jueves, 10 de abril de 2014

LLEGIT E LA PREMSA : El Clot de La Font fet un asquet

LA SAFOR-las prOvincias

El Clot de la Font de la Vall acumula suciedad a escasos días de Pascua

Los usuarios del paraje critican el abandono y el gobierno asegura que no se ha adecentado porque los operarios están limpiando la playa 

C. GIMENO | 
Los usuarios del Clot de la Font de Tavernes de la Valldigna han criticado el estado de abandono y la suciedad que se acumula en este manantial que está adaptado como una zona de ocio. Este lugar está ubicado en plena montaña, en el área del Pla y es elegido por gran cantidad de vecinos para disfrutar del aire libre. Es un sitio tradicional para pasar los días de Pascua.
El vaso que hace de balsa en el Clot alberga una gran cantidad de basura, algas y suciedad. La falta de civismo y de limpieza hace necesario que se tenga que sanear de urgencia este espacio que recibe decenas de visitas en Semana Santa, según consideran los residentes, porque «hoy por hoy su mantenimiento no es el adecuado».
Luis, uno de los usuarios señaló: «Parece mentira que esté tan sucio. Estuve este fin de semana y la imagen que presenta es lamentable. Si sigue así, no sé si vendré con mi familia ahora en Semana Santa».
El concejal de Mantenimiento del Ayuntamiento de Tavernes, Josep Llàcer, manifestó ayer que cada verano se limpia el Clot, pero no concretó si iban a proceder a acondicionarlo de manera inminente. Asimismo, remarcó que estos días los operarios municipales han centrado sus trabajos en poner a punto la playa ante la llegada inminente de la Semana Santa. El edil agregó que la falta de lluvia ha contribuido a que haya mayor suciedad. El Clot de la Font es un paraje muy apreciado por los valleros. Acoge el Porrat de la Sang todos los años, que se celebra el segundo miércoles de julio.

26 comentarios:

  1. Quina manera de criticar. Estava previst netejar hui el Clot de la Font.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sí, sí, justetament ESTAVA previst per a hui.
      Enric ho publica ahir i hui estava previst.
      Si que manen estos del Quadern.

      Eliminar
    2. Enric ho publica hui.
      No saps llegir? jueves abril 2014 i ho ha publicat prou tardet i copiaet de LP. Ell ho diu. ¿no es aixina Enrique?

      Eliminar
    3. Així és, ben clar que ho dic en el titolar, llegit ...

      Eliminar
    4. I qui diu que estava previst netejar-ho hui?
      Un anonim?

      Eliminar
  2. De asquet res.
    Està fet una gorrinà. Abandonat. Decadent.
    Només hi ha que vore la foto que trau el diari.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I tu com no has anat vas i el fies de la foto. I si es de fa cinc anys quan governava el PP? Perquè estava pitjor que està ara i no m'estranyaria que fora una foto d'arxiu.

      Eliminar
  3. Ja és hora de fer-nos-ho mirar. Sóc un visitant assidu del Clot (tots els ple migjorns faig la volteta amb una colla d'amics) i la brutícia que deixem ELS VALLERS fa fredat. Som uns porcs incívics i hauríem de començar per criticar que som NOSALTRES els és que abandonem paratge tan volgut. La imatge que DONEM és lamentable. Ausades que sí.

    ResponderEliminar
  4. Fcc ja no neteja el Clot?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Des de que està el Nyau, tot esta mes brut. Això passa per posar a dit a una persona que no te ni idea de l'ofici.
      Eixa mania que tenen els polítics (siga del color que siga) la paguem tots

      Eliminar
    2. El diumenge de rams anirà el Nyau.

      Eliminar
    3. Alguns no tenen ni idea de l'ofici, cosa que és falsa, però tot Tavernes sap d'algun altre que tampoc tenia idea i, a més, també poques ganes de tindre'n.
      I damunt posat a dit per llevar-li el lloc a un altre.

      Eliminar
    4. Masa gasten el dit uns i altres politics.
      Quan gastaran el cervell?

      Eliminar
    5. aclariment per l'amic de Pep i poc amic de Remigio, tu ja m'entens : El dit que ha Pep l'han colocalt a dit , dir que per a mi qualsevol persona llogada per una empresa privada hoe stà, no sé si en el contracte entre FCCi el consistori entra la facultat de anomenar a este càrrec per part del govern local, si no ho està legalment establit segur que de facte sí sdoncs sería massa coincidència que primer estiuguera un afí al govern d'abans i ara un afí als de ara .

      Però bé, inclús en este cas, el anomenar que es nomena a algú " a dit " no és ningún menyspreci perquè es complètament legal el fer-ho, com ho és al jefe del Gabinat de Premsa, al Secretari del Alcalde o com a mils i mils d'assesors .

      I als de la formació de Pep : Menys més la mateixa que el d'abans .

