lunes, 7 de abril de 2014

Editorial : ALGÚ MÉS ?

Doncs bé, hem parlat de govern, d'opossició dins l'ajuntament, cadascú ha opinat el que ha estimat, amb porres sobre els ressultats en les properes locals i tot ... però no és sòls opossició la que està ja repressentada,  perquè com be sabeu hi han altres forces en el poble que, o bé varen estar repressentades però ara no pel que tots sabem, o s'han pressentat a  i no han tret repressentació, o estàn ahí, formant-se, com també sabeu, de cara a les properes .

Axí, en el primer grup estaría sòls Esquerra Unida, en el segon ERPV, Gent i Alternativa perquè Inicaitva creguem es pressentarà dins la coalició Compromís , i en el tercer Demòcrates Valencians i no sabem si algú més, no tenim coneiximent d'això . I sobre això anem a preguntar huí, per a tractar totes les opcions dins d'este cicle de preguntes sobre valoracions de lo polític . Així : 

Cregueu que Esquerra Unida recuperarà la repressentació , anirà inclús a més ? Qui cregueu encapselara la llista , hi ha un líder clar ? . 

I Karina, es pressentarà, no ho farà, sòla, amb algú ? Cregueu té possiblitats d'obtindre reressentació, perquè i amb qui ?  . 

I Esquerra Republicana, cregueu té alguna opció al rebuf del tema del independentisme català o per contra li perjudicarà ? Qui cregueu sería el milor cap d'eixa opció i perquè ? .

Tenint en compte que la cara visible i el gros de Gent ha abandonat el vaixell , inclús en algun cas afiliant-se a altra opció, cregueu té alguna possiblitat ? Li ha beneficiat o perjudicat el tema de la arreplegada de signatures en lo del IBI ? Qui cregueu sería el millor cap d'eixa opció i perquè ? .

Alternativa per Tavernes, cregueu es pressentarà de nou , i si ho fa, cregueu té alguna opció si es torna a pressentar ? Qui cregueu sería el milor cap d'eixa opció i perquè ? .

Es tornarà a pressentar en solitari Iniciativa o anirà dins les llistes conjuntes de Compromís ? I si cregeu tornarà a pressentar-se en solitari , perquè ho penseu i amb quin cap ? .

I per últim, tenint en compte la anunciada incorporació de Vicen Cortés i altres independents a Demòcrates Valencians,  més el que puguera aportar en més o en menys en sí el partit i els seus actuals caps visibles, cregueu obtindrà repressentació ? Qui cregueu sería el milor cap d'eixa opció i perquè ? .

Doncs bé, ací teniu deures i de debò , a vore si els fem ... 

5 comentarios:

  1. Millor espere a que siguen regidors/res per opinar.

    ResponderEliminar
  2. Jo crec que veient candidats ja es pot dir algo. No es precís esperar que agafen cartera, molts ja han fet la prova. De totes maneres, dels progressistes que manen, els grossos no van a canviar els caps ni la manera de fer. Queda vore per on tiren i quines llistes fan EU i ERPV. De la resta de "centre" als d'esquerres en principi no ens importa massa qui es presente ni que diga, despres d'eleccions ja vorem quin paper tenen i que proposen si es el cas.

    ResponderEliminar
  3. Agafa cadira i omplit de paciència.

    ResponderEliminar
  4. Portem des de Suárez tenint paciència. D'aixo ens sobra, no patisques.

    ResponderEliminar
  5. Abans de Suárez no podíem tindre paciència. Nomes resignació. La mateixa que ara volen que tornem a assumir com a normal, com la granota que posen amb aigua a calfar fins que bull sense donar-se'n compte.

    ResponderEliminar