martes, 1 de abril de 2014

Nota de Premsa de KARINA VERCHER sobre la ràdio

KARINA VERCHER DEMANA UNA REUNIÓ URGENT DE LES FORCES POLÍTIQUES DE TAVERNES PER A CONSENSUAR LA CREACIÓ D’UNA RÀDIO PÚBLICA QUE EVITE EL TANCAMENT DE L’ACTUAL
La regidora progressista Karina Vercher davant el tancament de la ràdio de Tavernes, 3 Creus Ràdio, insta a la classe política local a actuar amb rapidesa per no deixar el poble sense un servei públic en valencià com és esta ràdio.

Per aquest motiu, la regidora no adscrita, ha demanat una reunió amb caràcter urgent per a buscar una solució real i factible que deixe de costat els interessos partidistes i busque el benefici per a Tavernes. Al seu entendre, aquesta solució podria ser la creació d'una ràdio municipal que seria perfectament realitzable amb l'acord de tots els partits i regidors de l'Ajuntament, per la qual cosa ha demanat formalment una reunió al alcalde de la ciutat i als portaveus de la resta de forces polítiques per a trobar una solució que no deixe tavernes sense el servei públic que dona la ràdio local.

12 comentarios:

  1. Algú pot dir-li a aquesta dona que aquest mitjà no és de servei públic? I ja posats, explicar-li la diferència entre allò públic i allò privat. Quin nivell de servidors de la cosa precisament pública tenim!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Qui va posar la denuncia a la radio? Per què RadioValldigna va deixar d'emitir durant els 10 dies següents al camvi de govern?
      Visca la transparència opaca

      Eliminar
    2. Perque era el que calia per canviar de nom l'emissora i canviar de numeret de sintonia dial i despres iniciar la venta del'emissora a l'arquebispat.

      I no éstic de conya dient esta informació. Pregunta-li a C.G., o al teu millor amic de Compromis que et donara més detalls, encara ara igual ja ho saps.

      Tot entrava dins de la programacio que hi havia per la venta als amics de la esglesia i la COPE que ells si aportaven llicencia d'emissio.

      Perque no deixeu d'intoxicar volen culpar al govern ?

      Eliminar
    3. I que justetet que es va fer inmeduatament dies després de les eleccions. Massa casualitats. No m'ho crec

      Eliminar
  2. Quin nivell!! I quina incultura... Algú t'ho haurà d'explicar a tu... mira: "Entendemos por Servicios Públicos, las actividades, entidades u órganos públicos o privados con personalidad jurídica creados por Constitución o por ley, para dar satisfacción en forma regular y continua a cierta categoría de necesidades de interés general, bien en forma directa, mediante concesionario o a través de cualquier otro medio legal con sujeción a un régimen de Derecho Público o Privado, según corresponda"

    Clar està que hi ha d'essencial com l'ensenyament (que pot ser públic o privat com ara les escoles de l'església consorciades) o la sanitat o no essencials com ara la ràdio o la televisió. Per tant una radio municipal seria un servei públic en tota regla i més si és la única que hi ha a un municipi de vora 20.000 habitants.

    De res!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ara ja m'imagine qui pot estar darrere de la denúncia de la radio. Però vosaltres no defeneu lo públic? Heu camviat el xip?

      Eliminar
    2. Jo ho tinc clar que darrere esta el PP. I es ell qui denuncia i tanca
      I t'ho argumente amb claredat meridiana: Si fora el Bloc o el PSOE, en arrbar a la Generalitat haurien dit: ¿com es que estos denuncien una radio perque la tanquem en un poble on manen? I haveren dit: si volen que la tanquem es que els perjudica i si els perjudica a ells vol dir que ens beneficia a nosaltres, el PP. Per tant no la tanquem!

      I no l'haurien tancat: si la tanquen es perque volen que ens informem per les emissores comarcals i alli mana el PP. ¿No ho vas vore quan la censura? Tres programes especials dedicats en radio i TV dedicats a Mnolo Vidal com a gran estrela i NO CAP a l'alcalde de Tavernes.

      Eliminar
    3. I per quin motiu ni PSOE ni Compromís volen salvar la ràdio?

      Eliminar
    4. Perque aci voler no es poder. Ni Bloc ni Compromis que si que volen, no poden perquè es la Generalitat del PP qui mana, qui dona llicencies, qui dona concessions. Es el PP qui pot canviar les coses.
      Fes una busqueda per google amb preguntes tipo "concesiones radio en comunidad valenciana" i sabràs coses.
      Totes als amics molts imputats en Gurtels i demes.

      Eliminar
  3. Per cert, el primer comentari (òbviament d'un cotorro malintencionat o d'un comunista incult que confon públic amb públic de titularitat estatal) evidencia que l'ajuntament no té cap intenció de crear cap ens públic de radiodifusió ni que li ixca gratis a l'ajuntament i done un servei públic... a no ser.. clar està... que el controle personalment JJ com el BIM. MENUDA ESQUERRA

    Karina es quedarà molt sola en esta proposta que als peperos tampoc els agradarà... SÓN TOTS IGUALS

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I tu com saps que es un cotorro, un sociata o un comunista? No seras tu mateix que l'has fet.
      Segur que si. Si es veu clarament, criticant a tot que ens queda: Tu

      Eliminar
    2. Sociata? No he dit res d'això... mal que us peses SOU TOTS IGUALS. I no, no he posat jo aquell comentari.

      Eliminar