miércoles, 16 de abril de 2014

Nota de Premsa del PP : FALLA LA MARINA


Durant tot el cap de setmana a la platja del nostre poble s’ha celebrat la festa de la Falla la Marina, una falla que gràcies als comerciants de la platja continua seguint la tradició valenciana de celebrar les Falles.

S’han dut a terme diverses activitats durant aquests 3 dies. El divendres poguérem veure com es plantava la Falla la Marina a les 17h a la Zona de San Bernardo. El dissabte es va elaborar per part dels bars col·laboradors, un menú Faller per a tots aquells visitants que volgueren gaudir d’un dia faller i on després, al cine- terrassa Olimpo, actuava l’orquestra Escandalo.

Aquest matí els actes han continuat a la platja i s’ha instal·lat a la zona de San Bernardo, diverses activitats per a xiquets de forma gratuïta com els castells inflables i em pogut veure també una curiosa exposició de motos clàssiques. Per la vesprada a les 19:30 ha començat el passa carrers per la platja que ha acabat al lloc on estava la Falla plantada, han acudit al passa carrer totes les Falleres Majors de les Falles de Tavernes i la màxima representant del món faller de la nostra localitat, la Fallera Major de Tavernes Empar Mayans, juntament amb els respectius presidents. Però no ha sigut fins a les 20:30 quan s’ha posat fi al cap de setmana faller amb la cremà del monument 2014 de la Falla la Marina.

Els regidors del Partit Popular de Tavernes hem acudit, com cada any, a la cremà de la Falla la Marina i em pogut vore de primera mà, l’ambient faller que es respirava a la platja. També volem agrair, en nom de tot el Partit Popular, a tots els membres de ACEPLAT per seguir amb la història de la Falla de la Marina i donar-los la més sincera enhorabona per tota la feina que han fet aquest cap de setmana en els diversos actes realitzats, perquè ha estat de 10! .

16 comentarios:

  1. Menys mal que algu senrecorda de mosatros, perque si es per l'alcalde i sus muchachos, mos tenen mes que abandonats. No li s'ha vist el pel per aci.
    Gracies, regidors del pp per acompanyar-nos estps dies.
    Ho senc, pero no puc dir el mateix dels membres del govern.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Lo menos que haguera pogut fer l'alcalde després de la que ca armar en cap d'any, era donar la cara als comerciants i fer les paus. Però no, ell s'ha amagat! Un 0 per a Jordi Juan!

      Eliminar
  2. Pues que t'aprofite la companyia. I Manolo?

    ResponderEliminar
  3. I es que per molta Carme que els recolze, els muchachos de l'alcalde no van on no veuen viver de vots. A Carme la tenen per a desacreditar-la en coses de la platja i prou.

    ResponderEliminar
  4. Jo crec que igual l'alcalde s'haurà plantejat si val la pena després de les actuacions i de les "passades" que li fan "els de la platja" i la poca consideració que li tenen.

    Va eixir en premsa: L'alcalde va convidar als representants "de la platja" a acudir a Valencia a algunes reunions sobre el tema del col·lector, i va anar el Sr. Giner, (és el president) i la presidenta de l'Associacio de Veïns de Tavernes entre altres. El representant d'ACEPLAT de la platja va ser testimoni directe de les demandes de l'alcalde i la regidora Canet als responsables de Costes i als responsables de infrastructures de la Generalitat.
    No m'invente res. Ho he dit que va eixir en premsa i en alguns blogs locals.

    Al cap d'un temps, i quan l'alcalde portava quatre o cinc reunions amb Costes i amb Infrestructures per desbloquejar el col·lector, ACEPLAT es despenja i va traure una nota de premsa on entre altres "lindeses" acusava a l'alcalde de no haver-se preocupat de res en el tema del col·lector (igual si la busqueu està per aci QdeR) i que passava, i passa el temps, i acusaven a l'alcalde de no fer les obres quan es va dir i redir que qui no donava els permissos - i el representant d'ACEPLAT va estar en les reunions i ho sabia- era l'Administració de l'Estat i Generalitat.

