martes, 29 de abril de 2014

Editorial : FOC ... PERÒ EL RESPONSABLES NO ES CREMARAN , COM SEMPRE

Dissabte nit, nivell d'emeregencia tres , es tira un castell de focs a Cullera amb el ressultat que tots sabem . 

Diumenge vesprada, es bota foc un canyameral en Tavernes, a estes hores no sabem el motiu exacte .

El que queda clar en el cas de Cullera que ahí sí hi han un clars responsables, que son aquelles autoritats que sabent el risc que es corría permeteixen encendre un castell de focs en una muntanya o al voltant d'esta, quant ací en Tavernes s'han prohibit les cremes a menys de 500 metres ja no tan sòls de les muntanyes, si no inclús de barrancs i caus de rius , i sòls es pot cremar des de bon matí fins a migdia . I suposse que en Cullera tres pams de lo mateix , i  ja no el dic en cas de emergència tres ...

A estos, als de traje i corbata
pagada  amb els diners de tots,
no els vegem  mai així ...
Vorem rodar caps ? Estic segur que els que deuríen , almenys fora per dignitat , no ho faràn , i en tot cas rodarà el cap d'algun subaltern en tal de salvar-li el cul al jefe . 

Però seguent qui es el jefe , en el cas de Cullera estic segur que ni això,  una sanció com ja avançà ahir el senyor Castellanos i endavant : Si foren vostés , estimats lectors, o jo , ja estaríem com a mínim enmanillats, ficats davant un jutje i quasi quasi camí de Picassent o amb segures possiblitats de fer-ho ben prompte , i a més amb la butxaca calenta .

Però no, en estos casos no, la pagarà caparrota, el poble amb els seus impostos i "pelillos a la mar " : Fins a quant, estimats lectors, fins a quant anem a aguantar tot açò ? En uns poc dies tenim una bona oportunitat de donar-los un bon esglai fent-los fora tot el que pugam del parlament europeu , i en un anyet rematant-los fent a tota esta quadrilla que està malejant la democràcia fora de la política, ben lluny, que tornen a la seua mediocre, en la majoría dels cassos, vida , però passant abans per caixa i pagant aquells que ho mereixquen el que pertoque, que no se'n vajen, com d'habitual , "de rositas" .  

Vostés que pensen , estimats lectors ? .

4 comentarios:

  1. Al alcalde de Cullera deurien de jutjarlo per piroman

    ResponderEliminar
  2. En efecte, Enric, Rus ja ha dit que sancio a l'Ajuntament (administrativa). Que pagara el poble, per suposat. I com quan son de la corda mai es demanen responsabilitats politiques ni personals, el personatge que dirigeix l'Ajuntament de Cullera s'ha atrevit a declarar que de dimissio res, que nomes s'han cremat uns quants matolls com tots els anys (!?) i que "a lo millor en el futur pensen en canviar la ubicacio del castell de focs). Es pot ser mes prepotent? Pues per acabar d'arreglar-ho, hui ha tornat a tindre moguda amb el cap de bombers quan volia tirar unes traques vora el riu, cosa que estava prohibida. I es que hi ha mes d'un que quan els donen un carrec es desbaraten i actuen com cacics.

    ResponderEliminar
  3. A l'alcalde de Cullera hi ha que fer-li un monument perquè ara donarà treball a la gent amb l'excusa que aniran a plantar i regenerar la muntanya. S'ha d'aplaudir a l'alcalde de Cullera que es preocupa de buscar les condicions per poder donar treball i no com el de Tavernes, que encenen la muntanya, i en seguida a apagar-la.

    ResponderEliminar
  4. Si aixo ho fa el alcalde de tavernes o uno de compromis ja estaria en la creu crucificat!

    ResponderEliminar