jueves, 3 de abril de 2014

Editorial : EL GOVERN A EXÀMEN

Ahir donavem compte del que diu el senyor Borràs en el BIM, i de les seues paraules, i no es ningún secret que nosaltres ho compartim, es despren que la seua Regiduría d'Hisenda és la que ha donat millor resultats.

Però huí voldríem que foreu vosaltres , estimats lectors, els que fereu desde les vostres diferents óptiques i ideologíes, la valoració de la llavor portada endavant pels diferents regidors , incluit l'Alcalde, d'este govern, tant els que estàn com els que han estat, així com la valoració en general de la tasca d'este govern .

Així, vos deixem les següents preguntes : 

Quin es per a vosaltres el regidor , tornem a dir incluit Alcalde, que millor ha portat endavant la seua tasca i perquè ? .

Donat que els regidors porten varies delegacions , quina d'estes cregueu que es la que està donant millor ressultats ? ( Podeu vore en el quadre anexe les existents i qui les detenta ) . 

Per contra, quin regidor cregueu éstà seguent el menys "habilidós" i perquè ? 

I quina delegació és la que pitjor ressultats està donant ? 

Quina és la nota general mitja que li donarieu a este govern ? 

Ahí ho deixem, esperem les vostres respostes
Tinencies d'alcaldia i delegacions de govern
 NOTA : Karina Vercher portava Participació Ciudatana, Benestar Social i Foment, 
i Vanessa les que porta ara Perfecto excepte Régim Interior i Personal .  

67 comentarios:

  1. Un 10 a Borràs perquè no es torne a queixar.

    ResponderEliminar
  2. Pitjor regidor amb delegacions i amb diferència, Josep Llàcer. Motius vendre fum i plagiar projectes d'altres localitats. Li seguix de prop, com a pitjor, l'alcalde. Motius, no haver fet res en la seua regidoria i per ser un pésim director d'orquestra, que sols vol que fotos i penjar-se medalles.
    I com a millor, o més bé, l'únic que es salvaria és Borras, per la seua tasca en hisenda.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El referixes a les fotos del Facebook, no? Home, eixes les penja ell. I les de la Cotorra és afi. En altres lloc no en voras cap. Ni en Levante ni en Provincias.

      Jo crec que soc observador i puc dir:. La gent del poble ¿s'ha fixat que mentre fotos de Torro ixen continuament als dos diaris, Jordi Juan no te publicada una foto nomes ell des de fa mes d'un any? Si algunes en grup.
      Per què serà? No se necessita ser molt listo per saber-ho, ni ix l'alcalde ni tampoc ix Compromis o el Bloc en els diaris. Per què serà?
      Hi ha que tindre els ulls en el bescoll per arribar a dir que l'alcalde nomes vol fotos quan no ix en quasi cap dels mitjans.

      Eliminar
    2. Que no isca als mitjans supralocals no vol dir que no vullga, ja voldria ell. I tant que en vol de fotos, ja ho dius tu, que al facebook i Cotorra no paren de ferne i penjarne.

      Eliminar
  3. El maig del 2015 t'ho diré. Quines ganes de perdre el temps.

    Esta clar el resultat: Els de Compromís diran el que tots esperem i ela del PSOE el que tots esperem.,
    Els del mig, els del PP i tots els demés està clar el que diran: tots contra l'alcalde, potenciant els altres, perquè no son tontos i saben que es realment l'enemic a guanyar en les pròximes eleccions. Si tot això es el que hem d'esperar del mig

    ResponderEliminar
  4. Només hi ha un examen: el del mes de maig de 2015.
    Tot el que ací puguen dir per personatges interessats són, com se sol dir, "bufes de pato". Ací tot palo al govern i vorem com diuen majorment que un desastre. Si el fan el mateix en la Cotorra tots diran que "de p. m. i notes pels núvols". Si el fan en "Diari del PP" el que serà de p.m serà Manolo Vidal i sus "boys" i tots els demes un desastre.
    Cada u diu la processó com li va i al seu gust. Ara, si el que es vol és llenya al mono que es de goma... endavant!
    Poca serietat em pareix a mi que hi ha. Els del "mig" (el PP també es del mig segons ells) si volen saber com està el patí ho tenen clar: encarreguen una enquesta i ho sabran.
    Mentres tant... ens riurem un ratet perquè barbaritats i desprecis se'n diran a cabassos.