    Que jo sàpiga, i després dels fets demostrats en les reunions a Valencia i algunes amb gent d'ACEPLAT davant que l'alcalde no decideix els permissos de Costes i demes, no hi hagut cap justificació del perquè d'eixa nota, ni cap demanar disculpes.

    Sembla ser que es tracta millor als regidors del PP perquè van anar més, al sopar incluit. I s'ha dit que el Sr. LLacer estava de Compromís i del govern . I em consta que era així perquè el tenia al costat. Pobres "els de la platja"! Que ningú els vol!

    I parlant del col·lector. ¿Demanara ACEPLAT al PP responsabilitats per no haver pensat en el col·lector quan l'empastra de l'Avinguda? I que farà ACEPLAT quan s'entere que el PP va deixar consignat per a fer el col·lector menys de la meitat del que es preveu costarà realment i vorem si per culpa d'això no es farà dins dels terminis previstos? Perquè diners no els caguen els gossos. Ara igual te la culpa J. J de que el PP contemplara menys de la meitat del que es preveu valdrà el col·lector. Si encara n'eixiran m´s d'empastraes de la passada legislatura!!

    Ala Enrique ja tens tema per a més llenya investigant que hi ha de cert en el que acabe de dir. Que la premsa no fa vacances!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El pressident d.aceplat no es Giner, es Domingo i abans Marti i jo soc el tresorer i per tant res tinc que investigar . I en quant a Aceplat no jutjem a ningu pels colors si no pels fets i ni els de abans ni els d.ara han fet res com per a tirar coets.
      Pero no soc jo qui parla en nom de l.associacio ni esta va a contestar a anónims , Aceplat te cada dia mes socis , vora els quaranta , i quant un grup de gent s.associa es perque algo no s.esta fent be . I quant seguix creixent mes i mes es perque la cossa no amillora .

      Eliminar
    2. P.D. i com no soc ni ho pretenc ser periodista si m.agafe festa des d.esta nit i fins dimarts .

      Eliminar
    3. Un alcalde deu d'estar a les bones i les roïnes, i si Aceplat o algun soci fa un escrit criticant se li contesta personalment o amb altre article i en pau. No es pot dir si val la pena algo (no s'enten si es refereix a tindre relacions amb Aceplat o a fer acte de presencia a activitats de la platja o a fer cap cosa de cara a La Mar), quan l'alcalde ho continua essent de tots els veïns, platja inclosa i de diferents ideologies. Si el colector no esta fet, no esta fet, hi hagen diners o no, hi hagen permisos o no, i aixo es el que li importa a la gent i el que li importara i diu Aceplat, amb mes o menys ànims politics o no. Ningú havia dit que ser líder politic era còmode i sempre reconegut, entra en el jornal, n'hi han altres que no en tenen i no es queixen tant. Ale, a seguir treballant.

      Eliminar
    4. I si no pintava res, perquè va anar Giner en nom d'ACEPLAT a la reunió a Valencia.
      I perque s'ha reunit diverses vegades amb l'alcalde per temes de la platja en representació de l'Associació?.

      Copie de la nota de premsa oficial (davall hi ha l'enllaç oficial) que es va repetir en LP i en blogs locals:

      Varen estar presents en la reunió, junt amb l’alcalde Jordi Juan, la regidora d’Urbanisme i Turisme, M. Carmen Canet, la presidenta de l’Associació de Veïns (AAVV), Maria Luisa Grau, i Carlos Giner en representació de l’Associació de Comerciants i Empresaris de la platja, ACEPLAT.

      http://www.tavernes.es/noticies/100-noticies-ajuntament/1631-tavernes-construira-el-nou-col-lector-de-la-platja-que-evitara-les-inundacions-de-l-avinguda

      Una cosa: He remirat la meu nota anterior i he de dir que em falta un signe (es el president?) per això estava entre parèntesis la frase: volia ser una interrogació. De totes maneres fora o no fora, si que estava com a representant d'ACEPLAT.
      I tranquil que quan veja al Sr. Giner, amb qui tinc bona amistat, li ho preguntaré. A vore si ara resulta que Giner va anar a titol personal i la nota de premsa oficial era tot una mentira.

