lunes, 30 de diciembre de 2013

ULTIMA HORA : ACEPLAT informa , festa de cap d'any en la platja

Rebem este e-mail de Concha Gòmez, secretaria d' ACEPLAT : 
Noticia de última Hora.
Por sorpresa nos monta el Ayuntamiento la Carpa de la Mancomunidad ya...............

En la Calle Aitana , cerca del Reten de la Policia de la Playa de Tavernes os seguiré informando cuando tenga mas datos, dias, horas y Actividades .

ESTE DIMARTS 31 DE DESEMBRE, A LA PLATJA DE TAVERNES HI HA ENVETLLAT AMB DISCOMÒBIL PER CELEBRAR LES CAMPANADES DE CAP D'ANY. L'ENVETLLAT ESTÀ SITUAT EN LA PLAÇETA DARRERE DE LES OFICINES POLICIALS.


La meua opinió :

Seguim amb la política de " a bot de matoll " : Els haurà agafat vergonya despres de dir-los tot el que ens hem dit estos dies ? . Seguirem informant .

35 comentarios:

  1. Si no es fa la festa de cap d'any: mal. Si es rectifica i es fa: mal. Es qui ni siquiera sou capaços de reconèixer una rectificació per bona que esta siga. Estàs fent-li el joc brut al PP. I ho saps.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tu no tens cap bar a la platja no? sino estaries que bufaries. Muntar un acte-sorpresa a 24 hores d'una nitvella és fer-ho a propòsit per a que fracase. Així l'any que vé tenen excusa.
      Jo, si aceplat es que té a vore algo en el muntatge, m'havera desmarcat, preferint que no munten res.
      Així no es fan les coses. O sí. Segons els interesos.

      Eliminar
  2. Estàs molt equivocat, el que en sap mal es el govern a bot de matoll , en dona que pensar si no es resposta per vergonya davant les crítiques que estàn rebent per lo del festivern , sòls faltava saber lo que publiquen huí del soparet desleal de cap d'any , ja el colmo .
    I si dir les veritats es fer-li la faena al PP, neta o bruta, no tingues dubtes que la seguiré fent sempre que amb això el poble de Tavernes sàpiga la veritat i no la que alguns amics del govern , com suposse eres tú, voleu fer creure .
    Saluts i bon any nou .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estic d'acord amb tu Enrique. El que no pot ser és no poder anar a la platja per la incertesa de si hi ha carpa o no a la platja i fer un pla alternatiu pel qual ja he posat els duros. I ara a última hora enterar-me que si que va ha haver una carpa.

      I si jo estic calentet, no vull ni pensar els hostelers de la platja com poden estar!!

      Eliminar
  3. Ara anuncíen lo de la carpa a la platja? Ara que tot el personal ja te fets els seus plans?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I ho fan per fer-li mal a Carmen Canet. Si la que els va salvar els sous al Jordi Juan i a Borràs. Vaja forma d'agraïment.

      Els hostelers de la platja están que no caguen amb JJ. Segur que a l'estiu el conviden a un arrosset!

      Eliminar
  4. Si que han triat un lloc original per la festa.

    ResponderEliminar
  5. Va Enrique t'ho hauries de fer vore. Açò es una blog on només tenen cabuda coses de critica al govern i lloança del PP. I començant per tu mateix. Llig-te els editorials o lo que siguen.
    I pots cantar missa a les 12 de la nit de dema en la plaça: pels fets els coneixereu va dir un gran profeta, Deú? i llegint cada dia açò es més a la dreta o a l'extrema dreta.
    La veritat? Quina veritat? El problema és que de veritats res de res. Tu no dius cap de veritat. Ni tan sols quan parles dels teus amics del govern.Nomes el bases en els comentaris de bar. Però des de dins, d'on es cou i bull la carn, no tens ni pajolera idea.
    I hui en dia hi ha massa coses per saber la veritat no la que volen els amics del govern, que en eixe aspecte també ho soc, no voldras siga del PP i estar al teu costat.
    Ix al carrer i convencet i borra tota la merda que tens escampada estos dies teu o dels teus comentaristes del PP contra el Festivern, on ni t'has acostat ni t'acostaras.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja tenim front la manca de arguments el covard insult anonim . No estic encontra del event si no de certs aspectes, demostram on dic el contrari sabudet . I t, asegure que amb lo del soparet i la manca de llums de nadal no estan precisament pegant bots d, alegria ....