    ResponderEliminar
  5. Ja estem altra volta?? A vore qui ho fa millor? Per a que els quatre desficiosos de sempre solten les mateixes "pulles"... Pues xe avant, el millor victor!! Els millors resultats de tresoreria, la millor regidoria la seua, el que millor sap parlar i el que te mes temple! I ja esta! I a les proximes en compte de 3, 5... Arreglaet!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El que millor sap parlar, Victor, diu. Es per a fer-s'ho vore. No el vas escoltar a la casa de la cultura?
      Entre ell i el que parla a botets dos magnifics oradors.

      Eliminar
    2. Benestar es la pitjor per que? Pel tema de les beques menjador de l'estiu? Poc saps de benestar social tu. Tambe hauria de vore com funcionen cada regidoria i quina part de culpa tenen els regidors i quina el funcionaris, hi han departaments que funciomen tot sols, inclos alguns anirien millor si no tingueren regidor.

      Eliminar
  6. Un 10 a tots.
    Un 10 als del govern i un 10 als de l'opossició.
    Un 10 als del PP, un 10 als del BLOC, un 10 als del PSOE i un 10 a la no adscrita.
    Son els millors.

    ResponderEliminar
  7. Ale pues, que ningú opine dels 3 anys de govern, cosa que els del Bloc s'enfaden.
    Millor serà esperar a maig de l'any que ve i voreu als resultats com el vot prestat del Bloc torna al PSOE. En cas d'empat (4 a 4 o 5 a 5) qui serà alcalde? Borràs o JJ? Això si que serà digne de vore.

    ResponderEliminar
  8. Jo com a músic sé que una banda sense director no es banda ni es res.
    Per tant:

    Millor regidor: L'alcalde
    Millor regidoria: L’alcaldia coordinant-ho tot
    Regidor pitjor: Karina Vercher mentre tenia responsabilitats
    Pitjor regidoria: Serveis Socials i Foment en temps de Karina Vercher
    Personatge nefast i partit negatiu: PP
    Nota al Govern: Un 10 només per mantindre la cosa com estava, i un 12 a l'alcalde per dirigir el timo del barco i haver superat el "com estava abans".

    El millor: l'alcalde, com a responsable del pressupost municipal, de les liquidacions del pressupost, responsable de les modificacions de crèdits, i de firmar tots els prestecs, pagaments a proveïdors i de tots els papers d'hisenda. Sent diro, pero Victor es regidor delegat, en poque paraules un mandao.

    Açò està molt avorrit i aixína encen el foc. A por mi..... (Com si forem xiquets)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Serveis socials funcionava igual amb Karina que sense ella. Ara, Victor va menys pero aclareix mes coses. De pitjor departament, res de res, tot el contrari.

      Eliminar
  9. Posible votant de DV Tavernes3 de abril de 2014, 15:25

    Altra vegada les preguntetes Enrique? Jo vull saber que opina un polític com tu que vol estar a l'ajuntament. A vore si contetes estes preguntes Enrique:

    Quin es per a tu el regidor, tornem a dir incluit Alcalde, que millor ha portat endavant la seua tasca i perquè ?
    Donat que els regidors porten varies delegacions, quina d'estes creus que es la que està donant millor ressultats? ( Pots vore en el quadre anexe les existents i qui les detenta ) .
    Per contra, quin regidor creus éstà seguent el menys "habilidós" i perquè ?
    I quina delegació és la que pitjor ressultats està donant ?
    Quina és la nota general mitja que li donarieu a este govern ?

    Esperem les teues respostes Enrique.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Seria muy bueno saber la opinión de Enrique. El está impulsando un partido para presentarse a las elecciones. Queremos saber su opinión y porqué de cada concejal del gobierno y por supuesto del alcalde.

      Eliminar
  10. Enric Estruch, DV Tavernes3 de abril de 2014, 15:40

    El miilor Víctor i Hisenda per motius evidents ; els pitjor ningún destaca de més per a mal en concret , tots estàn per l'estil de ressultats ; la regidoría que va pitjor es Benestar Social també per les evidents raons vistes este passat estiu , i la nota mitja un aprovat alt , sobre un 6,50 / 7.

    Algo més ? Com pots vore, no m'amague com en sería fàcil de fer .

    Sigant .Enric Estruch el polític, el administrador del blog es neutral .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Primer dius que Victor és el millor en Hisenda i despres dius que la pijor regidoria és Benestar Social que també la porta Victor.
      Com quedem? És Victor el millor o és el pijor? No pot ser les dos coses al mateix temps.

      Eliminar
    2. Una persona amb diverses facetes en la seua vida no pot ser bona en unes i no en altres ?

