viernes, 13 de diciembre de 2013

SENSE FESTA DE CAP D'ANY A LA PLATJA

I es que quant vos informarem de la proposta de fer una festa eixa nit en la platja, amb ajuda del consistori, alguns que ja portem uns quants anys vegent de tot pensarem allò de " Hasta que no lo veo no lo creo ", i per desgràcia no ens hem equivocat: No va ha hi haure cap de festa pública en la plata el cap d'any. 

Sempre ens quedarà Casablanca ... o Marjaletes . 

7 comentarios:

  1. Tot és per a Festivern SL per a la resta ni campanades a la Plaça

    ResponderEliminar
  2. Cal recordar que la festa en el poble no esta patrocinada ni organitzada per l 'Ajuntament que això si dóna el seu suport com donaria, segur, a la festa que ACEPLAT li pot proposar..
    ¿Quina festa li ha proposat ACEPLAT o si no ACEPLAT els locals de copes, bars, restaurant per a fer el cap d'any? ¿Ja han vist una carpa, han estudiat els permisos que cal i quin espectacle van a oferir i preus per atraure el personal?
    Pel que sé, no res. Si estos no es menegen en defensa dels seus interessos...

    ResponderEliminar
  3. Home, si l'Ajuntament no assegura fer costat en res ni dona cap €, com van a proposar res.
    Si hay que ir se va, pero ir pa na...
    Si l'Ajuntament no fa res, ja ACEPLAT o cada baret es muntarà la seua festa segons interès i pressupost de que disposen.

    ResponderEliminar
  4. No faran res com no han fet mai res en anys i anys. Es el que passa en este poble que l'Associacio no fa res i a la mínima que uns altres es mouen, ells van de víctimes, miren a un altre costat i culpen a l'Ajuntament o perico de los palotes.
    Han tingut tota la vida la gallina dels ous d'or i tots els ous d'or eren d'ells perquè només estaven ells, i no han sabut cuidar la gallina, nomes els importava els ous. No s'imaginaven que la gallina podia caure malalta. I ara que està no saben que fer perquè mai han tingut previsió de res.
    Es la realitat trista i certa.
    No faran res com a col·lectiu perquè no s'aclareixen ni ells a l'hora d'ajuntar-se realment pel seu bé comú. I se de què parle.

    ResponderEliminar
  5. Aceplat volia fer una festa on l'Ajuntament ho pagara tot: orquestes, policlins, seguretat... això sí, el benefici de les barres per a Aceplat.
    Així també monte jo la festa! Però pa'això ja tenim el pp que ho feia en els seus amiguets.

    ResponderEliminar
  6. Crec que oblides algo molt important i qué es qué va ser el senyor Borras el qué els va oferir inclus un envenlat de la mancomunitat i demes . Acas el Festivern ens ix gratis al vallers ? No, com a minim 6000 eurets i ben invertits que están al meu pareixer , aixi que invertir un poc en la platja tampoc estaria de demes .Aixi que millor no parlem de montar festes als amics ....

    ResponderEliminar
  7. Es una poca vergonya el partidisme que patim en coses tan bàsiques i ximples com la promoció de comerços,hosteleria,turisme a la platja. No hi havia ni hi ha cap pla ni cap política, com sembla s'acusen uns i altres, nomes es menegen pels amics i acusen als adversaris.
    Jo dic, que ha fet el Festivern per Tavernes? No hem conteu la milonga de la feina i els diners que deixen al poble, això ho pot dir també Aceplat. Que ha fet per Tavernes l'associacio taurina?
    Prou de màfies i corrupció amb diners públics! Si Aceplat ha de "pagar-se" la festa de la platja, la del Festivern que la pague l'associacio de comerciants del poble. A vore si te valentia d'anar l'Ajuntament a demanar-los els 6.000€ (que en realitat en son moltíssims mes), quedarien com aquell concert pels joves que volien finançar els bars de la Plaça i van tindre que endur-se al Vergeret cartells i tot fet.
    De vergonya, ni amb canvi de color de govern ni amb crisi (de valors, recordeu que no es econòmica) ací es fan les coses amb un poc d'etica ni trellat. Seguirem votant i esperant.

    ResponderEliminar