lunes, 7 de abril de 2014

Nota d'agraïment de CÀRITES DE TAVERNES

III FIRA SOLIDARIA DEL LLIBRE D’OCASIÓ

Un any més CÀRITAS INTERPARROQUIAL de Tavernes de la Valldigna organitza la fira solidaria del llibre d’ocasió solidària,  el passat  divendres 4 d’abril al Mercat Municipal de la nostra població va tindre lloc la tercera edició d’aquesta ja tradicional fira del llibre.

La participació ciudatana a aquesta acció podia  ser de dues maneres: o bé donant llibres per tal de posar-los a la venda a la fira, o si de cas  acudint a la fira i comprant-ne a partir d’un  euro. Els punts d’arreplega dels  llibres usats eren: les Parròquies de Sant Josep i Sant Pere, els Col·legis  de la població i a la Biblioteca municipal .

Enguany l’animació a la fira va contar amb l’actuació musical dels alumnes de segon i tercer de la ESO dels col·legis Patronat i HHDC dirigits pels mestre de música Salvador Ribis.... a més es va contar amb la degustació de coques salades, coques dolces i altres dolços preparats per les Ames de casa i xocolate preparat per l’equip d’animació de Càritas.

Amb aquestes activitats Càritas a més d’aconseguir arreplegar suport econòmic per a dur endavant les seues accions de suport cap a les de més de 300 famílies de la vall pretén conscienciar a la nostra població envers a la solidaritat i a la necessitat de que canviant un poc cadascun de nosaltres podem aconseguir canviar el nostre món i fer-los més just i equitatiu.


Al final es varen recaptar 1.176 euros i des de Càritas Interparroquial agraïm el recolzament de tots i vos convidem a continuar participant en aquestes accions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario