viernes, 27 de diciembre de 2013

El Quadern denunica : LA GOLETA, UNA DE CALÇ I ALTRA DE ARENA


Rebem estes fotos d'un amic i col.laborador , denunciat l'estat d'abandono de La Goleta, que contrasta amb la bellesa d'esta zona . Ens comenta el següent : 

Capricho del mar, ayer por la mańana  apenas había arena, hoy nos la ha traído.


 


Estado de las papeleras de la playa de la goleta. Poner nuevas me parece muy bien donde las pongan, pero creo que deberían vaciar y conservar las que ya están. Esto no es de estos días de viento, llevan desde primeros de mes.




7 comentarios:

  1. El bipartit de Jordi Juan te la platja abandonada.

    ResponderEliminar
  2. No us poseu nerviosos, no compreneu la política del bipartito. Ho tenen tot molt bé estudiat. En aquests moments la prioritat és el Festivern, tota la resta pot esperar. En la platja, segons ells, no hi ha ningú, ni ganes que hi haja ningú. La brigada de l'ajuntament té prou treball fent els preparatius de tot tipus per al Festivern, tinguem en compte que per al bipartito és la major atracció turística de Tavernes, vosaltres no ho enteneu, paletos. Espereu-vos que ja us arribarà el vostre torn, el Nyau no pot donar mes de si, no exigiu tant, sigueu una mica mes comprensibles, els de la brigada fan hores extres a les vesprades perquè tot estiga PERFECTO, feu un esforç per comprendre la gran il·lusió del senyor Juan i tot el seu sèquit. No sigueu tan exigents.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Bipartito? voldràs dir Blocpartito. Tres anys tragant-nos el mateix. Es que son 3 anys seguits amb el mateix!
      Damunt fan competencia desleal a la resta de comerços que paguen per ocupar la via pública i paguen IBI. Qui paga totes les hores que están fent els operaris de l'ajuntament? L'empresa del Festivern no ho paga i això és una gestió irregular i un agravi comparatiu.
      Ja vorem el Nyau i el germà d'Orengo si netejen algo, que no siga les nostres butjaques!

      Eliminar
    2. Estic pensant que tal vegada tinguen raó els del bipartit i el Festivern siga la solució a tots els problemes de Tavernes i encara no ens donem conter. La platja es igual, es de Aceplat que callen i no marejen mes. Carmen Canet que diu de que el Festivern siga la major atracció turística? Será de veres que som uns paletos i no vegen les coses? O els paletos serán ells? Algú m´ho pot aclarir?

      Eliminar
  3. Todo el personal esta en el Festivern

    ResponderEliminar
  4. Els del FESTIVERN SL ja han venut 4.000 entrades a 23€ que son 92.000€.
    Però la zona d'acampada i la de la carpa l'han arreglat els de la brigada de l'ajuntament i la platja abandonada per al turise de Nadal.
    Qui vullga festa que la pague. Que cobren les entrades més cares per als de fora i que paguen tots els gastos o que lloguen ells personal i maquinaria.

    ResponderEliminar
  5. T'has enganyat. Tu fiat, fiat del que diu La Cotorra.
    Ja hi ha 7.000 venudes aixi que ajo, agua i resi.
    Turisme de Nadal? Els del Festivern. No hi ha més.

    ResponderEliminar