lunes, 16 de diciembre de 2013

Editorial : ALGO NOU O TOT IGUAL QUE SEMPRE ?

Fa uns dies vos parlava, sense donar noms , creía que ho havereu adivinat de seguida, com va dir un dels comentaristes " mira que sou càndidos " , d'una persona signifícativa en l'esquerra local que estava en converses per a incorporar-se a Compromís . I no vaig donar noms perquè m'ho comentà l'interessat a mi personalment i no vaig creure convenient fer públic quelcom que no sabía si ho era. 

Tornarem a vore a l'amic Càndido
en els  bancs del pleno ?  
Doncs bé, dissabte altra persona significativa de l'esquerra local, esta vegada molt nacionalista, em va confirmar el tema, doncs a ell i a altres més , com a mi, així li ho havía dit el propi interessat, que manifesta que han segut des de la coalició i al més alt nivell els que s'havien dirigit a ell en eixe sentit , i que s'havien vist en llocs públics de restauració , pel que no sé si a estes dades l'incorporació  ja és efectiva o no, no he tornat a coincidir amb ell , incorporació qué serà segons em digué diréctament com a militant de Compromís, i no per mig d'Iniciativa com podría pensar-se .

Però donat que el tema pareix ser que és públic, huí parlarem amb noms i cognoms i vos faré una serie de reflexions, doncs jo no ho tinc gens clar :

Aportarà Càndido Jimenez algo positiu a la coalició nacionalista o és quelcom indiferent ? 

Ocuparà un lloc "d'eixida" en les llistes nacionalistes en les properes locals?

Donada la mala relació entre este i els seus antics companys d'Esquerra Unida, en el cas de tindre que reeditar-se el tripartit , com influirà esta incorporació en el tema, i més si Jimenez tornara a entrar com a regidor ? 

Cregueu és una maniobra de JJ i companyía per a després d'ensombrir , vorem si aniquilar del tot, als socialistes , engullir al vot d'EU i quedar-se com a únic representant de l'esquerra en el consistori, o almenys aconseguir la majoría absoluta ?

Els eixirà bé la maniobra o per contra i si no aconseguixen el dit en la pregunta d'abans , els eixirà "el tir per la culata" i els perjudicarà de cara a la reedició del triparit ? 

Les respostes en menys de dos anys, mentres tant sòls podem que fer-nos este i altres moltes més reflexions .    

36 comentarios:

  1. He, he, he. Molt bona la broma. La broma és que li digues a "açò" reflexions quan no passes, com sempre, de la mera xafarderia.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs de moment les xifres respalden la linea editorial i a les set del mati hi havien ja tres comentaris i de segur que les entrades hui tambe arrivaran a varies centenes . Es clar que a alguns vos molestem i de debo , senyal de que anem pel bon cami .

      Eliminar
  2. Bona noticia que una persona d'esquerres i amb trellat cim Candido torne a la politica local.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pense com tu que almenys en l.epoca en que jo el vaig tractar politicament i que va ser sobre tot durant la darrera legislatura amb repressentacio valencianista en el consistori , va ser una persona moderada i que votaba el que li pareixia correcte ho pressentaren uns o altres , el qual me consta personalment sobre tot tambe en l.epoca darrera en la que la regidora era Lucia , amb la que compartia sobre les diferencies en teoria ideologiques distants , moltes coses a nivell local i en consecuenment els veies votar el mateix perque consideraben era el millor per al nostre poble , ho pressentara Eugeni , Blasco o Miquel .

      Eliminar
    2. Un gran trellat, si. Per a la seua butxaca. Clar que votava el que deien els demés partits, a ell li importava un bleda el poble, nomes cobrar a final de mes.
      De Candido, res!

      Eliminar
  3. Centreu-se en l.aspecte i la valoracio politiques i deixeu lo personal per a que pugam publicar sense problema les vostres opinions . Gracies .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No has sentit al mestre Anguita?
      Un polític te vida intima, pero no vida privada, y ha de predicar amb l'exemple.
      Este home no pot estar representant ningú en la vida publica quan ha fet el que ha fet en la vida privada. I s'ha de dir ben fort i amb majúscules, i mes per ser polític.

