigues".
      Doncs be, semblen coincidència estes declaracions i altra que van fer aci simpatitzants del Bloc titllant d'empresaris modèlics i demòcrates poc abans d'eixir l'adjudicacio de Modus Vivendi despres de l'escandol de les bases del concurs i dels plànols fets abans d'aquest.
      O no es coincidència?
      El Sr. Juan quan no li interesen el caire de les notícies, demana fonts i arguments, i en el cas dels empresaris s'ho creu a la primera? Ha preguntat a l'altra part perjudicada? Doncs ho tenia molt facil, tant de prop com el seu partit te ara amistat amb gent d'EU. Que amaguen?

      Eliminar
    4. Ara, l'argumentació de la Cotorra es que eixes declaracions les va fer el gerent de FG i varios mitjans de premsa escrita (que s'informarien nomes per la pròpia empresa).
      Pero, algú va demanar la versió dels treballadors o sindicats? Es el primer que ensenyen a la carrera, i aixo que jo no soc periodiste.
      Si algú vol passar-se per aci i donar la seua veritat el llegirem, perque si em d'esperar als de la Cotorra ho portem clar, i aixo que son molt amics dels partits amb sindicats.
      Creguem tots que tenim un alcalde tan ingenu que es creu de primeres tot el que llig o li diuen? Jo no m'ho crec, tindrà altres errades, pero un pardillo no ho es.
      Com sempre, aci tenen veu i signatura tots menys els de baix, i els politics que ho aprofiten a la seua conveniència. Es veu que l'ERO de RTVV era un abús i el de FG va ser modèlic. Per a l'ultim, cap manifestació a Tavernes, i aixo que ens va tocar a moltes famílies del poble directament. Ara, alguns altres ja anaven recolocant-se a la neteja i els tenia sense compte com anara i com ha acabat la cosa.
      Visca la reforma laboral de Rajoy! Visca!!

      Eliminar
    5. Falta aci un comentari.
      Sempre falten els comentaris mes aclaridors.
      Espere que açò no acabe semblant-se a la Cotorra.
      Els dos unics noms que anomene estarien orgullosos de que es sabera eixa veritat, sino pregunta-li-ho a la filla de Pep Giner, i tampoc falte a ningú.
      Nomes intente Iluminar a alguns desinformats del Bloc, com l'alcalde, que encara es molt jove i no sap massa de la historia de Tavernes. Bueno, a tots no, alguns ja en sabrien esta veritat, pero no es la que els interesaba políticament en este moment.
      No se si a Enric o DV tampoc els interesa la veritat en este cas. A Quadern i els seus lectors per suposat que si ens interesa i molt.

      Eliminar
  15. Tens raó. Tots imaginaven on podia estar 'Ajuntament després de tants anys d'oscurantisme, amagar fets, falta d'informació, però hi ha coses que no es poden saber mai, com els mils de factures amagades en caixons, o que un jutge diria que mig milio de col·lector de Manolo s'havia de contabilitzar com a prestec o que s'havien de pagar 2'4 milions de l'aparcament, que això no ho diguereu mai i s'ho callereu en campanya electoral.
    Mentires i mes mentires del PP per fer-nos creure que nugariem els gossos amb llonganisses quan venguem les terres als PAIs i altres coses que val mes callar.

    ResponderEliminar
  16. A mi em va sorpendre que un funcionari cobrara 14.000€ en hores extres l'any passat.
    1.000 €/mes i 2 pagues extres d'altres 1.000 €.
    Simplement indignant.

    ResponderEliminar
  17. I la pregunta:
    Com pensa posar DV la piscina en marxa? Quin cost creu que tindrà a l’Ajuntament rescatar la concessió i acabar-la? D’on pensa traure els diners quan no es poden fer prestecs?

    Algu la contesta?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estruch, DV Tavernes10 de abril de 2014, 6:46

      I la resposta , en DV no coneguem a fons les xifres municipals com per a dir-te exactament com, pero si diguem que quant Jordi i Victor que si les coneixen diuen que estan preveint-ho es perque fórmules possibles en hi han i per tant de la mateixa forma que Victor, persona que ha demostrat sobradament la seua solvencia com a gestor ecomomic, té previst fer-ho arrivat , que será no massa tard, el cas. I el cost me tem que sols judicialment el sabrem, pero sobre els tres milions estime .

      Eliminar
  18. Molt de parlar i ara venen les escuses de mal pagaor i no propostes. No saps els numeros ni els sabies i fa mol de temps que parles i dius de la piscina. Xe deixa que treballen els que han de treballar i no marejeu el personal. Ai mare!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això tenen que fer, més treball i menys fotos. Ai mare!!

      Eliminar
  19. Tot va juntet. Si no hi ha treball no hi ha fotos.

    El PP no treballa, no fa res, desaparegut en combat. No hi ha fotos, excepte quan fa un escàndol o el ridicul. Només cal recordar el titular de LP amb gran i foto a lo grande quan la moció: Manolo Vidal, el futuro alcalde de Tavernes

    Se'ls va oblidar de dir quin any. Si no hi ha treball, no hi han fotos.
    Treballeu, treballeu pel poble i deixeu de fer politica barriobajera i de descredit en els foros.

    ResponderEliminar