martes, 31 de diciembre de 2013

ESTA NIT GRAN FESTA DE CAP D'ANY EN LA PLATJA ... I MÉS

Un envetllat de 250 m2 , un escenari, discomòbil amb 9000 wats de sò, inodors portàtils ... es el que ens espera esta nit , a partir de les 23 hores, en la platja en la festa de cap d'nay que ha organitzat la Regiduría de Turisme diriga per Carmen Canet . I tot això en la plaça de l'esglèsia de la platja .

I no es tot, perquè el enventlat i l'escenari romandràn fins a reis, i en ell es dessenvoluparàn més
actes, dels que no vos podem avançar més doncs estàn encara en fase de concreció . Seguirem, com sempre, informant del que ens assebentem o ens vullguen informar . 

Que tingau un feliç cap d'any i any nou .





La regidora Canet al peu del canyò 



27 comentarios:

  1. I els permissos? I qui ho ha autoritzat? Qui es fa responsable? Qui ha firmat els papers?
    La regidora? L'alcalde? Perico de los palotes?.
    Sembla ser tot una rabieta del PSOE davant l'exit del Festivern

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si no hi han permissos, per què la màxima autoritat (que és l'alcalde) ha permés que es plantara la carpa i es muntara tot?
      Com que l'Ajuntament és l'organitzadora de l'event, haura de pagar totes les despeces.
      Que ha de dir l'alcalde com a màxima autoritat?
      Per favor, que no siga amb un video amb subtitols.

      Eliminar
  2. Encara que masa tart, un deu per a Carmen, mas vale tarde que nunca. Pero les coses es fan d´altra manera, tot el que esta ocurrint indica que en el govern municipal no hi ha comunicació ni s´entenen entre ells mateixa. Quin desastre.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sol passar quan governen els nacionalistes, que volen l'ample de l'embut per a ells

      Eliminar
  3. Siga com siga però que siga i qué continúe any darrere any com a una opció més d'oci la nit de cap d'any , mólt vàlida per a totes les edats, doncs fins i no tenint mitjant de desplacament sempre hi haurà algún dels amcis que tinga un apartament en la platja on quedar-se a dormir , jo així almenys ho he fet des dels quinze anys , i si no algun pare voluntariós que el porte i t'arreplege no tardet, si no matinet ... No a tota la joventut li agrada la m'usica del Festibern i preferix una bona verbena platjera al aire lliure .
    Torne a dir, que seguisca i per mólts anys . Ara correu la veu i que siga , qué ho serà de segur perquè fea falta, tot un éxit i més si en endavant es fa en més temps i li se dona més publicitat .

    ResponderEliminar
  4. Pero que siga amb els permisos adients, amb totes les revisions que cal de la carpa, amb comunicació a la policia o a qui siga per qüestio de seguretat... etc etc.
    El que no pot ser es que a una regidora li isca d'on li isca (no vull dir cap animala) i faça l'empastra que ha fet i sense dir res a ningú.
    Si a favor que ho haguera organitzat i fet, però fa un mes i comunicat fa un mes a la gent de la platja i sobre tot a qui corresponga per efectes de permisos, autoritzacions, planificació, revisions de la carpa etc. I sobre tot seguretat.
    No pot ella amb les seus mans llavades i quan no té cap responsabilitat en permisos i demés, que s'ho bote tot a la torera perquè tot el que acabe de dir no es la seua competencia i damunt posar als demes en perill de tindre un problema gros si passa algo i sense saber res. I no parle només de politics, sino de forces de seguretats també.
    Un 0 (zero) a eixa actuació de falta de planificació d'informació i de voler fer el que em rota, que potser canviaria per un 10 si ho haguera fet i comunicat fa un mes, com ja fa quatre mesos que s'esta planificant el Festivern.
    I les coses com són. I no tenen altre cami.
    I això que diu algú que mes tard que mai ací no es valid i menys si es posen en perill persones i no s'atén a la legalitat en materia de carpes i espectacles. Com és el cas que ens ocupa.
    I no es la primera volta que esta regidora actua aixi, que a la platja i a l'estiu ja n'ha fet altres aixina, sense permis, ni comunicar res, ni cap autoritzacio.
    I si vols més informació parla amb els agents responsables de la seguretat del poble que tiraven claus esta mati per la falta de responsabilitat en l'acte.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Xe tú com saps tantes coses de que no hi han permisos ni papers ni res? Qui era eixe responsable de seguretat que tirava claus? Es de la corda del Bloc?
      Ay cotorrins cotorrins si no feu les coses vosaltres no trobeu res ben fet.