      Eliminar
  4. Al del solimar , elimina les referencies personals concretes doncs certes persones han demanat no ser referenciades i el publicare el comentari doncs em pareix molt acertada la referencia a eixe centre .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique, lleva les referencies i publica-ho tu mateix. Et done permís. De totes maneres, tots ens coneixem al poble i sabem els mèrits de cadascú.

      Eliminar
    2. Ho he elimintat i no em queda constància literal, però venía a dir este comentariste que amb tant de "viejas glorias" en els partits locals, açò pareixerà una residència SOLIMAR , qué façen com els socialistes locals i renoven , dia també .

      Eliminar
    3. Pues no se quin encono en no poder nomenar els noms dels que dirigeixen o pretenen dirigir la política local. Els deixem tot en les seues mans i no podem nomenar-los? Tu dalt a les 8:28 també anomenes Eugenio,Blasco o Miquel i no passa res. A mes a mes dir que açò semblarà Solimar o l'Imserso es un acudit sense malicsia per al que es diu per ahi entre contrincants politics. A mes a mes qui no vol respondre de res davant el poble, que no es presente a dirigir al poble, com diuen a altre comentari abans s'ha de donar exemple.

      Eliminar
    4. Torne a dir que hi han dos persones, abdòs regidors en temps diferents , que han demanat exprèsament no ser anomenats , doncs ú ja no té rés que vore, diu ell, amb la política, i l'altre ho té que vore però ... això . Ara tú el que has dit noms trau conclusions però no tornes a anomenar a eixe perquè no ho publicaré

      Eliminar
    5. No tenen res a vore amb la política pero es reuneixen per a marcar-nos les directrius del govern actual i el futur dels partits?!?!?!?
      Especifica quin dels dos (o tres, jo ja estic marejat) es el que no podem nomenar. Sense nomenar-lo, clar, dona'ns pistes.

      Eliminar
    6. Chapuzas y chafardeos16 de diciembre de 2013, 17:31

      ¿Y entonces por qué permites que se publique en los comentarios del post sobre Borrás y el paseo marítimo?:

      Anónimo16 de diciembre de 2013 02:59

      Qui no deuria pintar res a l'Ajuntament deurien ser els Eduardo,Perfecto,Juan Pare al que ara es vol sumar Candido. Cap de tots eixos anaven en llistes. Feu com el PSOE que sinó això acabarà semblant SOLIMAR!

      Eliminar
    7. Això no és cap xafardeix, sino veritats com a punys!
      Qui vullga manar executivament que es presente en llistes. Després diguem que tenim les generacions joves més ben preparades. I jo dic, si és per a tratar-los com titelles, per a qué serveix la preparació?
      Després demanem més preparació als polítics. Per a qué la volen(m) si després ja s'encarrega cada partit de limitar-los-la?
      La resposta la tenen els partits, per ara la resposta és de Cuarto milenio.

      Eliminar
  5. En quant a les referències professionals que feu a esta persona, no em consta ninguna condena ni penal ni civil al respecte, pel que no vaig a permetre acussacions delictives o quasi al respecte, ataqueu políticament si de cas perquè després de tot eixe tema va ser reelegit almenys dos o tres vegades regidor , i sobre eixa época llarga podem dir açò o allò però com a politic, qué és el que açí es proposa, crítiques a les qué com a tal polític està somés té que soportar .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja m'informare de com va quedar judicialment l'assumpte, el cas es que esta persona era promotor i qui havia de fer l'obra va pegar a fugir amb diners i es va tindre que tornar a pagar per poder acabar-la. Tu saps que moltes vegades desapareix la empresa i les persones no tenen cap responsabilitat jurídica. Ja te dic, Enric.
      Com a polític, tots sabem que al final acaba mal amb EU perquè sols li importava els 1000 € mensuals que cobrava nomes amb comissions per ser l'unic comunistes i anar a totes i quan ja no contaven amb ell com a cap del partit els va deixar tirats.
      Si els dos casos son de veres, esta persona no es mereix dir-se ni d'esquerres, ni polític, ni persona.
      Jo aniré averiguant i tu ves preguntant-li a EB.