      Eliminar
    2. Pues si no sabem el que bull a dins del perol, destapa'l tú, tan transparents que sou...
      A lo millor encara s'enduiem més sorpreses encara!
      Després de tota mangalatxa degueu de pegar-li moltes voltes al cap per trobar algun argument per resposta. Espere ansiòs els d'esta vegada, ja només us queda que isca J.J. com el Rey dient "No volverà a suceder".
      Una cosa són veritats o mentides i altres els fets. Del que es diu ací hi ha més del segon. A no ser que hagen allargat el 28 de desembre.

      Eliminar
  6. 8.000 persones a 50 euros de mitja de gastos en els tres dies (sense el sopar) son 400.000 euros que entren extra en el poble. I el poble content i feli, i ple d'alegria pel carrer.
    Totes les burraes que esteu dient ací anem a copiar-les, fer un dossier i entregar-lo un a un a tots els comerços del poble. Començant per Diari de Tavernes que de bo no té res.
    I que s'enteren qui sou el PP i ¿Democrates? valencians i com mireu pel poble.
    El dia que el teus fills tinguen 18 anys i agarren el cotxe i se'n vagen com feien les meues dos filles fora a passar el cap d'any fa uns anys i tornaven quan tornaven i jo patint vorem si penses igual. Que dure, encara que siga per tranquilitat dels que voldrieu que desapreguera i de tots.
    Això no es paga amb diners. Un monument li tindrien que fer a l'alcalde.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pero qui ha dit estar en contra ? Jo no, el que si estic es en contra de certs aspectes .

      Eliminar
    2. Tu estas en contra. Sempre ho has estat. Acabe de llegir lo de este any i el passat. Cap comentari teu a favor o positiu. Busca i dis-me'n un.

      I que te que vore les llumetes de Nadal amb el Festivern? O el sopar que es fa sempre? A vore: digues una empresa local que puga donar sopar a 500 persones? Cap.
      Cap. I menys en cap d'any. Pero si no hi ha ni una que puga atendre una boda o un sopar de cent persones, han d'anar a catering de fora. Fins i tot el menjador escolar.
      Enrique: parles per parlar i qui molt parla ja ho saps que li passa.

      Eliminar
    3. En la Cotorra dien 30€, ara tú l'amolles més grossa, 50. Jo també sé multiplicar, posem 100€? per xiquet que es gastaran? per 8.000 = 800.000€
      Ja podem tornar a pujar l'IBI.
      El Festivern és el paradís econòmic (pa Mercadona).
      Els nostres fills no ixiran del poble, però 20€ tampoc són cap bicoca. No tinc clar que vajen tots.

      Eliminar
    4. Karl marx no tens ni idea. Amargaet!

      Eliminar
    5. Xiquillos de 16 a 20 anys en majoria, que van de tenda de campanya, botelló i nomes entren al bar a fer-se un tallat es gasten 50 € al Festivern? Deus contar la entrada als concerts, viatge d'anada i tornada i el botelló, diners que no es queden en Tavernes, i ni així ixen els teus comptes.
      I a mes a mes, que vols tapar magníficant l'aspecte econòmic al poble? Les errades dels organitzadors i dels consentidors?
      Tu si estàs amargaet!

      Eliminar
  7. El que porta el Diari de Tavernes li sap mal no participar ell en el negoci.
    Que es de restauració el negoci, no te res a vore amb pisos i coses paregudes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A tu ni el conteste, el desqualifiques tu sol

      Eliminar
    2. A mi me la sua el que diga el diari de Tavernes. Com el tanquen, em dona igual.
      El que no em dona igual és que ens açò quan tinc els plans fets i que m'han costat un ull de la cara.

      Eliminar
    3. A tu Estruch no t'he dit res i pots dir el que vulgues. Lo de pisos i coses paregudes no te res a vore amb tu.
      Sigues mes listo i llig millor Qui porta el Diari de Tavernes, que de bo no té res, si participara en el negoci no diria res.

      Eliminar
    4. Jo voldria saber quí és el que porta el diari i quí és el que porta la cotorra. Ben pensat, la Cotorra no m'interessa perquè ja se qui és el PAJARO eixe. Quí será el del diari?

      Eliminar
    5. Un empresari més com Obrint pas, no es veritat? O els cantants donen els diners a una ONG? Bloc sin fronteras?

      Eliminar
    6. El Diari esta clar gent del PP. De Bo, no porta res.

      Eliminar
  8. BOICOT. Ho han fet a íltima hora, quan la gent ja té el pla fet per a cap d'any.