      Eliminar
  11. Jo ho torne a repetir. El millor és el capità de la nau.
    Víctor es un bon mariner, com tots els demes resulten ser bons mariner però Enrique, vulgues o no, la nau la pilota només un: l'alcalde.

    Veges tu com tots, inclosos tu, amb qui es claveu i critiqueu. I fins i tot en coses que porta el PSOE com festes o cultura o la famosa despesa de cavalcada i això es cosa unica i exclusiva de la regidora del PSOE, o tu mateix en la festa de Cap d'Any sense campanaes que posares a caldo l'alcalde quan era cosa de Pilar Altur. O ara mateix, que el dediques a fer-li la pamplina a Victor amb una finalitat super clara: el merit d'un es el demerit d'altre.

    Bé esta clar que les directrius les mana l'alcalde que per alguna cosa es el que firma. No es vol llevar valor a la tasca del regidor, pero la gestio comptable, els numeros, és cosa d'Intervencio i tresoreria, i allí hi ha bons funcionaris, i la gestio política per molt que vos pese, no anem a dir que també participa Borras, pero tota es responsabilitat de l'alcaldia.

    I es la llei: per això firmes del regidor no en voras cap en cap document important economic: ni proposa el pressupost, ni el liquida, ni l'envia a Hisenda, ni al Sindic de Comptes, ni firma prestecs, ni pòlisses... per no firmar no firma propostes de modificació de crèdits perquè eixes propostes nomes les pot fer l'alcaldia.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pels comentaris que veig, el Bloc li té zels de Victor per la seua bona gestió eb Hisenda. Saben que de cara les eleccions el que mes propaganda va a vendre és la gestió de Victor i volen llevar-li les medalles.
      Ja us dic jo que si Jordi haguera sigut regidor d'Hisenda la cosa no haguera anat tant bé. Per tant, hi ha que reconeixer la bona gestió de Borrás i en la que poc pot atribuir-se-li al alcalde.
      Qué ha fet Jordi en la seua part de regidoria d'urbanisme?
      El qui vullga una medalla que se la guanye. Victor que no te la lleven, que estos del Bloc fan fredat i van botjos a penjar-se medalles i a fer-se fotos, perquè viuen de i per a la propaganda.

      Eliminar
    2. La regidoria d'Urbanisme la porta Carme Canet. Es nota que no vas a cap pleno.

      Hauria anat exactament igual perquè... Va,tornem-ho a repetir:
      Com que el responsable de l'area d'Hisenda és l'alcalde, no vores firmes del regidor en cap document econòmic decisiu: la proposta dl pressupost, es de l'alcalde; la liquidació del pressupost, el alcalde: donar compte a Hisenda i al Sindic de Comptes, el alcalde; la firma de prestecs, pòlisses i demés, el alcalde, propostes de modificació de credits, el alcalde; els pagaments als proveidors, el acalde...
      Seguim? .
      Ja ha tingut sort Víctor que ha tingut qui li anat marcant el camí cada instant.

      Eliminar
    3. Si ho fa tot l'alcalde, que fem pagant sous a Victor i altres regidors? Tots cap a casa i Jordi a l'Ajuntament, por que él lo vale.

      Eliminar
  12. Pues ja esta clar, a les proximes ixiran els conters segons lo be que ho han fet segons els estimats lectors. Estos seran els resultats: el psoe 7, compromis 6, el pp 3 i DV 1. I tots contents! Es fa un pacte a la inversa i xim pum! Lo mes important es que la dreta no torne a manar mai perque ja hem vist lo maaaaaaaal que gestionen. Q encara estem pagant i pagarem els seus destarifos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ho firme ara mateix. Però em pregunte si en el cas de que els resultats foren els que dius tu (anònim de les 18:57), Compromís accedirà a deixar l'alcaldia en mans del PSOE els 4 anys?
      El meu pronòstic és: PSOE 6, PP 5, Bloc 4 i DV 2.

      Eliminar
    2. Les últimes enquestes no diuen això.
      Diuen que: Compromis 9, PSOE, 5 i PP 3.
      I para de comptar!

      Eliminar
    3. Tu creus que és possible un pacte a l'inversa? Creus que JJ estáarà disposat a noser alcalde?
      Preferisc un PSOE 7, DV 2, BLOC 5 i PP 3. Pacte PSOE + DV. BLOC i PP a l'oposició. Tots contents amb una Tavernes que serà governable.

