sábado, 14 de diciembre de 2013

AHI PER LA VESPRADA, CONCERT DE NADAL DE "NANOS" I DE BEN FADRINETS

Davant un públic entregat de familiars i amics, i sobre tot de orgullosos pares , els més menuts de la nostra Unió Musical i baix la direcció de Quico Sifres , varen interpretar un variat repertori de música , en el que no podíen faltar temes nadalencs, i amb motiu de les festes que s'acosten . El proper dissabte dia 28 repetiràn el concert en el centre comercial " La Marina " en Ondara .

Després d'estos actuá la " Ventolín Band " , o el qué és el mateix, els adults que s'estàn incorporant ja majorets a la banda , la mitjana d'edat supera i de debò els 50 , i de ahí el nom doncs com bé explicà el seu director Evarist Sansaloni quant acaben es manca l'aire . Interpretaren temes mólt moderns com l'imagine de Lenon o el "bis" que feren de temes de Georgie Dan .

El proper dissabte en Benifairó i el diumenge a les dotze en la nostra ciutat, la orquestra de La Valldigna farà el tradicional concert de nadal . 

Enhorabona a Evarist, Quico i a la Unió Musical en general per la seua gran i valuosa tasca i que de segur fructificarà en unes cada dia més i millors banda i orquestra .

Un moment de l'actuació del més menuts 

No hay comentarios:

Publicar un comentario