martes, 1 de abril de 2014

Nota de Premsa del PARTIT POPULAR

El Partit Popular lamenta el tancament de la ràdio local

Manuel Vidal, portaveu del Partit Popular de Tavernes de la Valldigna "lamenta el tancament de la ràdio que durant quasi 13 anys ha estat fent una feïna necessària: informar als veïns de Tavernes". Informació tan variada com anuncis d'actes o events de tot tipus fins i tot el tancament de camins per pluges o perill de crescuda del riu. Una informació apolítica que ben pocs saben donar.

Sols podem agraïr la valenta tasca que començà Carlos Gimeno i que han sabut mantenir els diferents treballadors i responsables que per allí han passat. "Esta ràdio era tan necessaria com útil. A la Valldigna sols s'escoltava Ràdio Valldigna i més avant Tres Creus Ràdio perquè ningú més parlava de les nostres coses" recorda el nostre portaveu. Lamentem la situació en la que quedaràn els treballadors de la casa i esperem que el seu futur es resolga prompte.

Des del Partit Popular volem seguir oferint-li l'ajuda que hem estat donant-li als gerents i treballadors de la ràdio de Tavernes. El portaveu Manuel Vidal informa que  "hem tocat moltes portes i xafat molts despatxos de la Generalitat per a que no es tancara. Però lamentablement ha aplegat la resolució". D'això són ben sabedors els gerents de la ràdio i, com bé han fet públic al seu comunicat, el temps permetrà donar més explicacions.

Al mateix temps volem denunciar des del Partit Popular la poca sensibilitat amb què s'ha tractat el tema per part de les Administracions responsables .La Valldigna representa una singularitat en quant a comarca històrica sense altres mitjans de ràdio que puguen donar cobertura a la informació local.

Sembla que hi han interessos que no estan gens clars i vorem qui acaba aprofitant-se d'aquesta situació.

Hui és un dia trist per a la nostra vall. Esperem que el temps ho resolga tot.

11 comentarios:

  1. Els interessos:
    que escoltem la radio de Torro de Gandia i vegem la televisió de Torro de Gandia.
    Més clar aigua els interessos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A mi em dona agonia Tele 7, però el vostre amiguet Miquel Angel Mollà del Bloc i també el senyor Reina sempre van als debats de la cafetera.

      Eliminar
    2. En el Bloc no hi ha ningu amb eixe nom.
      Sembla que no saps llegir o patixes de dislexia perque es la quarta volta que t'ho rectifique.

      Eliminar
  2. ESTIMAT COMENTARISTE, CERTES ASSEVERACIONS NO ENS PAREIXEN CORRECTES PERQUÈ S'ACUSSA A CERTA PERSONA , UN PARTICULAR, QUE NO ES POT DEFENDRE AL VINDRE D'UN ANONIM, PEL QUE RESPECTEM LA IDEA PERÒ NO PODEM CONSENTIR-LES DONADA TAL INDEFENSIÓ . SI NO VOLS QUE ES PUBLIQUE EL COMENTARI RETALLAT, EL RETIREM I EN PAU .


    Tu dius que "hem tocat moltes portes i xafat molts despatxos de la Generalitat per a que no es tancara". I jo NO m'ho crec. Heu tingut anys i anys de govern a Tavernes i anys i anys ha durat el proces de donar les llicencies per banda de la Generalitat. Hem tingut politics de pes com Eugenio Pérez, hem tingut tot un secretari general del PP del poble o amb arrels en el poble com el Sr. Clement i no s'ha fet res i la radio sense legalitzar. No m'ho crec.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Entre que uns no la legal.litzen i altres que posen una denúncia, han acabat en la Radio. M'agarra vergonya de sentir a Jordi Juan este matí a la radio, o a Manolo diguent que han xafat nolt de despatxos.
      En la meua opinió té tanta culpa un com l'altre.

      Eliminar
    2. Pues no. L'ajuntamnet no legaliza:
      I si un diu burrades....

      Enrique, eixa ma ampla per a comentaris que no mereixen ser publicats.... Que tot no val per tindre comentaris

      Eliminar
    3. La legal.lització anava per la generalitat i la denuncia per la d'un partit polític que no podia vore a Carlos Gimeno

      Eliminar
  3. Pues ara el Bloc que munte altra radio amb el benifaironer i el PP que la denuncie.
    I torna i volta.

    ResponderEliminar
  4. Karl Marx, ¿ vols dir que el Bloc ha denunciat la ràdio del poble?
    Això es desprén de les teues paraules: Aquells feren això ara el PP que la denuncie.
    I es una acusació molt greu i sense proves. Ara emparant-se amb l'anonimat, es molt facil dir tot el que un vol, fins i tot estupideses.
    A que jugues? Cada dia perds mes el teu prestigi com a comentador, se't veu mes que nomes vols fer mal. ¿ExBloc ressentit?

    ResponderEliminar
  5. Aixo de que el Bloc ha denunciat ho dius tu, no jo. No he dit ni que Radio la Valldigna fora del PP. No deduisques tant a la lleugera.
    Un marxiste ex-Bloc? No em faces riure, lo unic que teniu d'esquerres es la Oltra, i no es del Bloc ni nacionalista.

    ResponderEliminar
  6. Dius que no deduisca tant a la lleugera. Ni tu escrigues tant a la lleugera. L'aire de la mar d'estos dies no t'ha sentat bé.
    I tu marxista? I jo del PCPE.

    ResponderEliminar