      Eliminar
    4. Anònim de les 22:52, les enquestes del pato donald no valen. Ni borratxo en trauen 7. Les passades eleccions pensàveu que anàveu a treure 7 o 8, i en vau traure 5. I molts vots son prestats de votants del PSOE, que després de la gran gestió de Victor, tornaràn al PSOE altra vegada.

      Eliminar
    5. I tu creus que el PSOE en traurà 7? No firmaries per repetir resultats? El recorde que vau traure el pitjor resultat en la historia de Tavernes i que amb els mateixos vots que vosaltres el Bloc quatre anys abans no mes va traure 2 regidors. Si un s'escapa molt cap adalt (Compromís) ja saps que talla molta corda per baix.
      Va siguem realistes i generosos:
      Compromís 9 PSOE 3 EU 1 PP 4.

      I no oblides que el PP i el PSOE son partits a la baixa en totes les enquestes respecte a passats comicis. Fins i tot serà mes facil PSOE 2 i DV 1.
      Ja voràs!

      Que tu perque creus que tot el palo de tots li va a Compromis? Ningu ho vol reconeixer pero internament els falla el subconscient i palo al guanyador! El guany d'ell es el fracas vostre.

      Eliminar
    6. Anonim de les 22:20
      A banda que no t'ho creus ni tu eixos 6 regidors al PSOE (mai els haveu tret, ni quan tenieu el millor moment historic amb majoria absoluta en la Generalitat) la pregunta a fer no es eixa:
      Seria el PSOE capaç de agafar i dur l'alcaldia a Tavernes? Crec que li fugiria com el gat escaldat de l'aigua.

      Eliminar
    7. Anonim de les 0:26
      Valen tant les enquestes del Pato Donald com les enquestes de la Mari Martillo que s'estan fent ací o les elocubracions mentals de les valoracions dels regidors.
      Tu que ho saps tot, tindries que saber que el Bloc no confiava en 7/8 regidors sinó que estaven tots convençuts de traure'n 11 ( per dir-la ben grossa, no et talles) i ¡ja veus!, el desastre de JJ... de 11 que en confiaven a 5!!
      No sé com el tenen encara de cap i l'aguanten! I damunt amb com ho fa de malament d'alcalde! Quin desastre de gestió! El deute i els desbarats de Manolo Vidal són brossa de riu comparats en el que fa el Bloc i el seu alcalde!

      Eliminar
    8. Jejeje... Soc el primer anonim. Jo lo de 7,6,3 i 1 ho dia ironicament... Pero ja veig que dona pa' molt el comentari... Tots sabeu que la cosa quedarà entre tres partits i especialment el que te l'alcaldia va en alça en tots els nivells. Ja parlarem! No hi ha q avançar resultats!

      Eliminar
    9. Ai, pillin, pillin, que ens volien enganyar!. Tu eres un bloquero disfressat de sociata.
      No ho tornes a fer això que el susto que m'has donat.... una tisana m'he tingut que prendre!
      Mira que tens barra! 3 al PP! Nomes tres? Després de la moció de censura i tot el que estan traballant pel poble.... em pareixen molt pocs!
      Mira a Manolo: totes les semanes ve amb les mans plenes d'ajudes de la Dipu, de subvencions... mira el riu, que comencen a obrar la setmana que ve, I la depuradora? que no saps que ja esta en marxa, que els 34 milions ja estan en el banc,, si m'han dit que fins i tot van a portar l'estació a Borderia per cagar-vos la cara a vosaltres, gent del Bloc.
      Jo crec que si en trauen tres, serà encara perque Tavernes s'ho mire. No potser que hi hagen 1.500 persones que estiguen en el limbo i no vegen la realitat!

      Eliminar
    10. En realitat no soc de cap partit pero be... Seguisc la politica i els diaris, en fi, de tot s' ha vist en esta vida... I hi ha partits (els dos majoritaris espanyols) que aixina els poses una granera de cap de llista sempre tenen un base de votants que ahi estan... Es lo que te... La balança cau a un costat o altre segons els indecisos i els desencantats.

      Eliminar
    11. Tu dius que si posen una granera de cap de llista... ¿No creus que realment alguns ja han posat alguna granera, almenys per al poble, com després s'ha demostrat?.

      Una cosa es segura: tot el que no se li reclama, ni se l'exigix a cap dels grans se li reclama i exigix multiplicat per 100 als minoritaris. No els en perdonen cap, mentre als grans tenen bula i facen el que facen, ahi els tens!
      Si els votats forem conscients de com ens han pres el pel durant els darrers 30 anys el PPSOE, si forem conscients, no els votariem més. Nomes cal recordar la reforma de la Constitució, la intocable per algunes coses - com el dret a decidir, p.e. o algunes cosetes de la Casa Reial- però que no tingueren cap "reparo" en reformar fa poc de temps per a pagar bancs.

