viernes, 27 de diciembre de 2013

ALTRE CAP DE SETMANA SOLIDARI , CAMPANYA 300 CAIXES

cartellmacrofestival1
santsilvestre1HUÍ DIVENDRES 27 : 

Macrofestival de Rock Local.- Al Pavelló Multiusos, hui divendres 27 de desembre, amb les actuacions dels grups de rock local: NO NAME, DOS DOSIS, BLUE HOTEL, MOONDREAM i FÍSTULA VALLKANIKA. Esdeveniment organitzat pels pubs de Tavernes: 80'S, DREAMS i TNT. 
El macrofestival començarà a les 20 hores. Preu de l'entrada 1€ solidari que es destinarà a completar les 300 caixes d'aliments.
Club d'Atletisme la Valldigna.- Un any més celebren la tradicional cursa Sant Silvestre, a les 20 hores. Com edicions passades, per a subscriure's cal aportar, al menys, un quilo o litre d'aliments, els quals seran destinats a la Campanya de les 300 caixes solidàries.
DEMÀ DISSABTE 28 :
Club Athlètic la Vall.- 16:00 hs. Fútbol solidari al camp d'esports municipal .
PARTIT BENEFICL'Athlètic la Vall CF ha organitzat un partit amistós i solidari, contra el CD Xeraco. Partit aquest que compta amb una novetat que no s'havia vist fins ara en el futbol, doncs els dos equips estaran formats per homes i dones dels respectius clubs, és a dir, serà un partit mixt amb l'objectiu d'ajudar a les famílies de la Valldigna més necessitades aportant un quilo d'aliment per cada jugador, entrenador, directiu i públic assistent. A més sortejaran una samarreta oficial del Futbol Club Barcelona, donada per la Penya Barcelonista de la Valldigna "VALLBARÇA" signada per Xavi Hernàndez, jugador i capità del Barça. També sortejaran caixes de fruita i moltes més coses.
- Partit de bàsket a les 16 hs, durant el qual es sortegarà una samarreta del València Básket signada pels seus jugadors, entre els que aporten un quilo de menjar o beguda : A més quilos més tiquets i a més tiquets més possibilitats .

- La banda de tambors i cornetes CJM El Fènix a les 18 hs. farà una cercavila oberta a qualsevol agrupació que vulga sumar-se , en tal d'arreplegar aliments per les cases . Itinerari : Plaça Ajuntament, Carmen, Verge de Sales, Sant agustí, Trinitat, Esglèsia, La Barca, Pintor Sorolla, Sant Lluís, Verge de lourdes, Travessia Sant Antoni, Sant Antoni, Sant Benet, Inmaculada, Sant Josep,
Divina Aurora, Sant Roc, Roser, Mitja Galta, Major, Metge Grau, Ombría fins a la Casa de La Cultura .

FONT, RAÚL GIL / LA VEU DE LA VALLDIGNA

No hay comentarios:

Publicar un comentario