      Eliminar
  6. Estoy llegando a la conclusion de que miedo le teneis Candido , se ve que sois de EU y teneis miedo de que Compromis con el en sus listas os aniquile . Como bien dice Enrique lo que decis es de hace unos veinte y pico de años y desde entonces Candido ha sido concejal electo varias veces y la ultima encabezando EU obtuvo un millar de votos , muchos mad que Karina cuatro años despues , por lo que tan maligno digo yo que no seria .
    De hecho y por lo que conozco el fue un estafado mas Lorenç B . que era el gerente o similar de la cooperativa que dejo colgados a varios valleros y a los propios cooperativistas .
    Si alguien sabe si no fue asi que hable o que calle para siempre , sobre todo los del edificio de la playa que no se como se llama y que esta en la entrada de la playa a la derecha . La familia de cierto periodista , y no doy nombres como pide Enrique , saben y a fondo del tema pues ademas de estafados eran familia del tal Llorenç .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique, segueix faltant aci l'aclariment del cas Candido. No he anomenat ningú diferent a qui ja ho ha estat als comentaris.

      Eliminar
    2. Per que no el poses, Enrique?

      Eliminar
    3. Eooooo
      Enriqueeeee
      Estàs o no estàs?
      No contestes?

      Eliminar
    4. No posse anonims que insinuen possibles delictes no desqualifiquen per desqualificar no mes .

      Eliminar
    5. Molt de demòcrates valencians, pero et quedes igual que el titular: TOT IGUAL QUE SEMPRE, amagar als lladres per si el dia de demà em serveix per a algo. Molt comú del mon de la construcció i la política.

      Eliminar
  7. Si lo bo que es un polític s'ha de mèdic pel nombre de vots anem aviats. Mirem Aznar,Zapatero,Eugenio,Vidal. Eixos amb majories, ja si digueu com els actuals amb el 25% de vots o el Candido amb nomes 1000 vots en un poble de 18000 hab. Això sense discutir si els vots son en major % pel partit o per la persona. Dir que va ser triat en varies ocasions es no dir res, també o va ser Eugenio i va ser nefast per al poble (endeutament,enxufisme,torres Iberdrola,PAI's).
    Com ha d'estar tot de cremat a la política local, on el partit que es denomina COMÚ-niste va cadascú a la seua, no hi haurà prou faccions per a tants membres, es curiós que ara s'estira que sense passar per Inicativa passen tots d'EU a Compromís (Xavi el de KV, Candido), el pròxim serà l'ex-alcalde comuniste?

    ResponderEliminar
  8. Jo crec que Candido té tot el dret del món a presentar-se amb qui vullga. Molta renovació no presenta però és cert que li va restar 300 vots a EU de la mà d'Encarna Mifsud a Karina. Ara, si jo fora d'EU a València o a Benifairó que són els qui més han treballat per a tirar a Karina per a mantenir a Jordi en l'alcaldia pensaria que el Bloc els ha tornat a estafar... i ja en van...

    ResponderEliminar
  9. Càndido tindrà el dret a presentar-se amb qui vullga. El que no té ningú és cap obligació d'acollir-lo.
    Lo de que ell sols va llevar 300 vots a Karina ja és molt dir, com que quan era regidor d'EU en solitari duia ell els 1000 vots que el posàren al lloc. Com a molt, posant-lo al nivell d'Encar, duria la meitat, 150 vots, que no són 1000 ni paregut. I deurieu investigar per qué s'en va eixir d'EU, si va ser per ideologia o per falta de protagonisme. A lo millor el paio ha vist que amb estos pot seguir rascant algo del consistori. El que no tinc tan clar és que li done i no li lleve vots al Bloc. Ells sabran. I damunt hauran d'ensenyar-lo a usar el I-phone.
    Lo de la política em té sorprés i cada vegada veig que va a més, entre els ni-nis d'ara i els dinosaures de sempre ens tenen acovardits.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Lo pitjor són els traidors que es diuen d'esquerres i després fan els seus negociets i xanxullos amb cooperatives i sindicats. Per això quan acaben a pintar algo en política acàben en Fenosa,Endesa o Putesa com el Felipito o el Sapaterín i amb jubilacions millonàries.
      Al menys als de dretes els veus vindre i no tenen vergonya de dir la seua veritat. Si la dreta és corrupta i la gent ha deixat de confiar en l'esquerra perque els ha decebut massa voltes als treballadors, ara que fem?
      I encara discutiu de Càndidos i Ñaus si sí o no?