      Eliminar
  13. Veure per a creure! Ara resultarà que l'alcalde ho ha fet tot. Quines ganes de protagonisme que té.
    Si haguera destacat com a alcalde o en la seua regidoria, no passaria tot açò. Però com que no ha fet res destacable, els fa falta usurpar la feina dels altres!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Efectivament, que tu no saps que ho fa tot? Que tots van a donar-li comptes i preguntar-li les faenes del dia?.

      Es que teniu mil exemples en la vida normal i no voleu, no voleu vore'ls:
      Una obra: arquitecte
      un equip de futbol: entrenador
      Una empresa: gerent
      una banda: el director
      una orquestra: el director
      Una universitat: el rector
      un centre educatiu: el director
      l'esglesia: el Papa
      Un barco: el capita
      un govern: el president
      un Ajuntament: l'alcalde

      Tan senzill com es.!

      Eliminar
    2. No es tan senzill.
      En l'equip de futbol o en quasi tots els esports, el entrenador nomes es protagonista quan es perd. Guanyar nomes guanyen els jugadors. I uns mes que altres.
      Al capità de vaixell nomes se'l busca quan este s'afona. No he sentit mai als qui tornen de creuer dir quin bon capità tenien.
      Una banda amb el Karajan on tots desafinen es un desastre. Si te bons solistes i els demés fan com si tocaren es notarà menys.

      Eliminar
  14. El Kennedy del segle XXI !!!
    El salvador del poble !!!
    El numero 1 !!!
    El senyor Juan es el mesias i el seu partit el Bloc els creyents

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues ja que ho fa tot, li paguem 5.000€ al mes i els altres regidors que li tornen lea delegacions i paka casa.
      Estalviariem un dineral!

      Eliminar
  15. El Kennedy del segle XXI... Vade retro! Yankis Go home

    El salvador del poble: Bingo, ho has endevinat. Almenys qui arregla els desgavells de governs anteriors.
    El número 1: Efectivament, era el numero 1 en la llista del seu partit, serà el numero 1 en el 2015 i és el numero 1 en l'Ajuntament.
    El mesias i el seu partit el Cloc el partit dels creient: encara no, pero estamos en ello. O tu perque el penses que es això de processons i misses.
    L'alcalde Jordi Juan ho te molt clar: a Dios rogando y con el mazo dando. I nosaltres li posem un ciri a Deu i un altre al dimoni. I tots contents. I cada dia més i millor.

    Un incis i ara en serio: el santdemà de prendre l'alcaldia, un tècnic molt alt en l'escala de l'Ajauntament em va dir: Tal com ha quedat l'Ajuntament amb politica de terra cremada del PP, ja vorem si d'aci 20 anys alcem el cap. Si açò fora una empresa privada estarien en fallida (bé ell va dir en quiebra) i tots al paro.
    De tot això que m'augurva el meu amic res. En 3 anys Tavernes ha tret el cap de la merda on ens havia clavat el Sr. Vidal i los srs. regidores del PP.
    Per tant el salvador del poble ( no el Salvador del poble de Déu que es un altra cosa) i el numero 1 per molt que vos pese.
    Amen. Laus Deo o siga el Sr. Juan. Em lapidaran per blasfemo però de pitjors en veiem tots els dies amb l'Esglesia i el Rouco. I no els passa res! I damunt pensaran que aniran al Cel!

    ResponderEliminar
  16. El Bloc no trau majoria absoluta ni enganyant-se. El PP del nefast Eugenio en va traure 7 abans d'arribar a 9 i tindre najoria absoluta.
    I vosaltres voleu passar de 5 a 9, és a dir, penseu que aneu a quasi duplicar els vots?
    Si al final de la correguda, el que val és el que ha conseguit cadascú. I en eixe cas Victor Borrás pot fer una bona campanya basant-se amb la seua (i no de Jordi) gestió econòmica, sanejanent de l'ajuntament, negociació del parking, ....i un llarg etc. L'alcalde podria lluir-se si haguera fet alguna obra important, que pel moment no ha fet. I tots saben que tot el tema del retén és idea de Victor. Així que ja vorem el fum que puga vendre el Bloc d'ací 1 any.
    PD: Bloc en traurà 5 o 6 i encara gràcies

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hauràs de repassar la historia del poble.
      El PP va començar en 2 com AP (1991); en va traure 7 amb Eugenio (1995) i va pasar a 12 primer (1999) i despres a 9 (2003), i va tornar a 9 amb Manolo (2007) i després a 8 amb Manolo de nou (2011).
      Si un partit pot pujar de 7 a 12, explica'm per quina norma un altre partit no pot passar de 5 a 9, cas del Bloc o de 8 anar-sen a 3 cas del PP en el 2015.
      O es que també es dirigix per control remot el vot dels electors?