      I tot per no voler reconeixer el que es despren: que ACEPLAT va a salto de mata, almenys en aquest cas hi ha anat. Ara si jo vora Giner, ja vos diria a alguns.

      A Karl Mark ni respondre-li: ja te prou mal amb les bovades que diu de si hi ha diners o no i si hi ha permisos o no. Sembla ser que ell prefeix que l'Ajuntament faça el qui li rote i sense tindre en compte la legalitat. Simplement significatiu del seu tarannà: Cada dia mes baix

      Eliminar
    5. Quí ha dit que no pintava rés ? No testigerves , forma part de la directiva de ACEPLAT i ésta delega en qui li pareix millor cada repressentació .

      Eliminar
    6. Al de les 15:36 on dic jo que vaig per damunt de la legalitat? Jo sols dic que el ço lector no esta fet, i aixo se li tindrà en compte a l'actual alcalde igual que se li va tindre a Manolo, jo si m'ho expliquen i m'ho crec, entendre que no es pot fer encara per permisos,diners o el que siga, pero no lleva res del que dic. Crec que els politics enteneu eixe tarannà del que m'acuses i l'utilitzeu ben be quan no pareu de fotos i prometeu estacions de trens a Borderia. Apliqueu-se el cuento.

      Eliminar
  5. Tergiverses tu quan dius.

    El pressident d.aceplat no es Giner, es Domingo i abans Marti i jo soc el tresorer i per tant res tinc que investigar . I en quant a Aceplat no jutjem a ningu pels colors si no pels fets i ni els de abans ni els d.ara han fet res com per a tirar coets.

    I tergiverses per lo que no dius. A que ve tant de romanç, quan no calia tant de romanç.
    Simplement dir que no es el president ( tot el demes sobra) i que actuava en nom de l'associació, cosa que no dius i si ho fas ara quan el veus rodat.

    I mira per on el que he trobat:

    http://quaderndereflexions.blogspot.com.es/2013/07/gab-premsa-ajuntament-colector-platja.html

    Així que deixem ( o deixe) el tema, no ens hem de convencer, Jo el tinc clar i el lector que pense el que vullga. De tota manera, es aigua passada. I ara el que cal es vore quants diners calen mes d'eixos 700.000 euros que el PP va dir que valia i guardava i que es queda a menys de la meitat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Cotorrí no t´enfades, agarrateu en tranquilitat.Els del Bloc esteu veient que cada vegada esteu mes separats d´ACEPLAT per lo mal que esteu fent les coses a la platja i es poseu nerviosos. Mal camí porteu.

      Eliminar
  6. Al darrer comentariste: El que diud de Aceplat i el PP ho dius amb nom i cognoms si tan clar ho tens, perque es una ofensa i com a membre d, Aceplat no t, ho permetisc si no t,identifiques para al mateixa nivell poder defrendren, s de l, acusació que ens fas .

    ResponderEliminar
  7. Va Estruch sigues serio que se n'han dit de pitjor contra altra gent i no has botat ni ho has censurat. Que en el poble tot se sap i cada u on està o estava fa uns anys, igual ara s'han fet de DV.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I saps perque tots sabeu on estaven? Perque sempre han anat donant la cara i ben alta , perque res tenen que amagar . Altres , sempre anonims , no ho sabem ... I benvinguts a DV tots ells , els de la cara en alt , vinguen d.on vinguen, sempre que compartisquen on anem .

      Eliminar