      Eliminar
    2. I què et sembla, Karl, l'última de la regidora Martí? Bé, ja exregidora. Vols una possible lectura? "Mentre no tinga arreglada la pataqueta, em clave en política. Quan ja la tinga? La política a fer la mà!".

      Eliminar
  10. Indignant el darrer comentari de les 00:42 i més que es publique.
    I més quan Vanessa Marti es conegut que quan es va presentar amb el Bloc treballava en una empresa de Silla.
    Eixe comentari, completament feixista, només fa que negar el dret a un treballador a millorar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En la feina de Silla estava a temps complet, fixa i també va dimitir com ha fet ara?
      Per comparar, dic jo.
      Res nou, sinó mireu com han acoplat la política a les seues necessitats Víctor, Karina, el propi alcalde o ara Vanessa, mentres altres bons xics com Llacer o C.Canet treballen i despres fan prou hores a la política. Despres els ofèn quan els anomenen jornalers de la política. Molt simptomàtic quan els propis administradors de la Cotorra s'en riuen quan es diu de treballar pel poble en política sense cobrar, mes que d'honrats ho titllen de babaus, i si demanes que es posicionen diuen que no van a tirar pedres a la seua teulada. S'han espavilat molt estos. Molt bonic, pero a la època d'ells, en política no cobrava ningú, tots treballaven fora i dins l'Ajuntament, i este funcionava.

      Eliminar
    2. Clar que tot treballador té dret a millorar, però no a costa de les nostres butxaques, si passa de silla a l'Ajuntament no perd res però és només gràcies a la política. Si passa de l'Ajuntament a Catalunya és perque s'ho ha guanyat en una opossició.
      Del cas d'ara no es pot dir res, del de Silla tinc els meus dubtes, de tindre allí bon estatus no s'ho havera deixat per la política, i la política no deuria substituir cap feina, com vé a dir Karl.

      Eliminar
  11. Em decepciones Karl, et feia més seriòs. Pots explicar com han adequat Jordi, Víctor i Karina la política a les seves necessitats. Com a mínim en un cas t'equivoques i ho saps

    ResponderEliminar
  12. Si de veritat creus que l'alcalde ha acoplat la política a les seus necesitats quan estava ben tranquil en la UNI com ja t'heu dit en un atre lloc es que eres carn de psiquiatra. No mes has de vore-li el cabell blanc que li ha eixit.
    Tu senpre contra tots Carlitos Marquitos i per opinar de coses que no tens ni pajolera idea.


    ResponderEliminar
  13. El Sr. Alcalde ha estat el que mes s'ha acoplat al seu interes, pues primer no era precisa la dedicació a jornada sencera i adjuntava 3 jornals (classes,alcaldia i Mancomunitat), despres quan Manolo atenia mes gent que ell durant les hores que feien a l'Ajuntament, els cappensants del Bloc van decidir que calia dedicació completa. I diuen que es reservarà el dret a conservar eixa lloc de treball a la Universitat. Aleshores, que ha perdut en cada cas J.J.? El que queda clar es que cada personatge dels que parle canvien sempre per a millor, excepte als casos que ja dic on son mestres i damunt fan moltes hores a la política sense cobrar. Noteu que estos dos son regidors del govern, no hi ha cap ànim de critica a cap sector, les persones es donen a conèixer pels seus fets. O siga, que de contra tots res, amic, t'has esvarat. Sobre opinar de coses que no en se ja et tenim a tu per contraargumentar, continuem esperant perquè per ara encara no ho has fet.

    ResponderEliminar