sábado, 14 de diciembre de 2013

Nota de Premsa del Partit Popular : REBAIXA CADASTRAL

REBAIXA VALORS CADASTRALS A TAVERNES DE LA VALLDIGNA

El Partit Popular celebra que el ministre Montoro haja aprovat la rebaixa dels valors cadastrals de Tavernes. Esta notícia és molt bona per a Tavernes.
Els valors cadastrals de Tavernes, que van entrar en vigor en 2007, van ser aprovats pel govern socialista de Zapatero. En la passada legislatura vam sol·licitar reiteradament la rebaixa dels valors però l'intransigent govern socialista de Zapatero no va voler atendre les nostres justes reclamacions. Ara el govern de Mariano Rajoy si ha entés que els valors cadastrals de Tavernes, i els de molts altres municipis d'Espanya, són massa elevats i per això els ha rebaixat; no tant com nosaltres volguérem però els ha rebaixat i per això reclamem al sr. Juan que continue sol·licitant una rebaixa dels valors cadastrals fins a deixar-los en nivells reals.

Una vegada el govern central ha rebaixat els valors cadastrals és el moment que el govern local del BLOC/PSOE trasllade esta rebaixa als ciutadans reduint el que paguen en el rebut de la contribució (IBI). Quan el govern local va aprovar l'excessiu Pla d'Ajust vam advertir que una pujada anual del 10% en l'IBI era excessiva i també vam denunciar que en eixe Pla d'Ajust s'anaven a recaptar en el rebut de la contribució 26 milions d'euros més dels necessaris.

A la vista de l'excessiu afany recaptatori del bipartit el Partit Popular va sol·licitar, en un ple extraordinari, una rebaixa de la contribució però el senyor Borràs, regidor socialista d'hisenda, es va negar a que eixa proposta de rebaixa de la contribució es debatera. Ara ja ha arribat el moment de que el bipartit rebaixe l'excessiva pressió recaptatòria a què ens sotmet des de la seua arribada al govern de Tavernes.

Esperem que el senyor Juan ens explique prompte els detalls d'eixa rebaixa de valors cadastrals a Tavernes i ens faça arribar, com més prompte millor, la seua proposta rebaixa d'eixa injusta contribució que ens cobra des del dia en què va arribar l'alcaldia i que esta asfixiant, econòmicament parlant, a famílies i empreses locals.

1 comentario: