jueves, 17 de abril de 2014

Editorial : LOS OTROS

Ahir dos amables comentaristes ens van respondre " a la gallega ", es a dir, amb preguntes a altres preguntes, i com els anunciarem huí ens fem ressò d'elles i ací les teniu, dedicat en especial a aquells que tots sabeu :  

Així, un dels comentariste ens deia : 

"Jo propose també els temes seguents: 


1- Que vos pareix el pagament de l'aparcament que ha tingut que fer per precepte legal el govern municipal? I que penseu de les conseqüencies d'eixe pagament, com per exemple no poder fer la segona fase de l'escoleta nova o no poder ampliar el cementeri?

2. Que vos pareix la rebaixa del IBI en un 15% enguany sobre la previsió del que haviem de pagar? 

3. Quina es la vostra opinio del resultat de la política economica d'este govern, amb un Ajuntament que van agafar que estava en "quiebra" economica?

4. Quina es la vostra opinió de l'estat de les instal·lacions esportives, que algunes estaven deplorables, com pistes noves de futbet sense llum i sense tanques, o la del rugbi sense desaigues per a aigua de pluja, o fins i tot sense poder-se dutxar perque la bomba no anava be? ¿ O que em podeu dir del condicionament de les pistes i cistelles de basquet a la normativa? 

5. Quina es la vostra opinio de propostes que es duen a cap com la Taula de Mobilitat, o tot el pla d'emprenedurisme en el poble? 

Quant acabes, en tindràs més." .

I un altre : 

"¿Com creus que la situació de fallida economica que va deixar el PP en l'Ajuntament està influint en això?

Com influeix en l'estat del poble els 3'5 milions que s'han pagat a proveidors de la passada legislatura, o els 1'7 milions del parking? 

Com afecta eixos 4'5 milions negatius de tresoreria en el manteniment del poble? " .

Fins ací el textes rebuts, si voleu alguns altres "gallegs" podeu afegir més preguntes i així més i més debat, que és al cap i a la fi el perquè es va crear este blog . Gràcies .  

17 comentarios:

  1. Un i l'altre comentarista és la mateixa persona. I com autor dels dos comentaris, no vaig a dir res més. A buen entendedor pocas palabras bastan.
    Crec que està clar, no?

    ResponderEliminar
  2. Ostras, Enric quanta pregunta?
    Ens posaràs nota despres de l'examen?
    Apart de contestar el que ens sembla (dir qui es mes guapo o menys lleig dels politics) podem recomanar actuacions sobre els temes preguntats?
    Una vegada has quedat be amb els proposants del test, et llevaran el veto a l'Ajuntament?

    ResponderEliminar
  3. Aixi es Karl, a qui lee conteste totes l, anomene comentariste del any .I tranquil que no hem fa falta quedar be ni amb uns ni amb altres, des de fa ja un temps, i mes des de dijous de setmana passada que uns i altres cada dia en volen mes... de portes a fora, endins a saber el que m, estarán malaint.. pero ja saps, la politica es aixi, quedem be pel que puga ser.
    I per supost que pots fer el galleg i contestar amb mes preguntes, t, anime a fer-ho perque entre pregunta i pregunta i alguna resposta anem prenent nota, deduint, i, aci esta el quit i el nom del blog, reflexionant i traent conclussions.
    I per acabar , me la .... el veto, Quadern cada dia va a mes i a mes i els d.enmig el mateix, pel tant vetats o mimats ahi estem, cap amunt, mentres altres cada dia necesiten mes i mes dels seus palmers .
    Saluts i bones pasques .

    ResponderEliminar
  4. Com de costum, comentaris fora de to i pixar fora de test del comentarista que es firma Karl Mark, que de marxista demostra tindre ben poc (no dic que jo ho siga).
    Com a proposant de les preguntes, no tinc res a vore amb cap veto ni res amb l'Ajuntament ni crec existisca eixe veto.
    Senyor Karl Mark, simplement he posat unes qüestions sobre circumstàncies que crec calia puntualitzar. Ara, com diu l'Administrador, esperem les de vosté.
    Però com ací ja he llegit en alguna ocasió i els fets donen i lleven raons, també observe com deia un comentarista que tots els escrits de vosté estan fets des de l'òptica negativa i del rencor al govern i els polítics del govern, per tant no crec que llegim res en positiu ni que puga aportar res a l'aclariment de coses.

    ResponderEliminar
  5. Home, Enric , es que llegir que ara demanen el que ells no en donen exemple es de tindre la cara folrada. Alguns tenen costum de contestar els problemes que els proposen a la gallega, evadit la resposta i la responsabilitat i culpabilitzant als anteriors o desviant el tema parlant d'altres coses que si es fan be. La moda tampoc no es dels d'ara, es la vella estratègia de sempre dels qui manen, i es mereixen prou de la seua pròpia medecina. Que jo sàpiga els politics calen per solucionar problemes, no per lluir els que ja han solucionat. Encara estem a temps de parlar mes de politica i no tant de partits, que al final sembla el Salvame.