      Eliminar
    2. Ja estem en els cotorrins. Entre cotorrins i gavinets aci es penseu que tots els que diuen algo son d'un costat o atre i els demes no podem parlar.
      Matxo, es veu que no ixes pel poble i no veus qui esta guardant i donant el callo de la seguretat. No has anat al final del Passeig Colon una dotació de la Guardia Civil i en altres de la Policia Local.

      Ho diu ben clar i no diu una persona. Diu els agents responsables de la seguretat del poble, i com es va dir en la prensa dies arrere es van reunir amb el jefe de Gandia per marcar tot el control d'estos dies. Segur que els tindra que haver pegat una pata en el c.. vore com ara una regidora fa les coses sense haver comptat amb ells,a mb els agents de seguretat. I estem parlant de festa i carpa que necessiten permisos especials.

      Eliminar
    3. Ara dis-los als COTORROS que conectar el suministre elèctric de la guardería de la platja a l'enllumenat públic és il.legal. Segur que diuen que no. Que li peguen una ulladeta al Reglament Electrotècnic de Baixa Tensió i a la normativa de la compañía suministradora i es donaràn conte de lo mal que ho van fer.

      Eliminar
    4. Serà perquè porta un més darrere d'este acte i de la carpa i els del BLOC li esteu fent la vida imposible, com feu sempre. Si a demà fora l'acte de MOCIÓ de CENSURA deixava sense jornal a Jordi i a Borràs. Pregunteu-li-ho i voreu el que vos diu.

      Eliminar
    5. I torna-li als cotorrins i cotorros, gavines voltors i demes aus.

      Ale va, ara recordeu coses de temps com quan Eugenio va dir: Si passra l'alta tensió dimitire o quan va dir: vos fare una escola de vela a la platja que pagarà Iberdrola o quan va dir fare un pard del Cantalot i uns marenys 2A.
      O quan Manolo va dir: eixos col·lectors son prestec i no deute, i quan va gastar 110.000 euros en informes del PAI que no va fer o quan va fer un col·lector a la platja sense eixida per baix l'avinguda.

      Ara tornem tots a retraure-vos els uns als altres fets i desfets de fa temps.
      Parlem d'ara. que passa ara

      Anonim de les 19:26
      Això que dius es fals. I confirmat per gent del govern. I per agents de la policia local que sempre hi ha que coneguem. Fins hui, be ahir, ningu sabia res perquè no ha dit res a ningú de la carpa, ni ha fet cap proposta de gasto, ni ha dit que cal fer per obtindre permisos, ni res de res.
      Ací es penseu que la cosa es tan tonta com dir: munte una carpa i au, tot fet.
      Revisions arquitectes, informe arquitecte, pla seguretat, etc. etc. I això no ho fa ni ho firma la regidora, ... I parlem en serio parlem, i sinó ho deixem estar.

      Eliminar
    6. Val, el que diu el de les 19:26 es fals per que ho dius tu i perquè ho diu gent d'una part del govern. Ara caldrà esperar a vore que diu l'altra part del govern, que es Carmen Canet, i així comprovar si el de les 20:14 li han contat la veritat o no.
      De totes maneres, siga com siga, la orquestra del gran director torna a desafinar horrorosament.

