martes, 22 de abril de 2014

NOTA DE PREMSA DE DEMÒCRATES VALENCIANS DE TAVERNES

Benvolgut veí/ Benvolguda veïna,

Hui vos presentem des d'estes línies el partit DEMÒCRATES VALENCIANS, nom amb què ens presentarem a les eleccions municipals del 2015.

Hem apostat fort i tenim un gran programa que naix de viure, com tu, el dia a dia del nostre municipi.

Perquè tenim l'obligació de crear el futur dels nostres fills, no de destruir-lo. Perquè hem de preocupar-nos per les mancances que té el nostre poble. I sabem que podem atendre-les.

Per això, treballarem un gran programa. Serà obert i participatiu i es completarà amb les propostes veïnals que es plantegen. El farem, entre tots, adaptat a les necessitats de la nostra localitat i a les dels veïns de Tavernes de la Valldigna.

Et convidem a formar part de nostre projecte que està lluny dels programes densos i avorrits que mai es complixen.

Junts podem construir unes altres formes de fer les coses. Junts, descobriràs que es pot reformular el sistema local per a fomentar la creació de treball. 

Perquè junts podem ser els protagonistes.

La solució està en les teues mans. No la desaprofites. Comptem amb tu!

 DEMÒCRATES VALENCIANS - TAVERNES DE LA VALLDIGNA




15 comentarios:

  1. Ara si que si, el PP està molt acollonat, se li'n van els vots per tots els costats.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I els 1000 vots dels indecisos que ha peixcat el Bloc??? Els que tenen eixos 1.000 vots si que están acollonats. I mira si ho están, que son els que més han atacat a este blog.

      Eliminar
    2. Feu l'enquesta ara a vore que diu. Esteu caiguent en picat, (més que el PP inclós). Per cert, quan estarà el reten? Ja van més de 15.000 € en alquiler i encara no hi ha servei de policía. Per ara es pot dir que està ixint caret!!

      Eliminar
    3. L'Última enquesta feta per radio Gandia diu que Compromís passa de 9 camí dels 10, el PP no arriba a 4.... Tranquil el retén s'inagurarà abans de que s'inaguere la depuradora de la platja. Coneguda també com depuradora manolon no no.

      Eliminar
    4. Abans de la depuradora, i davant del colector d'aigues de la platja tambe. Quedaran be amb la patronal i inauguraran algo sense fer obra. Ara, lo dels 9-10 caldrà esperar a vore-ho per felicitar-los. Qui i com ha fet eixa enquesta? Radio Gandia amb quines dades? De oients que els telefonen? Quin marge d'errada te eixa enquesta?

      Eliminar
    5. Ja ja 9 cami dels 10. Si torneu a repetir els 5 i tornar a enganyar als 1.000 votants indecisos, podreu donar gràcies.
      El que dius no te ni cap ni peus. 5 concejals més suposa treure 2.500 vots més. D'on aneu a conseguir eixos vots en lo mal que esteu fent-ho?
      L'unic que es salva és Borrás!

      Eliminar
    6. Com voleu conseguir 9 o 10? Si amb 5, sou així de xulos i prepotents, en 9 la flipariem!! La gent ha vist ler orelles al llop i sap massa bé que no se vos pot votar en massa. El partit de Enrique Estruch pot replegar els 1.000 vots dels indecissos que van votar al Bloc i arrapar vots del PSOE i PP. Si la cosa li va bé podria aconseguir 3 concejals, i el que és més important, la clau de l'ajuntament.

      Eliminar
  2. Dis-ho tot , a "altres" li en dona dos , al socialistes 2 o 3 màxim, més tirant a dos que a tres, i EU 0/1 , més tirant a zero que a uno . Pel que socialistes i els d'Enric poden tindre la clau de la governabilitat si Compromís no trau majoría absoluta, i no crec que als del PSOE els queden moltes ganes de tornar a ajuntar-se amb Jordi i més si sòls queden com estàn i ja no el dic si damunt en perden uno , i si a més EU es queda fora del ajuntament . Serà divertida la propera legislatura si queda així, amb Jordi a un o dos regidors de la majoría absoluta , EU ningún o no els suficients per a apoiar-lo, i tenint que dependre de DV i/o uns socialistes despexats .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. DV pot tindre l'alcaldia, ja que cap dels altres partits aconseguirá majoria absoluta.
      I això li pega tort a JJ. I si no que m'expliquen la campanya de desprestigi a este blog. I tots sabem qui son els que no poden vore este blog.

      Eliminar
    2. Si el Bloc en trau 5 altra vegada, ja pot donar gràcies. Tenen més de 1.000 vots de gent d'esquerres a la que han defraudat

      Eliminar
  3. Enric Estruch, DV Tavernes23 de abril de 2014, 18:25

    Em podeu donar més dades d'eixa enquesta ? Gràcies .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Eixa enquesta es basa en que jordi complisca el seu programa electoral, per ara intacte i verge.

      Eliminar
  4. Al final la clau del govern la tindrà DV.
    Ningú tindrà majoria absoluta.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Xè! No ho digues que si no JJ no dormirà esta nit.
      Ja s'ho trobarà!!

      Eliminar