viernes, 20 de diciembre de 2013

Altra xicoteta editorial : PREMONICIÓ FALLIDA

O no, perqué quant l'altre dia vaig previndre que en la sessió d'ahir de les jorandes turístiques hi hauría més gent i sobre tot més representació institucional, crec que era més un desig que una convicció, vist el vist darrerament . 

Qué qui va vindre ? Del govern l'alcalde es va excussar segons diuen per el soterrament de Don Ricardo, el regidor de foment Josep Llàcer va vindre quant l'acte ja estava començat, ens va acompanyar una horeta escasa i se'n va anar abans d' acabar éste ... i poc més : Carmen, Raquél i l'alcalde de Simat i Pressident de la mancomunitat Sebastià Mahiques . Això sí, almenys el gabinet de premsa va tornar a vindre , va titar unes fotos i se,n va anar ...

Però bé, menys dona una pedra diuen, i almenys els que em assistit em acabat amb la sensació d'haver estat en quelcom positiu , d'haver escoltat propostes realistes i amb futur i que poden servir per a començar a que d'una vegada el turisme siga un motor de futur per a la comarca : A vore si sabem ficar-les en marxa i així siga .  

4 comentarios:

  1. I no creus que el gavinet de premsa només va anar per traure a Llàcer en la foto?

    (A Juan ja el nomenen Joan, a este no tardaran en dirli Llatzer)

    ResponderEliminar
  2. Jordi tenia ahir un bon motiu per no anar però quina excusa va donar les altres 3 jonades?
    Quina excusa han donat la resta del bipartit per ni anar a ninguna de les jornades?
    Per què ha deixat a Carmen més a soles que la una?
    No creuen en el turisme?
    Per què tanquen info turist?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Eixes son les preguntes clau . L.acte es va acabar passades les deu i mitja , jo crec que a eixes hores el soterrament estaria mes que acabat , pense que falta voluntat .

      Eliminar
    2. I altra cosa curiosa es que l.altre dia tinguera temps per a anar a la pressentacio d.un llibre i dimecres a un acte promogut pel futol i ningun dels quatre dies d.estes jornades en tinguera ni per a passar a saludar , que coincidencia , no ? Tanta faena els dimarts i dijuos i que si que tinga temps un dimecres i crec que lo altre era en divendres : A vore si es que treballa en dies alternatius i nosaltes sense assebentar-nos !!! O es que sols treballa certes vesprades quant els actes als que va son de cert caire o en que participen certs regidors com en el cas de dimecres el d.esports .

      Eliminar