      Eliminar
  5. Xe disfruteu de la festa

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. De quina de les dos?

      Eliminar
    2. Dos ? Qué ja sabíes que la de la platja anava a desautoritzar-se ? Perquè eren tres : Festivern, platja i Plaça de l'Ajuntament . Quí eres tú ? Esres adiví o estàs en el govern ? Ai mare, quin cangelo m'agafa, que ja tenim altres amb ciencia infusa ... o no .

      A vore si anem a les dotze a la plaça i també la suspenen per ordre superior i ens quedem com l'any passat, compostos i sense nuvi .

      Eliminar
    3. Que pose autobussos l'ajuntament per a que la gent que sope puga anar a la plaça sense agafar el coxe.
      Clar que el cost del bus isca de la butjaca dels governants, que son qui han fet l'empastrada

      Eliminar
    4. Això dic jo Enrique, tindreu permís per a la festa de la Plaça de l'Ajuntament?
      De quina regidoria depenia?
      A vore si era Urbanisme, i aneu a buscar a Vanessa, ara i a vore qui t'ha pegat? O pitjor, anar a buscar al Perfecto sustituto!
      Jo crec que tot és una sorpresa de J.J. per dur la festa d'Aceplat a la Plaça Major, si allí n'hi han permisos no hi ha problema i no es perden els diners de Ruano, que este govern és molt estalviador. Damunt és notori que el Bloc no es parla (o en parla malament) d'Aceplat i d'altra banda, els fa la campanya als comerciants del poble.
      Estava clar que J.J. li la faria a Aceplat, i , total, lo de Carme SOLS ÉS UNA BROOOOOMA, com quan la cloenda de turisme.

      Habia una vez, un ciiiiiiiiiirco...

      Eliminar
    5. No soc el d'abans, pero recorde que això de la festa en la plaça ho vens diguent tu de fa temps que li ho havies preguntat a l'alcalde

      Eliminar
    6. Kk Mark no eres mes ignorant perquè no t'entrenes. Damunt sempre vas en mentires i interpretaciosn personals i sense trellat.
      Analitza si tens un dit de cervell el que ha pasat i trau conclusions com cal. A vore quin alcalde es capaç de impedir una festa si estan tots els permisos donats i tot es com cal.
      Ja seria hora que sabereu on el cau la carrega.

      Eliminar
    7. Pero el Festivern té tots els permisos? Acampades on es pot fer foc i consumir sustàncies estupefaents, ja que no hi ha control policial per al consum d'aquestes sustàncies il.legals.
      I que dir de l'última zona d'acampada a la zona del Pla. Tenien permís en el moment en que començaren a instal.lar-se les tendes? I a hores d'ara?

      Be, queda clar que están preparant una altra eixida del govern i Carmen Canet te totes les paperetes. Tota la resta son l'excusa o motiu per fer-ho.

      Eliminar
  6. I una altra més de la cerimònia de la improvisació!! Quins polítics (tots) tenim, Senyor...

    ResponderEliminar
  7. Efectivament, disfrutarem de la festa o intentarem peró si les coses són com es diu per un comentari de dalt i això no es la primera volta al llarg del dia que senc, bueno ara ho he llegit, i com s'ha gestat eixa gesta, molt mal per la regidora del PSPV.
    I més mal encara si ella no pot firmar permisos ni asumir cap responabilitat.

    ResponderEliminar
  8. No confundim: No hi ha hagut improvisació, sinó ganes de fer-se notar alguns.

    ResponderEliminar
  9. Però hi ha festa a la platja o no?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si, per Sant Joan, si a Carme li donen autorització per fer fogueres a la mar.

      Eliminar
  10. El que li han fet a Canet no té preu. Crec que ha arribat l'hora de que tots els problemes interns del Bipartit isquen a la llum... Esperarem a vore que diu l'alcalde (Perfecto) sobre el que esta passant...

    ResponderEliminar