viernes, 20 de diciembre de 2013

DARRERA SESSIÓ DE LES I JORNADES DE TURISME A LA VALLDIGNA

Ahir es va celetbrar la darrera sessió de les jornades , amb ponéncies una vegada més mólt pràctiques i en este cas sobre formació , com la impartida pel nostre veí i director del campus de Gandia Pep Pastor, el qual va explicar els estudis que en ell es poden cursar, i en especial el grau de turisme .

Pel seu costat, el primer ponent,  Joaquin Valera, director del Centre de Turisme de Gandía, va donar també bon compte de l'oferta educativa que es dessenvolupa en la ciutat veïna, en concret en la seu del centre en l'Alquería del Duc del Grau de Gandía .

La segona ponent , Silvia Prades , una jove emprenedora premiada com a tal, va explicar la seua experiència com a part d'una empressa que es dedica al muntatge i promoció d'actes culturals, com per exemple les actuals visites temàtiques guiades en el nostre monestir .

Així doncs ahir varen acabar estes primeres jornades, que segons la regidora de turisme vallera, Carmen Canet, seràn les primeres d'altres que es pretén seguir fent amb periodicitat , a més així mateix d'altres tipus d'actes amb el mateix fí i que es estudiar i ficar en marxa messures per a que el tursime en la comarca deixe de ser algo residual i complementari i per contra una font amb molt de futur , i més davant la crisi que ha arrasat amb les nostres industries i la nostra ja des de fa temps en declive continu agricultura .

1 comentario:

  1. Quants en governa la farina20 de diciembre de 2013, 1:18

    Buf, si l'èxit emprenedor es mesura pel tipus d'activitats que vénen realitzant-se al Monestir (Halloween --sortosament-- fallit, per exemple), no cal dir res més. O potser sí s'ha d'afegir el que Groucho demanava: pareu el món que jo baixe ací. De les actuacions dels diferents polítics, res estrany. La sorpresa vindria si tingueren interés més enllà d'estar o no estar.

    ResponderEliminar