martes, 3 de diciembre de 2013

Nota de Premsa de KARINA VERCHER : JORDI JUAN MENTIX SOBRE IMPOSTOS

La concejal progresista recuerda que la mayoría de los concejales del plenario (PP y no adscritos) acordaron bajar los impuestos en septiembre y que el alcalde nacionalista de Compromís, Jordi Juan, prohibió que se votara la medida.

KARINA VERCHER ACUSA AL NACIONALISTA JORDI JUAN DE MENTIR Y BORDEAR LA LEGALIDAD PARA  SUBIR LOS IMPUESTOS EN TAVERNES Y MANTENER SU SUELDO

         En respuesta a las declaraciones vertidas por el alcalde nacionalista de Tavernes, Jordi Juan, en un artículo de opinión aparecido en la prensa comarcal el pasado domingo, la concejal progresista Karina Vercher ha acusado a Juan de mentir y bordear la legalidad para impedir la bajada de los impuestos municipales en la Vall e incluso para aumentarlos el próximo año.

         Según Vercher “Juan miente cuando intenta responsabilizar al catastro del incremento de impuestos que se producirá el próximo año y lo hace porque sabe que Compromís y Esquerra Unida junto con los concejales Borrás y Canet se han quedado solos en el pueblo en su intento de subir más los impuestos. La única verdad es que el plenario extraordinario de Agosto podría haber bajado los impuestos y su gobierno lo impidió por lo que los vecinos de Tavernes pagarán mas dinero el próximo año por la contribución urbana”.

Imatge en línia 1         De hecho, hace meses que los impuestos municipales se podrían haber bajado si el alcalde de Tavernes no hubiera impedido en Julio que el plenario municipal, en el que se encuentra en minoría, hiciera uso de sus competencias y bajara un 20 % el sueldo de los políticos. Posteriormente en Agosto, su concejal de hacienda Víctor Borrás impidió que se votara la rebaja del coeficiente que sirve para calcular lo que han de pagar los vecinos de la Vall en concepto de contribución urbana. Estas decisiones, según Vercher, bordean la legalidad ya que la competencia de establecer sueldos y tipos de gravamen es del plenario y no del alcalde. Las actuaciones de Juan y Borrás se ha recurrido en los juzgados y se espera que un juez dictamine sobre su legalidad.

         Para Vercher “resulta evidente que Juan quiere ingresar más dinero sin importarle lo mal que lo están pasando los vecinos de Tavernes, para así continuar siendo el alcalde que más dinero cobra en la Safor y además tener dinero para conciertos y editar discos a compañeros de la formación nacionalista como el que la Mancomunitat de la Valldigna editará al representante de Compromís en Canal 9, Rafa Xambó. Ciertamente ese dinero no irá a fines sociales”.

         Estas declaraciones hacen referencia a la negativa de Jordi Juan a dejar que el plenario de Tavernes aprobara una bajada del 20% en el sueldo de todos los políticos de la corporación y la negativa del alcalde a dedicar una partida dinero para pagar las becas de comedor en verano a los niños más necesitados del municipio, decisión que solo contaron con el apoyo de Compromís, PSOE y de la dirección de Esquerra Unida.

         Finalmente Karina Vercher ha recordado a Jordi Juan que él y Víctor Borrás cuestan unos 100.000 euros al año a los contribuyentes de Tavernes por lo que tienen la obligación de trabajar para todos los valleros y no solo para los militantes de Compromís, PSOE y Esquerra Unida. Vercher afirma que el próximo plenario de diciembre se podrían bajar un 20% los impuestos si el alcalde de Tavernes no vuelve a impedir a los concejales ejercer su derecho a voto.

16 comentarios:

  1. Mès clar imposible Karina.
    L'IBI no abaixa perquè a Jordi no li dona la gana però el jornal de Jordi, de Borràs i els diners per a Xambò, Xavi Castillo, Botifarra, Festivern, Bous al carrer,... que no els toquen.
    Enhorabona per parlar tan clar.

    ResponderEliminar
  2. Jordi Juan té la cara molt dura. He mirat al seu Facebook l'article del diumenge al Levante i diu que Tavernes no ha baixat impostos per que catastre no els ha deixat. Increible...

    ResponderEliminar
  3. Sobre els sous polítics crec que des d'inici de legislatura s'haurien d'haver baixat un 30% tant a nivell individual com de pressupost total tal com SI HA FET el govern local amb molts contractes a proveïdors i subvencions a associacions sense ànim de lucre. Es veu que els càrrecs d'eixos jornals politics no comparteixen gens la filosofia del no-lucre, tot al contrari, dietes, viatges, mancomunitats i el mes silenciat i escandalós, les autosubvencions als seus partits politics. Si, legal, pero escandalós, si estem dient que els sindicats deurien autogestionarse i no vendre's a l'or dels politics que direm dels partits. No tenen ja despatxos i tot el que els cal en material d'oficina? No te tot el mon movil com per a regalar-ne de nous als regidors?
    Tot açò es tan normal i tan enquistat que ni el Bloc denuncia ni anomena l'escandol socialista que explica Karl Marx. Clar que si havera anat Manolo o Karina ja parlaríem d'altra cosa.
    Com deia un vell conegut de l'extinta TVV:
    A GUANYAR DINEEEEEERS!!