      Eliminar
  17. Confons els desitjos en la realitat.
    L'any 1995-1999 el regidor de Urbanisme era del Bloc. El seu regidor va gestionar la Casa de la Cultura, Pavelló Cobert, Tribuna coberta, il·luminacio camp futbol, Nou Ajuntament, el projecte del nou institut presentat a Conselleria i aprovat, el Braç Treballador Comprat, Col·lector de Figueretes, Poligon el Pla, etc. etc. ¿Què no t'ho creus? mira hemeroteques o les actes dels plens si estan en la web ajuntament. Una excel·lent gestio la que van fer.

    Resultat electoral: PP de 7 a 12
    Bloc: de 2 a 2

    I disculpa: el retén es idea del cap de la policia i del regidor de la policia que es Evarist del Bloc. Estudis i demes fets des del 2012.
    Víctor ha gestionat la cosa com a regidor de patrimoni. I la contractacio no se si igual la de fer la regidora de contractació que es Llum del Bloc.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això no es veritat. Qui ha fet el concurs a mida per a que el local fora eixe? Ha sigut l'autor intel.lectual que ha pensat tot.

      Eliminar
    2. I tant com es veritat que la idea es del cap de la policia i del regidor de policia i que la proposta al govern es d'ells! Vullgues tu o no! T'ho torne a dir: I els treballs i estudis per dir com havia de ser i les condicions que havia de reunir el local es van començar a principis del 2012.
      I les bases del concurs, no és per res però tampoc son del regidor, sino que són els tècnics, que fan totes les bases de contractacio i demés, qui basant-se en eixos estudis les han preparades i es feren publiques per a que la gent presentara ofertes.
      T'ho torne a repetir: Victor ha intervingut com a regidor de patrimoni, haurà està al tanto i haurà fet que dins el possible siga a mida d'algu (que tampoc es cert) però això d'autor intel·lectual... no ens faces riure.

      Eliminar
  18. 4 PP, 4 PSOE, 4 BLOC, 4 EU i 1 DV i a manar els d'enmig.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que DV no es del mig, que es de centre, sou torpes!
      A mes a mes, amb eixa quiniela El Bloc,PSOE i EU tornen a manar, aixo si, caldria que discutiren qui s'enduria l'alcaldia.
      Jo preferisc que ningú tinga majoria absoluta i el PP, quan menys millor.

      Eliminar
  19. No estic gens d'acord Robinjut, si el fixes bé tal com van eixint els noms a Gandia molta gent de Gival, extrema dreta i antivalencians (nomes cal fer una busqueda de Gival i vore com pensaven), i a la resta del pais inclos este poble gent procedent de la UV, i no cal dir tampoc com pensavem (dreta regionalista para ofrendar nuevas glorias a España).
    Ja ho diu el refrany: Dios los cria y ellos se juntan. De centre nomes hi ha un partit: el PSOE, que d'esquerra té i segons els fets, el que tu i jo tenim de monges de clausura.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. De unio valenciana sols jo , no vullgues confundir , i de ahi i per incompatibilitat , a opcio nacionalista valenciana , que dreta i regionalista res de res . Els demes tots fons ara independents .
      I ara anem al partit : Es de dreta regionalista defendre a la AVL i els simbols estatutaris i el cupo basc com a model ideal de financiacio ? .

      I acabem amb gival , per cert sols un : disme en fets concrets en q el bases per a dir-los antivalencians i extrema dreta , dir per dir no em val, fets i no paraules.

      Aćo em sona a desacreditar davant la manca d . arguments perque no els pots tindre doncs encara no hem fet el congres constituient , quant el fem i el conegues llavors jutja i digues .

      I es q la teua darrera afirmacio sobre el psoe i el centre ja ens deixa clar el tema : La por davant un centre q vos va a llevar vots i per tant hi ha q intentar desacreditarlo encara siga sense arguments . I en lo local , totes les quinieles q s.han fet estos dies i q ens diuen un o dos regidors mentres vossaltres seguiu en caiguda lliure .