    ResponderEliminar
  6. Com de costum balons fora: que si l'estrategia de sempre, que si es culpa als anteriors, que si es defuig això i allò.

    Efectivament, estic d'acord: els polítics estan per solucionar els problemes, ELS PROBLEMES, i no les bovades que alguns, entre els quals t'incloc, plantegeu i que ni fu ni fa a la gent.

    O es, ni més ni menys que el que fa Karl Mark: posa la directa contra el govern i ja no importa res mes. L'estrategia de sempre dels que no tenen arguments ni poden dir res en contra i es busquen excuses i subterfugis sense fonament.

    Ah, es nota que vos han donat solta i esteu de vacances, Fins el dimarts, no?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Exacte, els polítics estan per a resoldre els problemes. I amb la gestió del parking i de buscar-li una solució a la piscina.
      Vorem si es guanyen el sou i deixen de buscar culpables i de plorar, per evadir les seues responsabilitats.
      Vergonyós cavallers!

      Eliminar
  7. En contestació al test d'Enric:

    1.- Em pareix que s’ha fet l’únic que es podia fer, pagar. Les conseqüències són que perds diners i guanyes patrimoni. Afegisc que com qualsevol altre actiu patrimonial hi haurà que mantenir-lo i donar-li el millor ús possible. Pròxim reté (obra dalt al Passeig) i dipòsit de cotxes als soterranis i ens estalviem 3000 € més els 120.000 que es gastaran en obra del reté llogat?

    2.- Que ja estava bé de tant apretar a la gent, amb la bombolla de la rejola desinflada i quasi tots patint la crisi. No valore l’anterior govern ni responsabilitats llimitades per altres superiors, però que cadascú faça el que dega i puga. Si es pot baixar % al mínim per decissió local, que es faça, hi ha més llocs amb despeses on demostrar austeritat i ja les hem dit prou vegades.

    3.- Han millorat molt els números, encara que deurien haver cancelat abans els prèstecs inservibles i les despeses inasumibles, han retallat en serveis socials bàsics (menjador estiu, càrites, creu roja), associacions,clubs i no tant es altres (mòvils regidors,dietes,comissions regidors,gabinet premsa,cavalcades,Festivern,Mancomunitats…). Em sembla bé el retall en llum i neteja, encara que s’ha de millorar molt la gestió dels dos serveis.

    4.- Parxes i xicotetes millores. Benvingudes. Resta per fer instalacions d’atletisme,gimnàs,pilota i esports de raqueta. La piscina va apart, però per ara no podem nadar a l’hivern, i a l’estiu com a sardines.

    5.- De mobilitat, crec que algo haurà treballat la taula, el dia que es vegen resultats parlem. D’emprendedurisme, idem. La gent no volem declaracions d’intencions, volem resultats, sino els projectes no valen per a res.

    A les demés preguntes, les conteste totes en una:
    Molt mal ho va fer económicament el PP (perque podia: opossició feble, endeutament legal al 120% de pressupost, recolzament vots i institucions valencianes i estatals…), ara es demostra que es pot cuadrar pressupostos i que els anteriors no eren realistes.

    Que conste que he sigut bò i no he contestat cap vegada a la gallega, altre dia faig jo les preguntes. A vore si eixos que tots sabem contesten sense evasives com fem alguns del mig.
    Dedicat als dels balons fora,bovades,pixar fora del test, que diuen que no contestaria, i que alguns sempre comentem en negatiu. Tinc la sospita de que si algú em contraargumenta al que jo dic en possitiu ho farà en negatiu, per ser "conseqüent" amb el que ell es queixa. També espere que fent honor a les vostres deduccions, en dir lo dolent del PP ara em feu d'extrema esquerra, encara que xocarà amb lo de ser poc marxiste i us fareu un bon lio. Realment em té sense compte, les etiquetes només serveixen per la mida de la roba.
    Bones vacances als qui en tinguen, per a altres, açò de discutir sobre la millora de la política no ens dol no tenir-ne.

    ResponderEliminar
  8. Molt bo lo de la etiqueta , aixi es, sols per a la roba. I aprofitant les dates en que estem afegir altre : Por sus hechos los conoceréis, i afegim , les urnes jutjaran a tots , queda poc mes d, un anyet .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique al final, si traus 2 regidors et quedaràs en l'alcaldia.

      Eliminar
    2. Primer haura de ser cap de llista, despres traure regidor i despres pactar amb partit/s als quals haura llevat vots o criticat en algun moment. Facil? Dificil? El temps dira.

      Eliminar
  9. Contestr a totes les preguntes amb la frase. La gestió econòmica un 10 per a Borràs i un 0 per a aquells que volen furtar-li la medalla.

    ResponderEliminar