jueves, 3 de abril de 2014

Info-DEMÒCRATES : DEMANEM AJUDES AMB ELS IMPOSTOS





AJUNTAMENT-ALZIRA
Des de DV volem fer costat als ciutadans valencians que paguen determinats impostos que no s´ajusten a les condicions de l´actual nivell de vida i, per això, proposem que s´arbitren mesures que faciliten l´ajornament i el fraccionament dels mateixos.

Entenem que en el context de forta crisi econòmica que estem experimentant i la càrrega que suposa per als ciutadans afrontar el pagament d´uns impostos unflats –com és el cas de l´IBI- s´han d´alleugerir amb mesures que demostren justícia i solidaritat amb els problemes del nostres veïns.

Tenim uns ciutadans ofegats per una pressió fiscal ocasionada pel balafiament d´algunes autoritats municipals irresponsables. Demanem, per tant, sensibilitat per a recalcular a la baixa –amb valors corresponents a esta època de crisi que travessem- els impostos que s´han de pagar.

En este sentit, considerem que els ajuntaments estan al servici del ciutadà -i no només per quadrar els balances que els demanen des de Madrid- i que no els hauria de suposar cap problema recaptar els ingressos tributaris mitjançant procediments fraccionats i ajornats –ben publicitats, a més- per als ciutadans que realment es troben en condicions econòmiques prou desfavorables.

Els teus problemes són els nostres, vine amb DV per a construir l´alternativa del centre valencià! .

No hay comentarios:

Publicar un comentario