martes, 17 de diciembre de 2013

HUÍ TERCERA SESSIÓ DE LES JORNADES DE TURISME

Intervindrà en primer lloc com a ponent Vicent Gòmez, empleat local destinat en foment , que ens parlarà sobre " L'avantage competitiu de les destinacions turístiques : El cas de La Valldigna ", on de segur ens donarà una vissió molt propera i realista desde la seua experiència professional en el camp del foment local sobre el turisme en La Valldigna  . 
El segón ponent , Jose Luís Muñoz, es cap d'explotació de la cadena hotelera RH , i ens parlarà d' invertir en temps de crisi , donant-nos de segur un altre enfocament diferent i des del punt de vista pràctic d'una empressa turística .

Es a dir, huí tindrem una vissió des del punt de vista económic de la materia. 

2 comentarios:

  1. Pues si la xarrada de hui és com l'article d'ahir al Levante ja tinc clar si el Bloc ha emprés el seu viratge polític cap a l'esquerra o cap a l'ultradreta.
    MALA SOFLAMA POLÍTICA D'UN FUNCIONARI defenent la franquista i ultralliberal llei de l'ocupació. Que molt be deixar a les empreses acomiadar, millor que qué tanquen, i diu eixa burrada amb tota la paxorra el tio.
    Però tornem al principi, ja comença amb el titular com a declaració d'intencions: EL ESTADO DE BIENESTAR SE HIZO CUANDO IBA BIEN, AHORA HAY QUE REPLANTEARLO. O siga, que els drets mínims de benestar que marca la constitució eren un luxe, la vivenda,feina,educació,sanitat,cultura eren regals que feia l'estat als seus socis, mentres ens pujen als treballadors totes les taxes i impostos possibles i els banquers,grans empresaris i polítics es fan més rics encara. Després, per continuar arreglant-ho diu que no costa tant muntar una empresa, que vas a la Cambra de Comerç i en ventanilla única t'ho arreglen tot i que el cost en diners depen de la forma jurídica. No diu quant en cada cas. La gran risa m'ha agarrat quan diu que hi ha una tarifa plana pels autònoms de 50€/mes. No diu que sols per als nous i menors de 30 anys. També altres bajanades com que el Viver que porta és de molta ajuda al emprenedurisme i que el plà d'ajudes de la Diputació no ha tingut èxit perque no s'ha explicat bé. Crec que no fea falta ni explicar-lo, està disenyat per a que qui reunisca totes les condicions no aplegue ni a un 5% dels aturats ni empreses.
    Que un funcionari de treball protegit pel Bloc parle amb eixa demagògia sobre la crisi al món del treball és per a que s'ho replantetgen, al menys en eixa regidoria on van triar renovar al lumbreras este. Recordeu que l'han mantés ells, i ara callaran, quan xarren i no acaben perque una filla amb estudis de turisme done una conferència a les jornades de Carmen Canet. Hui que hauran xarrat llàcer i ell al viver? Temps tindran per això, perque consta que només tenen un client al xiringuito, i vicent acaba prompte la feina que té, com quan estava a l'escola de música, que qui anava a demanar assessorament sobre treball li donava dos fotocòpies i ja no sabia dir res més. En aquell temps ja era tècnic d'ocupació.Com ara.
    I resultarà que hui també sabia de Turisme. Pues feina té per fer, de com està el turisme a la Valldigna.

    ResponderEliminar
  2. Després el Bloc es queixava de que tots els treballadors de l'Ajuntament eren del PP.

    ResponderEliminar