miércoles, 30 de abril de 2014

ACEPLAT informa : Recorda, la propera setmana taller sobre facebook


12 comentarios:

  1. Ostres, tu, informa ACEPLAT i està en la web municipal i en mil llocs d'internet!
    No serà l'Ajuntament i l'Associacio de Comerciants qui informen?
    Ja fem cabrioles per no nomenar l'Ajuntament i qui ho organitza, etc.

    ResponderEliminar
  2. Este blog informa de qui rep l, informacio i com be saps del ajuntament no rebem res i no ens dediquem a copia i pega de ningú excepte les noticies de la premsa que creguem comentables o destacables. Per tant Aceplat ens ho envía i eixa es la font que citem, ni mes ni menys .

    ResponderEliminar
  3. O siga la premsa i qui siga té més credibilitat que la web de l'Ajuntament, font de la noticia.
    Val.

    ResponderEliminar
  4. No, t, ho torne a dir, simplement no fem copia i pega , si l, ajuntament o qualsevol altre ens fan arrivar noticies les publiquem i en pau .

    ResponderEliminar
  5. Un taller molt interessant.

    ResponderEliminar
  6. Quan a l'Ajuntament estava el PP, tenies la mateixa consideració a les notícies de la seua web? Ara el gabinet de premsa es la Biblia? Por el interes te quiero, Andres.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A ¿pero el PP posava noticies en la web?
      El recorde per si no ho saps que la web de l'Ajuntament es va posar en marxa uns mesos abans de les eleccions del maig del 2011 ¿Quines eleccions eres eixes, redimonis? va costar 10.000 euros que mira per on no va pagar l'Ajuntament.Ui, si hi ha una historia molt curiosa darrere eixa web.

      Karl Marx no parles de lo que no conegues i si ho coneixes de veritat, acaba la historia dels 10.000 euros. Ho faràs? Segur que no.

      El PP tenia altres mitjans per fer-nos arribar la seua propaganda i molts diners i mitjans per pagar-los.

      Eliminar
  7. Que mes dona qui informe, si Enric,Aceplat,comerciants o l'Ajuntament? Lo normal es que a un blog local on es penjen notícies locals, siga quina ahi la editorial i siga quin siga el signe politic predominant li aplegarien les notícies per tots els camins possibles per una millor i mes ràpida informació per a tots. La guerra mediàtica que va encetar el govern local des del primer dia em sembla de xiquets de guarderia. Es nota que ha entrat gent jove en politica, encara que jo em pensava que es notaria d'altres formes mes positives.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quan li tallaren el suministre a Enrique Estruch, s'inventaren una excusa malíssima, ja que feia una setmana que havia anunciat la seua pertanyença a un partit polític. I l'excusa de Bufante va ser eixa. Si feu investigació en aquest blog voreu com a Enrique Estruch se li enviaven noticies, quan ja havia anunciat que era el coordinador de DV.
      El que si es cert, es que és molta coincidència que el tall de suministre fora després de que aquest blog fera d'altaveu sobre una crítica a cert partit que ostenta l'alcaldia. Va ser un castic a Enrique i l'excusa que va donar Bufante és absurda.

      Eliminar
    2. Robinjut el mes normal es que els mitjans es busquen la vida i si Enrique vol fer un blog de noticies que les busque. No es pot estar si no me les passen, si que me les passen... jocs de crios.
      Ara com que l'objectiu d'este blog realment no es informar ni donar noticies sino anar clavant poc a poc un partit politic, va be així.Li alabe el gust a l'Administrador. I damunt va de víctima.
      L'excusa de Bufante sera tot l'absurda que vulgues, pero quan hi ha interés les noticies es saben perque se sap on localitzar-les : es pengen en la web.

      Eliminar
    3. Pues si que va ser absurda la excusa, perque a la vorera d'enfront tenen a La Cotorra que periodistes no se si seran molt, pero politics un rato llarg i de qui son tambe clar. Pero clar, el delicte d'Enric es donar la cara i signar amb noms i cognoms. Els demés blogs dels partits tradicionals s'amaguen poregosament com fan covardment tots els politics quan els va malament (aixo no ho vaig dir jo, jo no parle en nom del partit).
      Per a la Cotorra Bufante si envia informació quan veu com signen articles com a administradors Jaume Talens o Perfecto Benavent? Al Diari i el Ventilador que son "anonims" envien informació o no?

      Eliminar
    4. Per a l'anonim de la 1:05
      D'acord en que cada mitjà de difusió es busque per on traure les seues notícies. Tambe afegeixes que la informació del poble es pot vore a la web municipal, encara que hi ha algun blog on eixen abans que en la web. Inclòs en altre blog eixen notícies de cursos de monitors abans que en la web, encara que en este cas no es cosa del gabinet. El que no es pot fer es passar informació a uns mitjans i a altres vetar-los. No queda be que un gabinet municipal margine a uns si i altres no. I que intentes desqualificar Enric dient que vol embotit mica a mica un partit politic...tela quan altres han començat els seus blogs directament des dels seus partits politics. Almenys Enric aci dona espai a tots i el % d'adoctrinament no es tan gran.

      Eliminar