miércoles, 18 de diciembre de 2013

Ahir, TERCERA SESSIÓ DE LES JORNADES TURÍSTIQUES

I em vaig fer de pegar cabotades que em fea mal el coll assentint. I es que Vicent Gòmez va demostrar i de debò que sap de qué parla en este tema , i va fer una analisi molt realista i totalment acertat del turisme en La Valldigna , plantejant al final una serie de preguntes que ens feren reflexionar, i propossant una serie de propostes per a tindre turísticament futur en la comarca .

Préviament directius del grup RH Hotels varen fer una expossició denominada " Invertir en temps de crisi ", on informaren sobre el que ells han fet en un dels seus hotels, el Bayren de Gandía, que han renovat , ampliat i millorat fins a pareixer un hotel totalment de nova construcció quant té una cinquantena d'anys , per a diferenciar-se de la competéncia i així, oferint algo diferent als demés , poder captar la màxima clientela , amb uns magnífics ressultats .   

El dijous més, amb la darrera sessió i cloenda de les jornades .

4 comentarios:

  1. Que llestima que els politics, sobre tot els que manen, no prenguen bona nota de moltes coses que es digueren en eixes charrades.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quins polítics han de prendre nota? Els de el Bloc i el Psoe que no van assistir? Un zero molt gran per a ells. Els pocs del PP que van assistir? Un suspens per a ells. Karina? que ni està ni se li espera.
      Tan sols mereixen una gran consideració Sebastián Mahiques i Agustín Pascual, que van assistir com a alcaldes de Simat i de Benifairó i com a President i vicepresident de la Mancomunitat. A més un 10 per a José Luis Ferrando, regidor del PP de Benifairó. Un 11 per a Carmen Canet. Carmen no es mereix tindre els companys polítics que té, si vol continuar que busque persones mes honrades i amb mes interès pel poble.

      Eliminar
  2. Vicent Gómez en sabrá molt, pero predica amb l'exemple a l'hora de fer algo?
    De que serveix assessorar a 1 emprenedor o a zero empresaris turístics?
    No deuria fer algo mes la Mancomunitat o la regidoria o el tècnic de Turisme?
    On es publiquen les conclusions d'estes jornades?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Carlitos Marquitos demanes conclusions de les jornades a les 22:02, quan a eixes hores encara estaven els asistents en el jornades debatint els temes i parlant. Eres molt sabut, tens molta capacitat de traball, eres el l´exemple a seguir. Si saps tantes coses perquè no vas anar a les jornades i vas preguntar coses i vas fer propostes? la teua gran saviesa ajudaria a traure unes bones conclusions, a redactar-les sense faltes d'ortografia i a posar-les en pràctica amb la teua col·laboració desinteressada. O solament vols fer crítica per la crítica? La vida ha de ser molt amarga quan solament es viu per a criticar.

      Eliminar