viernes, 13 de diciembre de 2013

Editorial : DE VERGONYA , O POR SUS HECHOS LOS CONOCERÉIS

I es que si ahir ja denunciavem la manca d' apoio del govern municipal , i ja no digam a una companya , a un acte de la Mancomunitat com es de la promoció turística de La Valldigna , huí ja ho califiquem de de vergonya : Ja es no es que no vaja anat ningú més d'ell que la regidora ponent, Carmen Canet , si no que a més a més no ha tingut ni cobertura del Gabinet de Premsa : Menys mal que sempre ens quedarà Paco Teodoro per a plasmar l'acte .

Però es que a més ens ha disgustat i de debò vore com de Simat a part del Pressident de la Mancomunitat i Alcalde , així com el de Benifairó, estaba la responsable de l'oficina de turisme simatera , mentres la nostra està de vacances . I no, no critiquem al treballador , que com tots té dret al seu temps de vacances, si no a qui li regula éstes . 

Però bé, diu un dit popular i ja sabeu que jo soc molt creient amb ells, que " Por sus hechos los conoceréis " i a alguns ja sel's està vegent massa el plomer . El dia cap d'any segur que els trovarem en cert lloc, que aposteu ? ( no, en la platja no, mireu l'article que acompanyem ) .

Esperem que la ciutadania vallera també prenga nota i no es deixe enganyar més pels oroples cavalgants i demés . 

17 comentarios:

  1. Tot és per a Festivern SL per a la resta ni campanades a la Plaça

    ResponderEliminar
  2. Pegues unes pistonades.... que t'ho hauries de fer vore.
    La responsable de regular les vacances és la regidora de turisme, abans de parlar, almenys infroma't.

    ResponderEliminar
  3. I qui ha dit el contrari ? Jo no , a vore si l,escopeta de fira ets tu ...

    ResponderEliminar
  4. Pobra Carmen Canet, quines amistats tens! Et volen fer un favor i et claven el dit a l'ull amb el tema de la funcionaria de turisme.
    Si, Estruch, fest-t'ho vore perquè amb amics com tu

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que te a vore l'amistat en dir la veritat?
      Un polític que no juga al joc d'interessos i tampoc us agrada?
      Ell no ha personalitzat la queixa, vosaltres prejutgeu el que ell pot pensar segons qui siga el responsable?
      Amic es qui quan faig una errada es el primer en dir-me-ho. Tots els demés son buit res interessats, que venen a fer-me la coba quan va tot de cara i quan no interessa no els trobes.
      Valent i honrat Enrique per eixa queixa.
      Valenta i honrada Carme per continuar amb l'amistat a pesar de la queixa.

      Eliminar
  5. Els verdaders amics son els que diuen les veritats i a la cara , i no els que el plamejen l'esquena i el peguen la punyalda per darrere , com feu molts anònims i per això no doneu mai la cara .

    ResponderEliminar
  6. A mes , tinc el dubte de si les dades del calendari laboral son cosa del regidor del area, del de personsal que en este cad es a mes familiar meu, o del jefe de personal que crec que es el Secretari General al que sabeu he defes quant ho he estimat oportu . Pero siga qui siga el responsable per accio u omissio ha fet un desficaci .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. quant de temps sense aparéixer el famós "és família meua", variant dels conegudïssim "sóc amic de"!

      Eliminar
    2. Si pero en este caso lo resalta para indicar que aunque sea un amigo o familiar el responsable , no por ello no va a dejar de criticar lo que vea incorrecto , por lo que no entiendo tu critica .

      Eliminar
  7. Enrique , cuanta razon tienes con lo de que el carro esta haciendo ruido, en vez de contestarte politicamente y como no pueden , ale, a atacar a la persona , favor que te hacen los muy paletos pues a los que no estamos atados con nadie nos dejan las cosas cada dis mas claras.

    ResponderEliminar
  8. Crec que de l'oposició en van anar un grapat. Dimarts i dijous altre tanto. A vore si tant de criticar al PP ara va i estos ...

    Serà posible un canvi d'aires al PP valler? S'ho imagineu?

    ResponderEliminar
  9. Enrique, te recuerdo que hables con Pilar la concejala de fiestas, para que este año no nos pase como el año pasado con las campanadas de la plaza.
    Nos vemos esa noche si se aseguran que nos daran las campanadas.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No, si les campanades les donaran, sols cal que arreglaren el rellotge.
      Pero a la Plaça estaran tots mes soles que la una, els que manen faran la festa al Festivern.

      Eliminar
    2. Pues ho tens clar, KM, ara et muntes una empresa i llogues tots els millors cantants i els poses a cantar a la plaça i segur que omplis més que el Festivern. Jo mateix venc l'entrada i me'n vaig al teu espectacle.

      ¿Veritat que no penses les coses abans d'escriure?
      La festa la faran els que manen i els que no manen, no ens digues que 6 o 7 mil persones son les que manes perquè segur que estaran alli.
      Com també es més segur que hi haja menys que més dels que manen en el Festivern.

      Eliminar
    3. Monta-la tú que tens amics al govern. No et cobraran cap despesa com a Obrint Pas. Clar que venen 6 o 7000 dels que manen al festivern! Ací en nitvella qui mana és el festivern, ho dubtes? Acampada,dutxes,campionats,sopar al pavelló, actes festius, tot per als clients i pels organitzadors és un xollo, sino la entrada valdria 50 i no 23 € i Obrint Pas guanyaria 5.000 i no 50.000 €. Qui paga la diferència? Tu,jo i els nostres veins.
      Això sí, tindrem a Mercadona i l'Excusa Perfecta contents.
      No val això tots els diners del mon?
      No sigues demagog, molts actes que pagarà l'Ajuntament són per al Festivern i amb els horaris acoplats al Festivern, per a les campanades a la Plaça no posaran ni el confetti. Eixe públic no són el seu client, no interesa.
      Ja vorem si els més dels que manen que no estaran al Festivern si estan a la Plaça!
      Deuria de ser normal, com sí hi havien regidors del PP al Festivern. Cal separar els gustos,aficions i negocis de la política. Aleshores haureu baixat al món terrenal.

      Eliminar
  10. La concejal de turismo es la que tiene que planificar el horario y las vacaciones de la unica persona que tiene en su departamento.
    No se puede permitir que en un punto de información turística se trabaje de lunes a viernes de 10 a 14 y cerrado los fines de semana (excepto julio y agosto que abren todos los dias mañana y tarde), y que en fallas, pascua y navidad este cerrado por vacaciones.
    Esto es el mundo al reves!!
    Intolerable en una ciudad que quiera promocionarse turísticamente.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I lo bé que està la tècnic de Turisme aixina! Xe deixeu la dona com està...

      Eliminar