      Eliminar
    2. Doncs em dones la raó, anonim de les 7:48.
      Per a mi, el mateix centre es UV, GIVAL, PSOE o DV.
      Potser tingues raó en dir el de extrema dreta, sobretot de GIVAL per rebentar actes d'escola valenciana any darrere any a Gandia, junt a altres grupuscles ex-UV i altres dretes provincianes.
      Tots ofrenen noves glòries a Espanya.
      I noves glòries al capital com diria Karl Marx.
      Per la part d'Enric, està molt be traduir-se el nom al valencià, declarar-se progressista i valencianista, pero de la resta del grup que, com diu, no venen d'UV, tinc mes dubtes de la seua evolució, crec que ningú fugirà de la dreta i per definició (partits de comerciants del poble i platja) seran mes liberals que la socialdemocràcia d'Enric. Pero tot això son suposicions, cal vore els actes i fets abans d'opinar, i aixo si es dona el cas. Tant de bo Enric puga a eixe congrés constituent establir unes bases progressistes i realment valencianistes i canviar consciències dels seus socis, que d'inici ho vegem difícil.
      Respecte quinieles, pot passar de tot des dels que diuen que Compromís assolirà majoria absoluta fins que el Bloc torna vots al PSOE o que DV farà de frontissa.
      Jo no crec que tot canvie excessivament del que hi ha ara, ni que el Bloc s'afone ni que ningú aconseguisca la desitjada majoria absoluta.

      Eliminar
  20. Pues comprarem un paracaides per no pegar-nos el bac!
    Jo he buscat Gival i lo primer que he vist he tingut prou, pero continueu que hi ha mes enllasos.

    http://www.lasprovincias.es/v/20110420/safor/ximo-faus-lidera-gival-20110420.html

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I que has llegit de mal en eixe article ? Jo no vist res de mal , explicat .
      A mes , varen traure vora un tres pen cent de vots , o no serien tan roins o el que molts gandiencs son extrema algo o antialgo .

      Eliminar
    2. P.D. He seguit llegint enllaços i seguisc buscant coses roins , on estan ? .

      Eliminar
  21. Pero qui ha dit res roí? Jo nomes he dit d'ideologia extrema dreta i anti valencià. Com confirma Robinjut.
    Això ni es bo ni és mal, segons qui ho mire. Parlem de ideologia nomes.
    No manipules les meues paraules que jo no he dit res personal de ningú.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Explican's amb fets lo de l' extrema dreta o lo de antivalencians almenys, però amb fets, no amb paraules, seguim esperant-ho , perquè dir es fàcil, però els fets son els que qualifiquen o desqualifiquen .

      Conec personalment i des de fa anys al que encapsala la gestora de Gandia, i que es
      lúnic qui ve de GIVAL , i ni antivalencià, tot el contrari, ni d'extrema dreta, també tot el contrari : I tú, tú de que el coneixes ? .

      Eliminar
  22. Una flor no fa primavera. Gival sempre ha estat un corpuscle de dreta-extremadreta.
    Com UV sempre ha sigut dreta regionalista i anti tot el que fora valencià normalitzat, fins i tot en contra de la manera de parlar de les comarques del nord de Castelló.
    Y UPD es ideologicament dreta, al costat del PP, y tota la gent que es va apuntant a DV es gent que ha estat flirtejant o ha estat en partits ideològicament de dreta.
    Dis-me'n un que haja estat militant en partits d'esquerra.
    No compren perquè el sap mal que diguen coses conegudes per tots. No hi ha que tindre por d'amagar la ideologia quan un milita en un partit.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No es el mateix definir de dreta que d.extrema dreta i de regioanilista que de antivalencia . Aci ningu renega de la seua ideologia pero si de que qualificant-lo del que no es actualment i de lo que ha segut ja no ho es perque les persones en esta vida van prenent coneiximents i experiencies i amb ells evolucionen .
      I efectivament com una flor no fa primavera i ni el PP ni la UCD son partits feixistes perque alguns dels seus membres ho foren , si no que son el que els seus estatuts diuen que son , deixeu que democrates siga el que els seus principis generals centrisme , valencianisme i regeneracionisme diuen es i que el seu congres constituient ratificara i concretara mitjansant ponencies : sols demanem aixo , que com una flor no fa primavera no qualifiqueu a un ramell per un capoll que ara ja es flor i que amb aixo ja no es el que era pero sense renegar de que ha segut capoll , pero tampoc del tipus que tu assenyales .

