viernes, 11 de abril de 2014

Nota de Premsa del PP de Tavernes : HORES EXTRES CAP POLICIA

Des del Partit Popular de Tavernes volem manifestar la nostra indignació pel que s´està consentint per part del govern del Sr. Jordi Juan en el tema de les hores extra d’uns pocs treballadors.

Són temps difícils per a tots -recordem que els aturats de Tavernes van augmentar novament en el mes de març- però resulta molt més fàcil per algun lloc de treball del nostre ajuntament.

En el passat plenari la regidora popular Maria Ciscar va preguntar al Sr. Jordi Juan per què el cap de la policia local necessita 80 o 90 hores extra cada mes per a dur a terme correctament les seves tasques. La regidora va anunciar el total d´hores extra que es van realitzar en l´any 2013 per aquest lloc de treball i ascendiren a un total de 703 hores, fet que va suposar que s’afegira el sou l’excessiva suma de 14.365 €Creguem que és una immoralitat en estos temps pagar al mes a un lloc de treball amb una nòmina fixa de més de 2.000 €, un extra més de 1.710 € en concepte d´hores extra i a banda el que li s´afegeix per la seua productivitat.

La Sra. Ciscar va remarcar que “aquest lloc de treball és de molta responsabilitat però el grup popular considerem un abús la gran quantitat d´hores realitzades tots els mesos”. En el ple va fer la comparativa de l'anterior cap de policia i, malgrat que també es realitzaven hores, es demostrà que eren molt menys de la meitat.


El partit popular no va a consentir diferències i privilegis en cap lloc de treball, per aquest motiu demana explicacions al govern del perquè d´aquests fets.

13 comentarios:

  1. 14.365€ son molts diners i 703 hores extres son moltes hores extres.
    L'alcalde no haguera tingut que permitir eixe destarifo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No és la primera vegada que li passa a Jordi Juan. Per tant, tant POCA VERGONYA és el qui ho fa, com el qui li ho paga. Si la máxima autoritat permet estos desficacis, es per enviar-lo a casa a les pròximes eleccions.

      Eliminar
  2. Es una altra forma de governar la de JJ. I una bona m....

    ResponderEliminar
  3. Bon destarifo! Igual ho compensa ara que esta fent les practiques en el ivap i no ha delegat en ningu. Ell no estara en uns mesos i no ha deixat a altre policia de cap. Estudiara, portara la policia i no passara les hores.

    ResponderEliminar
  4. NOTA DEL EDITOR : En este cas del cap de la policia éste ha superat un exàmen gens fàcil i ha eliminat a 12 contrincants més, i si algú té algo que dir sobre la prova als tribunals.
    Per tant deixeu els "dits" quiets , ací no eixiràn per a acussar a ningú que no siga un càrrec que "per dit", que hi han i uns quants, es puga anomenar amb totes les de la llei , com assesors i demés .

    ResponderEliminar
  5. No, no ha eliminat a 12 en un examen difícil.
    Dels 12, a 9 se'ls van carregar al psicotecnic, la prova mes senzilla en una oposició que no es per a ximple municipal ni agutzil, gent que ve molt preparada.
    Cal enterar-se de tot i despres dir-ho.
    Per cert, un dels dos aspirants a la plaça va recórrer l'adjudicacio a Xofre i la cosa estava als tribunals. Es sap algo? Es sap algo del motiu del recurs? Diuen que qui ho ha fet era un lumbreras, un tio molt i molt preparat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs si tens tantes dubtes perquè no ho denuncies ?

      Eliminar
    2. Del que no hi ha dubte és del seu salari desproporcionat. Entre xinxos i marranxes el tio este s'emportarà vora 4.000 euros, de mitja tots els mesos.

      Eliminar
    3. Et sembla poca denuncia el que he escrit? Tampoc el primer motiu es denunciar, jo no dic de cap irregularitat, sols et corregisc el que dius de "eliminar a 12 contrincants" quant la realitat es que s'eliminen ells o els "elimina" un psicotècnic. Jo nomes dic fets, les Suposicions que les faça cadascú. Ara apareixerà per aci el típic de la Cotorra que sempre diu que tirem la pedra i amaguem el braç.
      Als jutjats aneu els advocats que en sabeu mes de lleis. No dubte no en tinc cap.

      Eliminar
  6. L'alcalde ha preferit pagar 14.315€ al jefe de policia en lloc de pagar este estiu beques de menjador als xiquets que es vaen quedar sense ajuda de menjar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Com diu la dita "més val un fart que 50 morts de fam" i mai millor dit!

      Eliminar
  7. Com es va dir, les beques de menjador era un programa de Diputació. Que pague la Dipu que quan van sona molt bé i es balafien molts diners. Tenen diners per a "Sona la Dipu", portar grups de rock pels pobles, finançar ames de Casa, assessors que no assessoren, etc. etc i no per a menjar dels xiquets despres d'anunciar un programa.
    Encara estic esperant i ho he preguntat moltes vegades i desitge que algun m'argumente perquè l'Ajuntament ha de pagar les deficiencies del programa de Diputació de Menjador o perquè ha de pagar que Conselleria no obriga els menjadors a l'estiu i més ara quan li lleven competencies.
    Si no tenen diners que no es facen propaganda els de la Dipu. O que lils lleven dels 38.000 euros a l'any de Manolo Vidal per estar tocant-se..... el nas!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La Dipu té diners per al que vol i l'alcalde Jordi Juan també. No siga cosa que s'enfade el Cap de Policia per no endurse tots els anys 2 millons de pessetes d'hores extra. Després venen els xiquets famolencs i ni un ni l'altre volen posar els duros. Però resulta més vergonyés que l'alcalde li done l'esquena a estos xiquets, però alhora de la veritat si que els exigix que paguen els seus impostos, encara que no tinguen res per endur-se a la boca. Vergonyós, sr. Alcalde!!

      Eliminar