miércoles, 16 de abril de 2014

PROGRAMACIÓ CULTURAL EN PASCUA


ACTIVITATS CULTURALS LA SETMANA DEL 21 AL 27 D’ABRIL

DIMARTS 22 HISTÒRIES DE RATOLINS CONTES A L’ESCENARI 
(capacitat limitada)

11.30h Casa de la Cultura Entrada 2€

De 3 a 8 anys
Titelles, contes i música al descobert. L’espectador veu els secrets del teatre, des de com es menegen els titelles fins com es fa el so del vent, de l’aigua, del fang i del piular dels ocells.
TÍTERES DE CUENTO amb Elisa M. Matallín, Francesc Burgos.

DIMECRES 23 EL SONS DE LES MERAVELLES amb LLEVANT ENSEMBLE & XIMO 
VIDAL
20.00h Casa de la Cultura Entrada lliure
Concert homenatge a Vicent Andrés Estellés. Poeta proper, poeta del poble, poeta culte, lasciu, quotidià, valencià. Amb els seus versos s’enrama la música amb eixa màgia que tan difícil ens és d’explicar. El concert conclourà amb un poema inèdit titulat “País Valencià”.
Recitat per Ximo Vidal. Flauta: Tomàs Estornell. Oboè: Fermín Clemente. Clarinet: Sergi Perelló. Trompa: Josep Antoni Alberola. Fagot: Rafa Grau.

DIJOUS 24 LES SET CABRETES CONTES A L’ESCENARI (capacitat limitada)
11.30h Casa de la Cultura Entrada 2€

De 3 a 8 anys
TEATRE BUFFO PRESENTA Les Set Cabretes i el Llop, on set precioses cabretes es queden a soles en casa. La mare ha d’eixir a buscar menjar. Un llop esfambrat… intentarà enganyar-les per a menjar-se-les. Podrà?

DIVENDRES 25 EL TITELLET CONTES A L’ESCENARI (capacitat limitada)
11.30h Casa de la Cultura Entrada 2€
ARTICS PRODUCCIONS és JOSEP ENRIC GRAU
De 3 a 8 anys
Titellet i Titelleta tenen un amiguet, el cofret. Treballet Bon Treballet, que els lleva la set, la fam i el fred. I anaven Titellet i Titelleta amb un carret molt xicotet arrossegat pel ratolínet Marcel·linet, i dalt del carret portaven el cofret Treballet on guardaven un secret que la Fada Estranya i Prima de la Canya volia saber…

No hay comentarios:

Publicar un comentario