      Eliminar
    6. Per a mi, posar a dit SI es un menyspreu, pero per a la ciutadania, sobretot perque no es posa el millor per al lloc de feina, sino el millor i mes còmode per al partit. Ni es prou que a qui s'assenyalava amb el dit estiga o no format, hauria ser el millor format. Pero bo, apelant a la legalitat tambe es fan oposicions de risa, on tampoc entra mai el millor. Spain is different.

      Eliminar
  5. Si apenes netegen el poble... Com per a netejar el clot que ho veu poca gent

    ResponderEliminar
  6. Que dius? Brut?
    El Clot està supernet com la resta del poble i la platja.

    ResponderEliminar
  7. Està ni mes ni menys com ha estat tots els anys des de fa dècades en arribar Pasqua perquè es va un llavat de cara a Pasqua i realment quan es neteja es durant l'estiu, amb la gent del paro agrícola i aprofitant que hi ha sempre menys aigua. El cas d'enguany es rar que no ha plogut.
    I que raro, això se li diu al corresponsal quan va a preguntar, i no apareix en la crònica. Raro no?

    Ara els guarros, els visitants que no tenen reparos. Ja ho pague i ben pagat la neteja amb tot lo que pague a l'Ajuntament em va arribar a dir un/a ciutada/ana que li vaig recriminar suaument que no estava actuant bé.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Llig be, en la crónica si que es diu...vols defensar tant el que no te perdó que ni lliges. Els de la corda del govern sou massa radicals i no accepteu la realitat ni que falleu mes que els mistos banyats

      Eliminar
    2. Els mistos banyats no fallen. Fallen els que els volen gastar-los quan no cal. Com fas tu. Supose m'entens.

      Eliminar
  8. El Clot la setmana que ve.

    ResponderEliminar
  9. Al que insistix tant amb que li publique lo de Remigio : La diferencia i pel que ni el publique ni el vaig a publicar, no insistisques, el que dius es perque mentres de Pep, persona a la que aprecie, es critica la seua llavor a nivell professional , a lo qual esta somessa qualsevol persona i mes si té un carrec public , a Remigio l, ataques personalment quant afirmes el que afirmes de la sombra, ja saps. Pel tant llimitat a qualificar la seua tasca en si era mes o menys eficient i sense problemes .

    ResponderEliminar
  10. Altra vegada a tú, el poc amic de Remigio :

    Primera, a Remigio el conec pel seu càrrec i rés més, no tinc ninguna amistat ni relació personal amb ell ,

    Segona, amb Pep el Nyau sí tinc amistat i bona, i des de fa un grapat d'anys , exàctament des de que era regidor de UPV . IO a més l'aoprecie un muntò .

    Tercera, tot càrrec i més si es en una tasca pública, com es el cas de qualsevol funcionari o asimilat, o en este cas de Pep o abans Remigio , que té una llavor per a una empresa privada però que fa un servici públic , està somés a crítiques, però fins cert punt , com tots en el nostre treball . Petrò sid amunt i com abdòs la seua faena repercutix en una col.lectivitat més si cap com he dit .

    I dit açò, que el quede clar que de Pep no vaig a tolerar cap despreci personal, com tampoc el vaig a permetre de Remigio , i considere que la teua alussió, ara ja has llevat lo del ombra, seguix seguent un atact personal .

    Pel tant, tú mateix. Saluts .

    ResponderEliminar
  11. Pots dir el que vulgues:
    És censura i prou. I la prova està en que no publiques el que jo dic.
    I tu d'amic res de Nayu, res. Si fores amic, coses que saps que son falses, encara que siguen dites a un personatge de servici public, no les publicaries.
    Ací hi ha hagut molta gent del Bloc i mes en concret familiars que no son servici public i els han dit lo que han volgut, mentires i difamacions, i encara n'hi ha algunes sobre personatges suposats alcaldes en la sombra, que implica un menyspreu a l'alcalde dient que esta manipulat i dirigit quan tu saps que son falses i ho has consentit tot.

    ResponderEliminar
  12. Sobre Pep el que tu vullgues , si tu saps millor que jo a qui a qui no aprecie, la grossa per a tu , però torne a dir que li va en el càrrec a moltes persones, i soc el primer que m'incluisc perquè ara mateux tu també estàs fent-ho , el que malparlen d'ell per la seua tasca .

    I si es censura, també per a tu la grossa, és algo subjectiu i si saberes tot el que no publique sí sabríes el que és censurar .

    ResponderEliminar
  13. P.D: Pots dir-me a quins familiars i demés s'ha atacat ací ? Perquè des de que vaig pegar un canvi i fort rés de rés , almneys voluntàriament .

    I en quant a que menysprecien a Jordi, torne a dir li va en el càrrec , de moment seguix salundant-me igual no, millor que des de quuant el vaig coneixer a principis de legislatura, pel que no estarè maltractant-lo tant com dius . Igual és que ell si ho té assumit .

    ResponderEliminar