    Per què no ho diuen abans per a que la gent no pegue a fugir???

    Això no és fer-li mal als comerciants de la platja??

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ara ja fan tard. I ho saben.
      Damunt amb els nostres diners van a muntar una carpa buida.
      N'hi ha diners pel que es vol.

      Eliminar
  9. Ni Enrique ni el Diari han criticat el Festivern. Jo no he llegit cap critica al Festivern. Jo he llegit critiques al tracte de favor de l'ajuntament al negoci privat que hi ha darrere.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Totalment d'acord. La gent que ve de fora i compra la entrada no te cap culpa. Hui mateix he acompanyat a dos persones que anaven al festivern, que havien perdut el bus.i encara que en 15-20 en tendrien una altre he preferit portar-los perquè fa fred.
      Son bona gent. Els que no ho son tant és l'empresa organitzadosa i l'empresa consentidora, el nostre Ajuntament. Va a permetre que una empresa es FORRE amb els recursos del poble pagats amb diners de tosts els seus contribuents.

      Eliminar
  10. Monta-lo tu. I tracte de favor res. Donar facilitat perque vinga aci, porte 8.000 persones,i es beneficie tot el poble. Jo voldria tres events com este a l'any.
    I Enrique critica el Festivern i el que porta el Diari, que de bo no te res, tambe.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Dis-me on he criticac jo el Festivern , estic esperant-ho de tots aquells que ho digueu, va , ànim . El que critique son altres coses , com que el poble en vers de nadal pareix que estiga de lute , per exemple, mentres no falte de rés en el solar de Marjaletes, o el soparet del 31 en el pavellò fent-li una competència desleal als nostres hostelers i a més amb costos a càrrec del erari públic, o el que lleven contenidors de parts del poble per a ficar-los en Marjaletes ( que sel's paguen ells ) , o que este tercer any no tragam ja compters amb els organitzadors i paguen el que siga petinent de les despesses , etc etc etc .
      Ale, el torne a dir , dis-me on dic jo que em parega mal el Festivern en sí , que em pareix una bona font d'ingresos però que costeje despesses perquè estic segur que perdent diners no estàn, o si ? . No crec , hi haurà que voreu, no ? .

      Eliminar
    2. Sols es demana algo que és de sentit comú i què és que paguen els serveis que utilitzen. Sols volem que juguen amb igualtat de condicions que els que tenen negocis al poble. Es molt demanar?

      Eliminar
    3. Enrique, vas a investigar l'autoria de tot este merder de la carpa i qui te la culpa i informar-nos ben informats?

      Eliminar
  11. Ahí está lo bo, que Aceplat no sap res, perque efectivament en una reunió es propossaren lo de la festa i fins a ahir en que de sobte els comunicaren que anava a fer-se i poc mes sabem del tema . En estos moments estan montant l, envenlat . Vosaltres cregueu que si aço fora algo previst de fa temps no s, havera informat del event amb el qué els agrada ? I si fa temps qué está previst trobeu normal que no es vaja publicitat per a que els vallers comptarem amb un altra alternativa de oçi ? Perque de altre event tenim informacio oficial i afi des de ja fa temps i de sobra, o no ? Es tot molt extrany, vaig a vore si en puc acostar a la platja, fer fotos e informar de algo mes , pero mal ho veig perque Aceplat sols sap que ahir de sobte els informarem de que hi hauria envenlat i discomobil i poc mes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aceplat no sap rés perquè res té que vore, es cosa del ajuntament i en concret de la Regidoría de Turisme .

      Eliminar
    2. Vamos, que JJ vol fer-li la vida impossible a Carmen Canet. O serà Victor Borràs que ho està fent per a que esta es farte i ser ell el cap de llista?

      Eliminar
  12. Siga com siga però que siga i qué continúe any darrere any com a una opció més d'oci la nit de cap d'any , mólt vàlida per a totes les edats, doncs fins i no tenint mitjant de desplacament sempre hi haurà algún dels amcis que tinga un apartament en la platja on quedar-se a dormir , jo així almenys ho he fet des dels quinze anys , i si no algun pare voluntariós que el porte i t'arreplege no tardet, si no matinet ... No a tota la joventut li agrada la m'usica del Festibern i preferix una bona verbena platjera al aire lliure .
    Torne a dir, que seguisca i per mólts anys . Ara correu la veu i que siga , qué ho serà de segur perquè fea falta, tot un éxit i més si en endavant es fa en més temps i li se dona més publicitat .

    ResponderEliminar