      Eliminar
    2. No m'has de convencer Estruch: Gival, PP, UPyD, UV, DV tots estan desde el centredreta a la dreta.
      I una flor no fa primavera, no vaig a canviar lo que pense.

      Eliminar
    3. Almenys ja no parles de extrema dreta . I jo incluiria tambe al psoe .

      Eliminar
    4. Els de dreta que justifiquen o no es posicionen contra l'extrema-dreta, llevant-li importància als actes violents que coartaven i coarten la llibertat d'expressió nacionalista,per a mi son per promotors i consentidors,també d'extrema dreta.
      Si era contra pancatalanistes es podia rebentar manifestacions,crivellar a ous i tomacades als progres en la processó cívica de la senyera,inclòs pegar al nostre president de la Generalitat o posar-li dues bombes al mestre de Sueca,entre altres fets.
      Ara, continuen cremant seus i casals, pero la cosa no te massa resò. No passa res, es veu que aquells falangistes regionalistes han vist la llum amb la democràcia i ara es diuen de centre. Del mateix centre que el famós Suárez, fins i tot mort continuen usant-lo per demostrar eixa idilica transició, que no ha deixat cap ferida entre guanyadors i perdedors (els guanyadors encara s'encarreguen hui en dia d'amagar-ho tot),cap diferencia entre dreta i esquerra. Bueno, esta ultima si que l'han aconseguit en serio, ja ningú es de dreta ni esquerra, tots son de centre, encara que malhauradament el que son realment es de dalt o de baix. A mi no em consola el centre ni la moderació si nomes serveix per a que seguisquen guanyant i enriquint-se els de sempre. Total, si no dius ser de centre i et queixes d'algo, de seguida t'etiqueten d'extrema esquerra,iaioflauta o terroriste. Jo ja he triat no ser de centre. Ara el problema es dels demés de colocar-me cadascú a l'extrem contrari seu.

      Eliminar
    5. Si, Enric si, cadascú es el que diu els seus estatuts, el PP i la UCD de centre, el PSOE d'esquerres, la democràcia està totalment assolida, l'estat es laic, la justícia es igual per a tots, el símbols franquistes han desaparegut al 100% en tota Espanya i es pot cursar totalment qualsevol estudi en la nostra llengua materna.
      Y por el mar nadan las liebres, por el monte corren las sardinas. Tralará.

      Eliminar
    6. Deixem vore els fets, i després definim, no el pareix ? Segur que sí .

      Eliminar
    7. I sí, tota la raò en lo de la condemna a l'extrema del caire que siga, totalment d'acord i pels fets els condemnarem, no ho fem abans de temps .

      Eliminar
  23. Karl, per un error he borrat en vers de publicar el teu missatge , si pots el tornes a repetir , gracies .
    Sols dir-te que aixi es pero que per eixos tics gens recomanables no es va repetir en 2011.

    ResponderEliminar
  24. Se t'ha esborrat del susto, no?
    O de la vergonya?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ni esglai ni vegonya, perquè conec a Pedro Fernàndez i es lo millor de lo millor , cosa que altres que també son o sou de Gandia no sé que dir-te, crec que eixirieu perdent amb la comparativa de segur : perquè no doneu la cara i ho sabríem ? .

      Eliminar
  25. GIVAL no va repetir amb l'extrema-dreta de Coalició Valenciana del maltractador i pro-violent Juan García Sentandreu per no repetir tics o per que Coalició es va dissoldre? Que ajusticiaren el seu company politic no vol dir que GIVAL ni OIV es separaren ideològicament de les tesis del promotor del GAV. Si es dona el cas, ara s'ajuntaran en manifestació amb España2000 (si, no su sorpreneu, ells s'autoproclamen regionalistes o valencianistes), no se sí DV s'uniria institucionalmente o no (a mi em fa por eixa "llibertat de càtedra" que dona Enric dient que cada assemblea local decidirà el que dir o fer), pero el cert es que usen les mateixes tesis i estratègies que l'extinta UV i el PP i que el PSOE va permetre mentres manava.
    Del que havia dit de GIVAL a l'anterior missatge, destacar el boicot contra Escola Valenciana a la Fira de Gandia i l'ultraliberalisme de Rosa Fuster en defensa d'urbanitzar l'Ahuir amb xalets de luxe i Camps de golfs privats.
    Per documentar-te, Enric, es tan facil com fan tots, reculls de premsa a la web o directament google o la Wikipedia.

    ResponderEliminar