    ResponderEliminar
  4. Com el tripartit de Tavernes siga el preludi del suposat tripartit a la Generalitat estem aviats. Pobra València... Estruch ajunteu-se Karina tú i tots els que no esteu en la màfia dels partits i envieu-los a pastar fang... política i pacíficament parlant...

    ResponderEliminar
  5. El partit popular, el partit dels corruptes i els imputats. El partit de barcenas i dels sobres en B. El partit dels gurtels, cospedals darrere canal 9, brugal, la trama de les ONG de blasco, el partir que indulta al alcalde de torrevieja del pp per a que no vaja a presó, el partit de la estafa de Emarsa, fabra 4 anys de presó despues de 10 anys, la corrupció de Sonia castedo, del cas taronger de Castellano, del alperi i el seu amic constructor Ortiz, del cas Noos de Urdangarin que va vindre a furtarnos els diners als valencians en el beneplacit de Rita i Camps. Esta es la mafia pepera, el partit que fa aeroports del abuelo sense avions amb estatues a politics incloses. Estos que han arruinat la CV. Que han posat en bancarrota tants ajuntaments, el de Tavernes per exemple. I que no tenen cap responsabilitat davant la justicia. Ens fan tontos, ens compren i mos donen lliçons de pagar impostos i ser correctes. Quan ells no prediquen mai en el exemple. Fan amnisties fiscals ridicules per als seus amics. Pugen impostos, lleven beques, pugen el IVA. Ens retallen, ens empobrixen. No paguen la dependencia als malalts, no paguen les residencies, no paguen els llibres, no paguen a les farmacies, no cubrixen les beques de menjador de la diputació, retallen en educacio i sanitat i mentre regalen formules 1, visites del papa, terres mitiques i mega ciutats del casino, per als seus amics xoriços tots. Una vergonya! Un partit corrupte i podrit que ha utilitzat el lloc per a fer negocis particulars i enriquirse ells a costa de la classe mitja i baixa. 20 anys pa olvidar. Ara ni tan sols poden mantindre la televisio de tots. La tanquen perque s' han gastat els diners publics en saraos, es hora de un canvi. I van a ixir amb ungles, mossos i crits per a seguir enel poder i mantindre les butjaques plenes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El poder només el pot mantindre el que el te, i ara no es temps del PP. No manen ni tenint majoria. Ja cansa el compte de que viene el lobo, ara el llop es el Bloc, així que ja esta be de fer por fent-se les víctimes, això només funciona com oposició, de govern, per ara i en el que duguem de democràcia ningú dona llàstima.

      Eliminar
  6. Està clar que els 2 partits (Bloc i PSOE) juntament amb Eduardo Bononad es van juntar per tirar al PP i vore que podien tirar-se a la pera, ja que les polítiques d'esquerra brillen per la seua ausència.
    De fet l'altre dia vaig vore a EB eixir de la seu del Bloc, ell és un dels que dirigeix a la titella anomenada Jordi Juan.
    Per cert, l'estudi eixe que li han donat a la Universitat Miguel Hernàndez no serà a canvi de que algú impartisca classes en un futur en esta universitat. La UPV també fa esta clase d'estudis, per que la UMH?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Clar home, va Manolo a impartir classes, de algo te que servir traure tantes carreres mentre era alcalde... Ah! I diversos masters.

      Eliminar
  7. Bueno que Karina done lliçons d'ètica i moral està molt bé. Llàstima que no se'ls aplique ella. Karina ha fet bo la frase de Grouxo Marx "Estos son mis principios, si no te gustan tengo otros".
    Benvinguda al capitalisme reina.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ara al Bloc sou capitalistes i damunt s'enorgulliu?
      Abans la UPV eren d'esquerres,nacionalistes i ecologistes. Si s'heu quedat només amb lo de nacionalistes per abastar es vots no espereu conseguir tant com CIU a Catalunya, encara que la ideologia siga prou semblant.

      Eliminar
  8. Atenció a la relació entre EB i l'obra que s'anuncia de defensa del riu. Per cert, Gekko Karina ha estat expulsada per defensar el seu programa per sobre dels interessos de partit... El dels principis deu ser el teu amic Jordi (casa Indalècies, protecció Bolomor...)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I només anomenes els principis que es poden considerar realistes. No cal que parlem dels altres de Walt Disney que portava al programa electoral a eleccions: estació tren en Borderia, Megaciutat de l'esport. Jo crec era una burla dient total ningú ho llig i menys la gent jove que em va a votar, al Facebook no va penjar res d'aixo. Era dir que amb eixes troles i tot vaig a manar igual, i si només en conseguim dos per cinc del SOE fem com en Oliva i manem igual.
      No volieu renovació en els partits?
      Per favor no deixeu a Manolo posar cap xiquillo de cap de llista, total per a manar els mateixos dinosaures al poble que donen la cara i no ens venguen milongues de renovacions.

      Eliminar
    2. Què vols dir amb "atenció a la relació entre EB i l'obra que s'anuncia de defensa del riu"?

      Eliminar
    3. Estas poc flipat. No saps de la misa la mitat

      Eliminar
    4. Si estic flipat i EB té a Jordi agarrat pels o....s

      Eliminar
  9. Si, si, explica-ho be. No patisques que ací no hi ha censura.

    ResponderEliminar